Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:50 | februari 7, 2011

Jag luktar nu allt annat än prutt

God kväll min vän. Här hemma är det tyst och lugnt. Barnen sover och Peter är på middag med sina killkompisar. Somnade när jag skulle natta Liv och sov en timme, så min kväll blir nog lång nu. Känns som om jag kanske kan bli trött framåt midnatt om jag har tur. Jag ska träna Pilates åtta imorgonbitti, direkt efter att jag har kört pojkarna till skolan, så jag vill inte vara trött. Ja ja, jag somnar nog 🙂
Idag träffade jag coachen jag talade om tidigare. Tror nog man måste gå dit ett par fler gånger för att kunna säga om det är bra och hjälper. Idag pratade vi mest, jag fick berätta om mig själv, om mina tankar och vad jag önskar få ut av ”coachingen”. Får helt enkelt återkomma om huruvida jag har funnit det jag söker eller inte 🙂

hade ett lunch möte på Scanic Park. Passade såklart på att lägga mötet på luchen och just där för att få frossa i dersa underbara salladsbuffé.

Hade ett lunchmöte på Scanic Park. Passade på att lägga mötet på luchen och just där för att få frossa i deras underbara salladsbuffé.


dagens soppa till det och ett givande möte gjorde dagen bara bättre och bättre.

En dagens soppa till det och ett givande möte gjorde dagen bara bättre och bättre.


Hela min eftermiddag har sett ut så här. Liv vill att jag ska sitta i den där sketans vagnen hela tiden. Min rumpa kommer bli blå efter att behövt sitta på de hårda kanterna.

Väl hemma har hela min eftermiddag sett ut ungefär så här. Liv vill att jag ska sitta i den där sketans vagnen hela tiden. Min rumpa kommer bli blå efter att ha behövt sitta på de hårda kanterna och åka fram och tillbaka över golvet.


När jag flög upp från Skåne förra veckan såg jag en parfym på taxfreen som jag har gått och tänkt på sedan dess. Idag fick jag ett paket av min man…
Han kan nog läsa mina tankar! Glad blev jag och nu doftar jag sommar och mango. Längtar till sommar på riktigt och med den här så känns den inte långt borta. Mmmm, sp frisk och god.

Han kan nog läsa mina tankar! Glad blev jag och nu doftar jag sommar och mango. Längtar till sommar på riktigt och med den här så känns den inte långt borta. Mmmm, så frisk och god.


Emporio Armani ELLE är annars min doft. Den har jag använt i över tio år. Så när festsatsen åker på så doftar jag ELLE. Två goda dofter med helt olika karaktär. ett litet tips bara nu lagom till Alla Hjärtans dag. En liten önskan man diskret kan droppa :-)

Emporio Armani ELLE är annars min doft. Den har jag använt i över tio år. Så när fest-stassen åker på så doftar jag ELLE. Två goda dofter med helt olika karaktär. Ett litet doft-tips bara nu lagom till Alla Hjärtans Dag. En liten önskan man diskret kan droppa till sin vän eller käraste 🙂


Tack för den här skrivstunden. Den gjorde mig nämligen trött 🙂
Puss och god natt ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Jag luktar nu allt annat än prutt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Puss o godnatt här nere från Skåne.

  Svara
 • Den salladen såg ju inte helt fel ut!!
  ELLE är min favorit med, de få gånger jag har parfym på 🙂
  Hoppas du somnar och sover GOTT!! Kram

  Svara
 • Natti natti, hörs imorrn! 🙂
  Psst! Vad är det för fint nagellack?
  Kram

  Svara
 • Så gulligt när Liv kör dig! Gillar också att köpa lite nya parfymer då och då.
  Sov så gott!
  kram

  Svara
 • jag är en sån som älskar parfymer men kan inte använda vad som helst, pga migränskalle..gäller barnen och mannen oxå,de får inte stinka dofter,,men igår tog jag mig i kragen och gick in på kicks,brukar hoppa de ställena eftersom alla tonåringar stå å sprayar dofter i 120 haha, nåja jag hittade en till mig som kan funka,jennifer anistons nya =) så glad man kan bli,och en boss till mannen..han ville ha armani,men armani luktar för starkt…=))ringde syrran min som jobbar på arlanda med 20% på taxfrees priser..det blir fint det här,doftar nice snart då?? =))
  ha en trevlig tisdag

  Svara
 • Samma här!! Kan inte ha vilka parfymer som helst pga migrän och det luktar starkt och konstigt på mig, men jag gillar också Armani Elle så Escada parfymen kanske funkar för mig också! Min otippade favorit är annars Chanel no5 (som man kan tro är för stark), men de gör den helt ekologisk och inget kemiskt framställt (därför den är så dyr..), men jag tror att det är en förklaring varför den funkar så bra på mig! Litet tips bara…

  Svara
 • Hallå där!!
  Parfymer och matlagning är min passion! 🙂 Min kollega har precis varit i Paris, och jag beställde då en Agua Allegoria Flora Nymphea (galet långt namn….!!!) av henne. Luktar jättegott och Guerlain är skaparen. Kul med dofter som inte alla andra har, alltid 🙂 Jo Hannah, jag gillar den stickade tröjan som du har på dig i Amelia reportaget. Den svartvit/randiga från ONLY. Är den köpt nyligen? Är det en tröja eller en kofta?
  Ta hand om dig!

  Svara
 • Hej Maja. Jag älskar Guerlains dofter. Som du skrev så doftar inte alla så 🙂
  Den tröjan är inte min utan den hade stylisten med sig. Det är en kofta från Vero Moda och jag tippar på att det är en vårnyhet.
  Hoppas du hittar den. Ska själv leta 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Åh, Elle she har jag också haft många gånger. Den luktar jättegott. Tyvärr kan jag inte med den längre då jag använde den under min första graviditet och mådde pissilla och nu mår jag illa av doften. Hoppas att det ska försvinna…

  Svara
 • Tack Hannah! Jaa, hittar du den, kan du väl hojta? Jag har tittat på deras hemsida, men inte hittat den. Visst är det knappar på den? Tycker gott att de kunde bjussat dig på den!:-) Ha det så trevligt på middagen i kväll. Underbart med lite egentid!
  Kram

  Svara