Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:57 | februari 11, 2011

Insnöad

God fredag min vän. Vilket kaos! Bussar, tåg och flyg är inställda. Bilar ligger i dikena och far fram och tillbaka över de ishala och snöiga vägarna. Peter åkte till kontoret direkt efter att han lämnat pojkarna på skolan och det var meningen att jag skulle möta upp honom efter att jag lämnat Livis på förskolan. Men jag är fast, lika fast som min bil. Den är helt insöad och trots att jag skottat runt bilen sitter däcken fast så jag kommer inte ut. Kommer inte till bussen heller. Det går nog inte ens någon buss. Men mysigt är det för Livis och jag tog en hemma-dag. I alla fall fram till lunch då Peter hämtar upp mig. Har ett viktigt möte i stan som vi måste försöka ta oss in till. Tänk vad lite snö kan ställa till det 🙂
Har du råkat ut för något i snökaoset?

Utanför fönstret ligger är det vitt. Kunde knappt öppna dörren pga all snö.

Utanför fönstret är det vitt. Kunde knappt öppna dörren pga all snö.


Jag och Liv ätit äggmackor och myst nu på morgonen.

Jag och Liv har ätit äggmackor och myst nu på morgonen.


Trots snökaos så har fredagen börjat bra.

Trots snökaos så har fredagen börjat bra.


Har du sett Zoolander?

Har du sett Zoolander?


Önskar dig en underbar fredag.

Önskar dig en underbar fredag.


Ta det försiktigt om du måste bege dig ut på vägarna. Du är värdefull, vet du!
Vi hörs snart igen 🙂
Kärlek ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Insnöad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • åh här hos oss är det galet mkt snö. Sambon fick hjälpa grannarna och komma ut och det var till o med kö på gatan så bilarna inte kom fram (och vi bor på återvändsgränd 😉 ) Likabra och stanna inne och mysa! perfekt anledning! Trevlig helg på er!

  Svara
 • OJ vad snö ni har!! Men så himla fint 🙂 Här nere i Älmhult kom ca 2 cm som regnade bort sen… Kram

  Svara
 • Hej!
  Ja det är inte klokt hur mqycket snö det är! Jag skottar och skottar samtidigt som snön fortsätter att vräka ner.
  Barnen fick vara hemma från skolan idag för det var samma här med bilen som för er…
  Hoppas ni kommer in till stan och kör försiktigt!
  Kram Vanja.

  Svara
 • hr har vi ingen snö alls 🙂
  10 grader varmt men mulet å regn istället.
  allt börjar komma upp nu.. träden har fått knoppar, lökarna har börjat komma uppp
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • Usch vad less jag blir på att det kom så mycket snö igen 🙁
  Hade hoppas på att våren snart var här…
  Med livet som insats lyckades jag ta mig till jobbet…något jag kanske får ångra i em 😉
  Trevlig helg och mys på denna fredag!
  Kram 🙂

  Svara
 • Du är en klok mammi du som stannar hemma och myser lite. Jag var ute igår kväll och hämtade hem mannen, jisses.. jag har inte någon hög bil och jag tror jag ska ta betalt av Borlänge kommun för att jag plogade det dom inte gjort. 🙂
  Så skönt med helg igen. Tiden går så fort tycker jag. Och du fining, vacker du blev i håret.:)
  I helgen ska jag rensa i min lght, har fått den såld nu och nu så gäller det. Ta bort allt jag inte behöver spara på, så loppis bordet kommer bli fullt.
  Ha den finaste av dagar nu och en riktig härlig helg.
  Stor varm kram från Viveka

  Svara
 • Hej finis.Du är Välkommen ner till Skåne igen Hannah.Här har vi INGEN snö.Kram kram.

  Svara
 • Nu var jag visst för snabb.DET SNÖAR.Hmmmm.

  Svara
 • Ja usch va jobbigt, men mysigt att du fick en hemmadag med lilltjejen. Gubben min kom inte iväg på jobb idag, så han fick mysdan med vår minsting. 7:25 skulle mitt tåg vara framme i city, kom fram 9:00, sen till jobbet med andra ord:) Tur man hoppar på i märsta å är först på plats i tåget, så man iallafall hade en sittplats, eftersom resan tog en å en halv timme…suck. Sitter med utsikt över slussen å har kollat in hur stackars människor inte kommer fram, bussar som fastnar å polisbilar som susar fram….När nu vill jag SOMMAR!!!! Ha en skön fredag annars allihopa!!!! Kramar

  Svara
 • Hej du fina.
  Blä för all denna snö 🙁 sambon skottade hur länge som helst imorse. Tog mig till skolan och hem allafall. Mysig start på dagen ni hade åndå.
  Ska på 40års skiva ikväll 🙂 Ha en fortsatt bra fredag.Kram

  Svara
 • Hehe när Liv är gammal nog tycker jag du ska kika om hon skulle gilla en teaterklass. Hon har en sådan fantastiskt härlig mimik! 🙂

  Svara
 • Åhhhhh…… vad mysigt med en hemma dag…. from i mars ska jag vara hemma måndagar med min lilla tös vi ska bara mys å inte göra några måsten alls (städ, tvätt å sånt) all tid ska jag lägga på henne jag längtar <3 Mums vilka goda äggmackor ska göra såna i morgon 😉 ler Jo jag har verkligen känt av snökaoset i dag… Liten sladd på väg till jobbet, två fastkörningar, fast i kö på väg hem pgav. en lastbil i diket…. Tur att jag hade bästa vännen i bilen bakom så jag slapp sitta å vänta själv…. in på dagis med andan i halsen en minut innan dom stängde!!! Jaja händelserik dag 😉 Ler bara å skratta å det vita som envisas om att komma ner…. det kommer säkert mer!!! Ha en så mysig helg och ta hand om varann kram till dig!!! Ps.Saknar dig i Lets dance är inte alls bra utan dig!!!

  Svara
 • Tjena Hannah!-)
  Jag undrade bara om du har en eller har testan en OnePiece?
  Kram
  Jessica

  Svara