Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:24 | februari 8, 2011

En billig känga

Hej vacker. Vilken dag! Här skiner solen och det känns nästan som vår i luften, trots att det snöat inatt och snön täcker mark och träd igen. Älskar att stanna upp och höra fåglarna kvittra. Det är ett vårtecken om något. Känner mig kanske extra glad och frisk för att jag tog mig i kragen och gick till gymmet imorse trots att min kropp och huvud ville sova. Barnen är min räddning på morgnarna. Hade jag inte behövs stiga upp för att väcka dem och se till att de kom till förskolan och skolan så skulle jag nog fortfarande sova 🙂
Åh, vad jag känner mig duktig och hurtig. Nästan som en sådan där hurtbulle som jag tidigare avskytt i ren avund 🙂

Efter en god lunch på 32 Rum & Kök med min man så for han till kontoret och jag hem. Idag jobbar jag hemifrån för jag väntar bud från Kina. varför kan budfirmor inte ge en exakt tid? det är inte alla som kan sitta hemma och vänta på dem. men men idag gick det bra för mig.

Efter en god lunch på 32 Rum & Kök med min man så for han till kontoret och jag hem. Idag jobbar jag hemifrån för jag väntar bud från Kina. Varför kan budfirmor aldrig ge en exakt tid när de ska komma? Det är inte alla som kan sitta hemma och vänta på dem mellan kl 9-14. Men men, idag gick det bra för mig.


Måste bara visa ett kap jag gjorde härom dagen. Hittade dessa kängor på ICA Maxi till pojkarna för halva priset. 125 kr!

Måste bara visa ett kap jag gjorde härom dagen. Hittade dessa kängor på ICA Maxi till pojkarna för halva priset. 125 kr!


Fodrade Timberland-kopior som tål att slitas. De fick både svarta och bruna. Perfekt när de inte vill ha sina stora snökängor, men det för i och för sig med sig små diskutioner på morgnarna när jag säger att de måste knyta skorna och inte låta snörena hänga :-)

Fodrade Timberland-kopior som tål att slitas. De fick både svarta och bruna. Perfekt när de inte vill ha sina stora snökängor, men det för i och för sig med sig små diskussioner på morgnarna när jag säger att de måste knyta skorna och inte låta snörena hänga 🙂


Peter tittade på mig med den sedvanliga "Du är konstig-blicken" när jag köper konstiga saker. Kunde inte låta bli att köpa en liten Yucca-palm. Det är barndom över Yucca-palemr tycker jag. Den gör sig fin bredvid Livs fåtölj och apor. Eller hur?

Peter tittar på mig med den sedvanliga "Du är konstig-blicken" när jag köper konstiga saker. Kunde inte låta bli att köpa en liten Yucca-palm. Det är barndom över Yucca-palmer tycker jag. Den gör sig fin bredvid Livs fåtölj och apor. Eller hur?


Ikväll ska jag på en stor middag med Let´s Dance-gänget. Någon form av sponsormiddag. Det ska bli kul att träffa alla igen.
Ska ta massor av bilder och berätta mer sen.
Önskar dig en fin dag.
Stor kram  ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “En billig känga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Haha, men lite grönska är ju jättebra hem! 😉 även om det e en Yuccapalm. haha.
  coola kängor för ett superpris!

  Svara
 • Jag har äntligen tagit mig i kragen och bestämt mig för att gå till 32 rum & kök. Har tänkt det så många gånger men det har aldrig blivit av. Nu blir det alla hjärtansdag middag där på måndag och jag ser fram emot det jättemycket.
  Ha en fantastisk dag! Kram

  Svara
 • Hejfina Hannah.Här lyser solen med sin frånvaro.Full orkan har vi haft hela natten.Det var riktigt kusligt i morse när man tittade ut genom fönstret.Mörkt och alla gatubelysningarna var sönder.Du ser så pigg och som vanligt jättevacker ut på bilden.Kul med återträff med Lets Dance gänget.Ha så roligt i kväll.Var rädd om dig.Kram.

  Svara
 • Hej Marita! Lagade ditt fläskfile´ recept ikväll..och det var supergott! 🙂 Det kommer jag laga fler gånger! Kram //Malin 🙂

  Svara
 • Åhh vad roligt att du berättade.Ja det är riktigt gott och mycket populärt.Kram.

  Svara
 • Hejsan. Visst känner man sig duktig efter att man tränat 🙂 Jag har också varit sån som typ håller för öronen när folk pratar om träning hit och dit, men faktum är att man måste hitta sin egen form, då funkar det oftast bättre och framförallt längre 🙂
  Jag älskar parfymer, favoriterna är Lancomes Hypnose, Christina Aquilera och YSL,s Belle Dópium. Har många parfymer, men det kan ju aldrig bli för många 🙂
  Fina skor du hittat och jätte billigt.
  Ha en trevlig kväll.
  Kram

  Svara
 • OJ vad maten såg god ut i förra inlägget, är det dyrt att äta på Scandic Park? Vad kostar det?
  Yuccapalmen är mitt-i-prick!
  Tack för en härlig blogg Hannah! : )

  Svara
 • Hoppas ni fick en trevlig kväll! Nattinatti! Kram 🙂

  Svara