Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:09 | februari 10, 2011

Ännu ett klipp och en dröm

Hej min vän. Fy, idag är jag inte lika exalterad över vädret som jag var igår. Huvva, kallt, snöigt och blåsigt. Huvva, säger jag även om mig själv. Vaknade täppt och hängig imorse. Känner mig inte alls på varken humör eller som hälsan själv. Har varit på Apoteket och bunkrat upp med C-vitamin, Esberitox och andra förkylnings-fördröjare.
Vi hade en så mysig kväll igår. Vi åt gott, pratade om allt och drömde oss bort till varmare breddgrader. Jag skulle så gärna vilja åka på semester med hela, hela familjen. Det skulle bli ett stort gäng och så underbart. Tyvärr, är det än så länge bara drömmar men någon gång i framtiden kanske man kan få ihop alla både ekonomiskt och tidsmässigt och så far man iväg två veckor och bara umgås. Åh, vad jag ska drömma om det, för visst slår väl drömmar och önskningar in om man hoppas riktigt, riktigt mycket 🙂
Imorse for vi och lämnade vår oljeläckande bil på lagning och for sedan till IKEA för de sista inköpen till kontoret. Mattor och hyllor. Det enda jag saknar nu är saker till mitt skrivbord. Sitter och väntar på Peter som klipper sig i Vällingby så när jag skrivit klart så ska jag bege mig ut på jakt efter kontors- och skrivbordsmaterial.

Liv var lika seg som mig imorse. Vi satt länge på hallgolvet innan vi tog oss orken att kkä på oss ytterkläder och gå ut i kylan.

Liv var lika seg som mig imorse. Vi satt länge på hallgolvet innan vi tog oss orken att klä på oss ytterkläder och gå ut i kylan.


På Bobby´s Hårstudio här i Vällingby gör jag, barnen och Danny reklam.

På Bobby´s Hårstudio här i Vällingby gör jag, barnen och Danny deras reklam.


Jag ser ut som någon helt annan men pojkarna är sig lika fast så mycket mindre. Tiden går så fort. Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser den här bilden på dem. Så söta och små :-)

Jag ser ut som någon helt annan men pojkarna är sig lika fast så mycket mindre. Tiden går så fort. Blir alldeles varm i hjärtat när jag ser den här bilden på dem. Så söta och små 🙂


The naked truth. Orkade inte röra sminkväskan imorse än mindre borsten. Ikväll ska jag och Peter på en tillställning så jag blir tvungen att fixa till mig ikväll. kankse känner jag mig piggare med färg i ansiktet och lockar i mitt "nya" hår. Peter gillade för övrigt min frisyr..

The naked truth. Orkade inte röra sminkväskan imorse än mindre borsten. Ikväll ska jag och Peter på en tillställning så jag blir tvungen att fixa till mig. Kanske känner jag mig piggare med färg i ansiktet och lockar i mitt "nya" hår. Peter gillade för övrigt mitt något kortare hår.


Oj, nu är Peter redan klar. Får vänta med mina saker till mitt skrivbord. Attans! Nu ska vi hämta vår lagade bil och sedan fara till kontoret med alla IKEA-inköp som vi har i bilen. Snart blir det invigningsfest!
Puss och kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Ännu ett klipp och en dröm”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina hannah.
  du blev jättesnygg i håret.
  funderar på å klippa av mitt me, men ja har haft de i över 9 år nu långt ner över halva ryggen, börjar tröttna nu men samtidgt vet ja att ja kommer sakna å gråta över de långa håret,om ja klipper av de ..
  så de får nog va kvar på skallen ändå 😉
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • Det är en dröm/önskemål jag också har haft och i december kommer det bli verklighet, 12 st blir det som åker till Thailand och jaf längtar som bara den 😀
  Hoppas er dröm ockås blir verklighet en dag!
  Kram

  Svara
 • Åh vilken fin frisyr. Du passar jättebra i den! Har du fortfarande ”extra hår”? Hur länge brukar/brukade du ha i din förlängning? Lycka till med inköpen idag!
  Själv längtar jag till lördag så det pirrar i magen. Då ska jag och min sambo bo på grand,lyxa till det med afternoontea och bubbel. Tänker ofta på rådet både du och din fina man gav med att inte glömma att ta vara på varandra när man fått barn. Vi försöker hitta en kväll i månaden där vi gör något roligt bara jag och Rob. Åh va det är guld värt! Hur mycket jag än älskar att vara med Pontus så vet jag att det här dygnet på tu man hand kommer göra mig till en ÄNNU gladare mamma(!)
  Kram från oss till er

  Svara
 • God eftermiddag.Det har alltid också varit min dröm och samla alla barn och barnbarn o fara iväg.Sommaren 2007 blev det så verklighet.Vi hyrde ett stort Sommarhus och hade det helt underbart en hel vecka.Vädret var tyvärr inte det allra bästa men vi var tillsammans ALLA.Nu har det kommit till fler barnbarn så nu hoppas jag att det ska kunna upplevas igen inom det snaraste.Önskar er en trevlig kväll.Stor kram finaste Hannah.

  Svara
 • åh hannah, jag blir så inspirerad av ert nya projekt att jag kanske nörjar samla mod till min lilla ide jag har. jag är så imponerad av ditt och peters samarbete och tillsammans är starkare som det heter! jag hoppas verkligen att ert nya projekt rullar på av sig självt! tycker att det är roligt när människor vågar satsa på sina ideer! nu kanske jag också vågar ta a**** ur och våga. kram på er

  Svara
 • Hej! sitter och drömmer mig bort på fritidsresor/ving/apolla….far mellan kap verde öarna, kanarieöarna…..flygstolar till Thailand…slutet på nästa års Januari…man måste få ha drömmar. Nu skrapade sonen fram en vinst på vår trisslott också 25 kr x 2….hurra!
  kram

  Svara
 • Åh semester med hela familjen *suck* vad underbart det hade varit!
  Bilden på dig , Mio & William är så fin 🙂
  Kram L

  Svara
 • Hej Hanna!! är ny här inne men har läst din blogg länge men nu ville jag bli medlem! 🙂 jätte fin blogg Tycker inte om let´s dance när du hade åkt ur! ha en fortsatt toppen dag! kram

  Svara
 • Hej!
  Det vart jätte fint när du klippte dig, fast du är fin i allt =) Jag går också hos Bobby i Vällingby tycker dom är så duktiga där =)
  Kul att inreda och fixa det kommer att bli super snyggt!
  Min bebis har inte kommit ännu hoppas snart=) Kramis Jessica

  Svara
 • Du behöver inget smink, du är hur snygg som helst naturell också, gah själv ser och känner jag mig så glåmig utan åtminstone lite mascara, men du din rackare ser som sagt helsnygg ut i vilket tillstånd du än är i!
  Ang semester hela familjen hade jag gärna åkt på också, men tycker Maximilian är lite väl liten ännu, så en långresa får vänta.
  Kul att inreda ditt kontor, sånt som jag älskar!
  Ha en skön kväll kära ”granne” och krya på dig!
  Kram/Anna

  Svara
 • Kul att ni var i Vällingby, min barndoms förort. haha, lät ju lagom poetiskt. 😉
  Är det superdyrt på Bobbys där?
  Låter super med det nya kontoret och eran business, hoppas det går jättebra! Och vad kul att ha ’kontorspysslet’ kvar, min favorit!
  Jag håller just nu på att inreda mitt egna lilla kontor jag har fått hos min sambo. Älskar det! 🙂
  Kram till er!

  Svara