Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:26 | februari 9, 2011

Idag och igår

God förmiddag snygging. Hur står det till en dag som denna? Min dag har börjat bra. Känner mig vid gott mod.

Imorse låg Livis hos mig i soffan och drack sin välling när jag tittade på Nyhetsmorgon. Hon har dessutom haft min mössa på sig hela morgonen. Hon gillar att sätta på sig mina skor eller pojkarnas kläder. Ja, en gång gick hon ju runt med Mios kalsonger på huvudet.

Imorse låg Livis hos mig i soffan och drack sin välling när jag tittade på Nyhetsmorgon. Hon har dessutom haft min mössa på sig hela morgonen. Hon gillar att sätta på sig mina skor eller pojkarnas kläder. Ja, en gång gick hon ju runt med Mios kalsonger på huvudet.


a210
Ett tillskott till min Green Gate-samling. Morgonkaffet smakade extra gott ur min fina mugg.

Ett tillskott till min Green Gate-samling. Morgonkaffet smakade extra gott ur min fina mugg.


Älskar mönstret. Alla min muggar och fat har olika blommigt-mönster. De här fick jag av min kära svärmor.

Älskar mönstret. Alla min muggar och fat har olika mönster. De här fick jag av min kära svärmor.


Livis fick åka i sin älskade pulka till förskolan. Om hon fick bestämma skulle hon nog sitta i den hela dagen.

Livis fick åka i sin älskade pulka till förskolan. Om hon fick bestämma skulle hon nog sitta i den hela dagen.


Nu till gårdagen och middagen med Let´s Dance-gänget och alla programmets sponsorer. Middagen var på Djurgårdsbrunn. Du vet där jag anordnade Peters överraskningsfest när han fyllde 35 år. Ett fint och mysigt ställe på Djurgården.
a65
a75
det var fint dukat och alla bjöds på champagne när man kom. vi bjöds på en trerättersmiddag av Mathias Pilblad, vinnare av OS i matlagning två gånger. Så maten var verkligen god!

Det var fint dukat och alla bjöds på champagne när man kom. Vi bjöds även på en trerättersmiddag tillagad av Mathias Pilblad, vinnare av OS i matlagning två gånger, så maten var verkligen god!


Söta dekorationer.

Söta dekorationer.


a101
Bredvid mig satt härliga Tony. Min favorit jurymedlem. På onsdag ska jga, Calle, Denise Rudberg, Tobbe Wallin, Björn Ranelid och Maria dansa med Tony på Viking Line. Det ska bli kul! Tror dock at jag glömt bort alla steg så det blir att träna innan :-)

Bredvid mig satt härliga Tony. Min favorit jurymedlem. På onsdag ska jag, Calle, Denise Rudberg, Tobbe Wallin, Björn Ranelid och Maria dansa med Tony på Viking Line. Det ska bli kul! Tror dock at jag glömt bort alla steg så det blir att träna mycket innan 🙂


det var så klart david Hellenius som var konferencier under kvällen. han presenterade sponsorerna och de artister som underhöll under kvällen.

Det var så klart David Hellenius som var konferencier under kvällen. Han presenterade sponsorerna och de artister som underhöll under kvällen.


Bl a sjöng Hanna Holgersson.

Bl a sjöng Hanna Holgersson.


Även Andreas Weise sjöng och spelade för oss. Han kan verkligen sjunga!

Även Andreas Weise sjöng och spelade för oss. Han kan verkligen sjunga!


Cissi och Tina bjuder alltid på leenden.

Cissi och Tina bjuder alltid på ett leende.


Alexandra P höll låda.

Alexandra P höll låda.


Björn var där och spred poetiska budskap. Han är en fin man.

Björn var där och spred poetiska budskap. Han är en fin man.


a181
Tv 4-tjejerna Anna och Inge-Gerd och jag.

Fick en pratstund med trevliga Anna och Inge-Gerd som jobbar på TV4.


Vackra Malin och snygga Tobbe.

Vackra Malin, snygga Tobbe och jag.


När middagen var slut och alla minglade runt så intog Anders Bagge och Andreas Weuse scenen och bjöd på ännu lite mer skönsång.

När middagen var slut och alla minglade runt så intog Anders Bagge och Andreas Weise scenen och bjöd på ännu mer skönsång.


Kom hem med en goodiebag full av underkläder, sport-Bh, strumpbyxor och annat från Pierre Robert. perfekt nu när jag börjat träna. Har förövrigt träningvärk efter mitt Pilates-pass igår. Aj!

Jag kom hem med en goodiebag full av underkläder, sport-Bh, strumpbyxor och annat från Pierre Robert. Perfekt nu när jag har börjat träna. Har för övrigt träningsvärk efter mitt Pilates-pass igår. Aj!


Oj, det här blev ett långt inlägg 🙂
Det tråkiga i allt detta roliga är ju att jag missade TLC-festen igår. Typiskt mig att dubbelboka och virra till allt 🙁
Nu ska jag fortsätta att skriva. Min text och mina bilder till Klick! ska vara inne om en liten stund.
Du är unik!
All kärlek ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Idag och igår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så gullig hon är Liv med din mössa på huvet 😀 ser ut som du hade kul med Lets Dance gänget igår, jag har inte tittat på det sen du åkte ut tycker inte det känns lika kul längre 🙁
  Vem vann TLC tävlingen?
  Kram du är så vacker Hannah!

  Svara
 • Alltid lika kul att läsa din blogg! 🙂 Ser ut som ni hade trevligt igår!
  Själv har min dag också börjat bra med många fina presenter (fyller 36 idag) bl.a smycken från Sahara silver, parfym och läppglans. Sen hade mina två stora barn gjort jättefina teckningar 🙂 Sånt värmer att mammahjärta. Min 7-åring hade suttit och knåpat själv och skrivit på sin teckning ”Gratis mamma på 36 åsdagen” 😀
  Ha en underbar dag!
  Kram, Carina

  Svara
 • Stort grattis och en varm kram härifrån.

  Svara
 • Grattis!kram

  Svara
 • Tack 🙂

  Svara
 • Jösses vad vacker du är tös.Man kan inte bli annat än helt mållös.Kram och kärlek till dig snygging.

  Svara
 • Ja håller med dig Marita 🙂

  Svara
 • Hej! lilla Liv toker…så go! Vilken kul kväll ni verkar haft igår, goa o glada människor gör gott för själen.
  Ha en bra dag!
  kram

  Svara
 • Åhh Fina HAnnah,skulle du kunna fråga din svärmor vart hon hittat den fina Green gate muggen,Paisley röd,har letat å letat men finner den inte någonstans…Har de muggarna i andra fina mönster ,men saknar den röda….Kram Jennie

  Svara
 • Hej Hannah!
  Var har du köpt den fina klänningen du hade på dig på Djurgårdsbrunn igår?? Superfin verkligen!!!! Ha de gott! //marie-louise

  Svara
 • Hej Hannah!
  Uppskattar så din mysiga blogg! så roligt att läsa den och följa dig varje dag!
  Är mammaledig ett par månader till med min lilla Molly som är två månader yngre än Liv, kul att följa någon med en jämnårig lilltjej. Molly gillar också att ta storebrors (rena!) kalsonger på huvudet.
  Hoppas jag ska hitta tid att läsa det du skriver även när jag börjar jobba igen!
  Kramar Fia

  Svara
 • Det ser mysigt ut att ligga i soffan framför tv:n på mornarna, eller rättare sagt, det är mysigt! Om man nu hinner, vilket jag tyvärr aldrig gör 🙁
  Synd att det blev en dubbelbokning men såg ut att va trevligt på let´s dance middagen!
  Jag har nog frågat detta tidigare, tror jag, om ert hus, vilken tillverkare/firma det kommet ifrån, hittar inte min tidigare kommentar så kan inte se om svar har givits, det ser så himla fint ut de glimtar man ser på en del bilder 🙂
  Ha en forts. trevlig dag!

  Svara
 • Vad roligt med fest! Nu var det några veckor sedan man var på det! Så kul att få klä upp sig och skratta, träffa roliga människor och lägga sig sent 😉 Vad snygg klänningen var på!!
  Vilken grym goodiebag!! Den skulle jag verkligen behöva! Inga raffsiga underkläder här inte, bara skönt och bekvämt när man ska bära och jaga kidsen. Trevlig kväll på er!

  Svara