Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:49 | februari 6, 2011

Trassel

God kväll vacker. Har du en fin söndag? I förmiddags for jag, Peter och barnen till Kista och tittade på filmen Trassel. Min vän Jessica och hennes dotter Alva-Leigh mötte oss där. Mysigt! Äntligen en bra Disney-film. Det var så länge sedan jag såg en film som var lite som förr i tiden. Se den 🙂


Liv brukar vanligtvis sova middag när vi gick på bion, så Peter skulle dra runt henne i vagnen. Isället ville hon vara vaken och se Trassel. Hon satt stilla hela filmen, följde allt och skrattade som en tok.

Liv brukar vanligtvis sova middag när vi gick på bion, så Peter skulle dra runt henne i vagnen. Istället ville hon vara vaken och se Trassel. Hon satt stilla hela filmen, följde allt och skrattade som en tok.


Och här sticker Minimoj farm sitt söta huvud.

Och här sticker Mini-moj fram sitt söta huvud.Efter filmen och en bit mat, på det äckligaste stället jag någonsin ätit på, så for vi hem till Jessica och Alva-Leigh en sväng. Blir jag inte sjuk av det jag åt idag så har jag en mage av stål. Tror ta mig fasen att det var hund eller något annat kött som man inte ska äta. Det vänder sig i magen av äckel bara jag tänker på slamsorna i min s.k Mexican Wrap. Det kan också varit en mexikan i Wrapen.
Alva-Leigh.

Alva-Leigh.


Pojkarna och Alva-Leigh är vänner är äldsta vänner och har inte setts på länge. Vi bestämde att inte nästa men helgen därpå ska vi ses hela gänget och ha schlagerkväll här hemma.

Pojkarna och Alva-Leigh är äldsta vänner och har inte setts på länge. Vi bestämde att inte nästa men helgen därpå ska vi ses hela gänget och ha schlagerkväll här hemma.


a55
Liv satt i mitt knä och ritade medan de andra barnen lekte hemma hos A-L.

Liv satt i mitt knä och ritade medan de andra barnen lekte hemma hos A-L.


Jessica tipsade om den här. Hon sa att har man svarta kläder som blivit dassiga och gråa så gör denna underverk. Jag ska inhandla en sådan imorgon. Peters svarta skjortor och massor av mina plagg som linnen och jeans kommer snart bli som nya.

Jessica tipsade om den här. Hon sa att har man svarta kläder som blivit dassiga och grå så gör denna underverk. Jag ska inhandla en sådan imorgon. Peters svarta skjortor och massor av mina plagg som linnen och jeans kommer snart bli som nya.


Har du provat att färga dina kläder med den här?
Var rädd om dig.
Puss och kram ♥
PS. Den svarta tröjan jag hade på mig igår kommer från H&M, den finns även i beige.


13 kommentarer13 kommentarer om “Trassel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tusen tack för tipset om färgen till dassiga svarta kläder. Har mina favoritplagg som verkligen skulle behöva en behandling, så det ska jag testa.
  kram kram

  Svara
 • Var har William köpt sin keps? Diggar den väldigt mycket!-)
  Kram

  Svara
 • Hej Jezzy,
  Kepsen köpte han för sin julkappspeng i USA när vi var där över nyår.
  Kram
  /H

  Svara
 • Kommer du ihåg vad affären heter? 😀
  Kram

  Svara
 • På en Outlet som heter SawGrass Mills i Miami. Det kan ha varit på butiken Footlocker.
  Kram

  Svara
 • Hej vännen.Hur gick det med Sinkadusen?Jag är nyfiken.Puss o kram.

  Svara
 • Tack för tipset! Äntlish!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Har använt det flera gånger, det funkar superbra!! Känns som ett trevligt miljövänligt alternativ till att slänga kläder som för övrigt är i bra skick!
  Kram på dig Fina!

  Svara
 • Hm undra om det vara samma ställe som vi var på för ca 2 månader sen efter en bio med barnen kommer du Hannah ihåg namnet? Jag åt också något med texmex stuk som var hemskt jag märkte direkt att det smakade surt och gick tillbaks med maten.Synd att jag inte minns namnet de verkar inte ha bättrat sig
  Hälsningar Birgitta

  Svara
 • Verkar vara en fängslande film då jag hört att många otåliga rastlösa barn suttit som klistrade under hela filmen 🙂 Bådar gott 🙂

  Svara
 • Visst var filmen toppen!
  Den bjöd på många härliga skratt 😀
  Vilket matställe i Kista varnar du för? Det kan vara bra att veta 😉

  Svara
 • Tack för tipset!!! Hoppas det finns här i England också, annars får jag köpa på mig en hög när vi åker hem till Sverige i påsk! Har så många svarta kläder som inte används för att de är urtvättade, men tycker om de för mycket för att göra mig av med!

  Svara
 • Svarta färgen är suverän! Jag har använt den flera gånger. Väldigt enkelt och smidigt också, bara slänga in allt i tvättmaskinen. Maskinen tar inte alls färg vilket jag var rädd för först. Så kör hårt ;-)!
  Anna

  Svara