Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:39 | februari 5, 2011

Sovmorgon

God lördag vacker! Är allt väl? Vi har sovit länge idag och precis ätit en väldigt sen frukost 🙂
Missade mitt Zumba-pass imorse. Försov mig. Usch, vad dålig jag är.
Igårkväll hade vi det traditionella hemma-myset med god mat, chips och ostbågar. Vi tittade på Let´s Dance och min favoritserie Modern Family. Tusen tack för alla tips på middag. Det var svårt att välja ut ett så jag ska även laga en tips-middag ikväll. Igår blev det Maritas ”Fläskfilé Sinkadus” och ikväll tror jag på Tacopajen.

Skrattade så när jag tittade lite närmare på den här bilden. Alla tittar vi på datorn förutom Liv som sticker upp sitt huvud som ett litet murmeldjur som blivit väckt ur sin sömn.

Skrattade så när jag tittade lite närmare på den här bilden. Alla tittar vi på datorn förutom Liv som sticker upp sitt huvud som ett litet murmeldjur som blivit väckt ur sin sömn.


Vi åt färska räkor med baugette och skagenröra till förrätt.

Vi åt färska räkor med baguette och skagenröra till förrätt.


Mio älskar räkor och bar överkropp.

Mio älskar räkor och bar överkropp.


Liv var helt inne i dansen och tog själv ett par steg som jag filmade. Ska visa dig sen.

Liv var helt inne i dansen och tog själv ett par steg som jag filmade. Ska visa dig sen.


a53
Liv frossade i ostbågar men delade även med sig till sin storebror.

Liv frossade i ostbågar men delade även med sig till sin storebror.


a72
För en stund sedan satt William och snällt lekte med sin lillasyster, nu är det annat som gäller. Liv har fått tag i micen på Mios rum och skriker för fulla muggar i den och Mio och William kompar med gitarr och piano. Öronproppar tack!

För en stund sedan satt William och snällt lekte med sin lillasyster, nu är det annat som gäller. Liv har fått tag i micken på Mios rum och skriker för fulla muggar i den och Mio och William kompar på gitarr och piano. Öronproppar tack!


Sedan vill jag göra en sista påminnelse om TLC-tävlingen där du kan vinna en resa för två till Stockholm och gå på deras röda-mattan fest á la Michael Bindefeld style! Det kommer garanterat bli en höjdarfest och jag hoppas få träffa dig där. Nu har TLC även lagt till ett extrapris i form av en iPad (som jag vill vinna!). Sista anmälningsdagen är idag så glöm inte det!
Allt du behöver göra är att klicka HÄR och beskriva dig själv i tre ord som börjar på T, L och C. Idag känner jag mig Trött, Lurvig och Citronsur.
Önskar dig en fin dag.
Varma kramar ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Sovmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hos oss blev det champagne igår till Lets dance och självklart Modern Family med många skratt….både beroende på programmet men även av bubblet i glasen 🙂 Idag är vi hembjudna til dottern som sen fyra månader bor i egen lägenhet….hon och syster ska göra 3-rätters till resten av familjen….lyx 🙂 Sitter just nu och lyssnar på den allra sista Trackslistan, snyft. Mannen och sönerna är på fotboll….ibland är det sååå skönt med lite egen tid….brasan brinner i kaminen och radion och datan är mina vänner. Ha nu en riktigt skön helg du också Hannah <3

  Svara
 • Härligt att se er på bilder. Här kommer mitt bidrag:
  Trulig, Längtansfull och Cybergalen 🙂

  Svara
 • Men åh….nu ser jag länken….jag gör om och gör rätt!! Haha!

  Svara
 • haha, min stora tjej har också en lätt nudistisk fetisch. Jag brukade hitta henne på dagis halvt avklätt och fröknarna hade gett upp. Hon älskar helt enkelt att gå naken 😉
  Det kommer inte från mig, det är en sak som är säker 😛

  Svara
 • jag tycker liv är söt i sitt nya kristna utseende.

  Svara
 • Goa Livan.Skrattade gott när jag såg henne.Alla mina barnbarn har alltid gillat att springa omkring halvnakna.Här hemma såg vi också Lets Dance igår.Men som mannen sa inte lika roligt längre när inte du är med.Kan inget annat än att hålla med.Önskar dig en fortsatt skön och avslappnad Lördag.Var rädd om dig Kram.

  Svara
 • Hej Hannah.Vad tyckte ni om Sinkadusen??? Jag är absolut ingen hejare på mat men denna rätten har gått hem överallt.Jag vet inte hur många som fått receptet men det är mååånga och lika populärt hos alla.Kram Marita.Ps.Man kan ta gott om grädde det är bara ännu godare.

  Svara