Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:09 | februari 6, 2011

Schlager och vänner

God söndag min vän. Idag skiner äntligen solen här ute i Sigtuna. Men jag har lovat pojkarna att gå och se Disney´s nya film Trassel, så vi kommer sitta i en becksvart biosalong istället för att njuta av dagen 🙂
Igår var det schlager som gällde. Försökte att få alla att klä sig i något schlager-inspirerat men ingen mer än jag verkade särskilt sugen på det. Kanske kan det bero på att det var fem killar som var mitt schlager-sällskap.

Mathias och Max kom på besök. Pojkarna och Mathias tog några matcher i FIFA innan det var dags för middag och Schlager.

Mathias och Max kom på besök. Pojkarna och Mathias tog några matcher i FIFA innan det var dags för middag och Schlager.


Det blev fläskfilé idag igen. Lagade enligt ett recept från Victoria, Matplatsen. Så god!!!

Det blev fläskfilé idag igen. Lagade enligt ett recept från Victoria, Matplatsen. Fläskfilé i ugnen med tapenad. Så god!!!


Liv gillar Max och hängde efter honom hela kvällen.

Liv gillar Max och hängde efter honom hela kvällen.


Jag hade tippat på Danny och Jenny Silver direkt till final och Swingfly och Pernilla Andersson till andra chansen. Nära. Tycket Jenny och Pernilla skulle gå till finalen, men jag gillar Danny också :-) Le Kid tyckte jag var färglada och roliga också. Annars var jag ganska besviken på heka programmet, tycker inte det var lika bra som det brukar men i första programmet brukar alltid vara lite småstrul.

Jag hade tippat på Danny och Jenny Silver direkt till final och Swingfly och Pernilla Andersson till andra chansen. Nära. Tyckte Jenny och Pernilla skulle gå till finalen. Le Kid tyckte jag var färgglada och roliga också. Annars var jag ganska besviken på hela programmet, tycker inte det var lika bra som det brukar vara, men i första programmet brukar alltid vara lite småstrul. Så jag hoppas att nästa lördag blir bättre.


Igår när jag var och handlade mat så passade jag även på att ta en sväng in på H&M och köpa jeans till pojkarna. De växer så fort och inget passar dem längre. Kunde så klart inte låta bli att köpa något till mig själv också. Fasen, jag som har shoppingstopp 🙂 H&M håller dock bra priser så jag ursäktar mig med det.
Dessa strechjeans måste jag rekommendera till dig om du gillar tightare byxor. de var så sköna och snygga. Gillar tvätten poch sömmarna vid knäna. 199 kr.

Dessa stretchjeans måste jag rekommendera till dig om du gillar tightare byxor. De var så sköna och snygga. Gillar tvätten poch sömmarna vid knäna. 199 kr.


Dragkedja baktill.

Dragkedja baktill.


En tunnare poncho till ponch-älskaren. Fin till våren och mina ACNE-stövlar.

En tunnare poncho till ponch-älskaren. Fin till våren med mina ACNE-stövlar.


Trot eller ej, men H&Ms nagellack sitter jättebra. Bättre än vissa dyra märken som jag har. 39 kr tycker jag är bra för att lack som sitter i flera dagar.

Trot eller ej, men H&Ms nagellack sitter jättebra. Bättre än vissa dyra märken som jag har. 39 kr tycker jag är bra för att lack som sitter i flera dagar.


Nu ligger barnen och myser i puffarna. Snart ska vi göra oss klara och fara på bio. Innan dess vill jag hinna vara ute i det underbara vädert. Jag blir lycklig bara av att titta ut genom fönstret.

Nu ligger barnen och myser i puffarna. Snart ska vi göra oss klara och fara på bio. Innan dess vill jag hinna vara ute i det underbara vädert. Jag blir lycklig bara av att titta ut genom fönstret.


Har du haft en fin helg? Tittade du på Schlagern, iså fall hade du någon favorit?
All kärlek ♥


20 kommentarer20 kommentarer om “Schlager och vänner”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag tittade på schlagern och jag hade tippat Danny och Jenny Silver till Globen. Efter att ha hört Swingfly igen så tycker jag att låten blev bättre och bättre! Trallvänlig 🙂
  Jag brukar titta på schlagern varje år och jag tycker personligen att det här var ett av de bättre programmen med ett enda undantag, hur röstningen går till – men det är ju inte programledarnas fel 🙂
  Jag måste bara berätta, idag är det 8 dagar tills vi skickar ut våra bröllopsinbjudningar! Jag blir Fru den 28 Maj! 😀

  Svara
 • go morron fina hannah,..
  nej festivalen har vi gett upp för länge sen, många års sen vi tittade på den ja ¨ungarna.
  ingen e intr längre..den va mycke bättre förr..
  ja å savis satt å tittade på wild hogs istället.. har du inte sett den.. kika på den.. har sett den ett antal ggr men alltid lika rolig..
  ha en fin å skön dag i solen ..
  här regnar de 🙁 meva gör de när vi har 8 plus 😉
  kram

  Svara
 • Hej! Härlig söndag, vi ska snart ta en promenad i det fina vädret. Både jag och min man älskar Melodifestivalen, men igår var vi riktigt besvikna båda två. Vi gillade Danny, Pernilla och Jenny, men resten var vi inte så förtjusta i. Jeansen var jättesnygga, vore roligt med en bild på som visar hur de sitter! KRAM

  Svara
 • God förmiddag! Japp, mello blev det i går. Danny var en klass för sig. Vi tyckte Dilba var bra, Swingfly också. Det vi reagerade på var att man knappt hörde vad de sjöng utan musiken låg för högt. Vet du om det är sing back. Lät som det och det såg ut som det. Jag måste ge ett tips på ett tv program, En idiot på resa som går på svt. Du kan även kolla på svt play. Sååå jävla roligt. Ha en bra dag!

  Svara
 • Jag sa ju det Hannah! Vem försöker vi lura med shoppingen? 😉

  Svara
 • Jag hejade precis som du på Danny och Jenny 🙂 Jag hörde inte ens vad Dilba sjöng (det lät mkt svagt). Sedan tyckte jag klippen mellan låtarna var lite lama, även där för mkt svammel som man knappt hörde 🙂 Hejar på Brolle 😛

  Svara
 • Trassel såg jag med min stora tjej igår! Det är jättebra! jag satt helt fängslad! Tyvärr förlorar animerade filmer den där magiken som alltid har funnits hos Disney förut men jag grät krokodiltårar vid ett tillfälle. Så helt klart sevärt även för oss vuxna! Sen f¨år nu ut och njuta av första soldagen på länge!

  Svara
 • Här blev det ingen schlager. Jag hade 30-årsfest och vi hade hyrt lokal så jag missade det. Hoppas att Trassel är bra. Tror jag ska se den med mina barn med. En solig kram

  Svara
 • Tack för tipset angående jeansen. Jag älskar stretchjeans! är alltid på jakt efter sådana.
  håller också med om H&M:S nagellack, det är lång hållbarhet, för det priset! Supernöjd.

  Svara
 • Hejsan. Jättesnygga jeans 🙂 Ja visst är det härligt med solen, man blir sååå glad. Haft en bra helg , med bowling med våra killar och god mat ute.(lillan var med mormor). Idag ska jag skjutsa min son med sin kompis till ett köpcentrum här för de vill titta på Jay Smith som uppträder. Ha en mysig biodag. Kram

  Svara
 • Grymt snygg svart topp du har på dig, vasrt kommer den ifrån?
  Tack för en bra blogg

  Svara
 • Hej Hannah
  Vet att jag läste för ett antal x dagar i din blogg att du och din familj tagit in på hotell med jacuzzi. vilket var det och var det här i Stockholm? Jag har surfat runt nu, tänkte överraska min familj, men inte hittat något rum med jacuzzi där barnen får följa med 🙁 Har du något tips? Har själv likadant nagellack och visst är priset väl värt sin färg 🙂
  Tack för allt du skriver!

  Svara
 • Va lustigt, skulle tagit med tjejerna på Trassel idag egentligen i Gröna ladan, om den nu gick där, annars hade det väl blivit i Kista, då hade vi kanske setts. Men det blev simhallen istället, för wilma ville ta sitt första simmärke, å det gjorde hon, guldfisken, bra va:)Håller med, grymt besviken på melodifestivalen, för första gången i historien stängde vi av efter halva å såg en film istället. Hoppas verkligen det är bättre nästa vecka!!! E du sugen på en riktigt gråtfilm, kolla ”Mother and child”, usch va tragisk:( Men bra!! Ha en skön fortsatt söndag!!

  Svara
 • Gokväll!såg bara slutet av schlagern igår, när de råkade säga fel artist, hua vad jobbigt.Snygga jeans Hannah. Hoppas eran helg varit bra och att citronen är bortblåst…
  kram

  Svara
 • Härligt med sol, här på Västkusten har det varit mulet så det har blivit en innedag utan några större ansträngningar, rätt skönt ibland 🙂 hoppas ni hade en mysig stund på bio och att filmen var bra!
  Har likadana jeansleggings som du köpt och dem blev direkt en favorit för mig, såå sköna och snygga 🙂
  Kramar Bella

  Svara
 • Jag försökte få mina tre killar att kolla Melodifestivalen med mig genom SVTplay då vi bor i England, men efter 3 låtar satt jag där själv…;)Alltid lika kul att se i allafall tycker jag!
  Vilka jättefina jeans förresten! Hoppas de har de på H&M här! Ha en trevlig kväll!

  Svara
 • Hej Hanna! Nu har jag äntligen registrerat mig så att jag kan kommentera din blogg.Bilden på dig när du skär upp filén kunde lika gärna varit jag. Vi åt också Vickans goda tapenade filé igår. Melodi festivalen va sådär jag har kommit på mig själv genom åren att den största behållningen för min del är att kolla in alla kläder och frisyrer. Ha en skön söndagkväll. Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag hejade på Danny, Dilba och ”Me and my drum”, Dilba kom sist vilket förvånade mig.
  Jag har haft en bra helg, mycket gott att äta och en mysig helg helt enkelt.
  Tack Hannah för en jättehärlig blogg! Jag tycker mycket om den.
  /Sara

  Svara
 • Älskar din svarta topp!!!! Vart kommer den ifrån? 😀

  Svara
 • Hej hej,
  Min svarta tröja kommer från H&M och finns även i beige.
  199 kr kostar den och är vid i modellen i tunt material.
  Kram
  /H

  Svara