Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:13 | februari 13, 2011

Brunch

Hej vacker. Hur mår du? Jag, Peter och Livis kom precis hem från vår brunch inne i stan. Vi satt där i timmar. Vänner kom och gick och vi åt som aldrig förr. Riktigt mysigt och gott. Liv for runt som en hottentott mellan borden då hon inte åt och kladdade 🙂

Om Liv själv får bestämma så vill hon gå ut så här. Body, gummistövlar och 3D-glasögon.

Om Liv själv får bestämma så vill hon gå ut så här. Body, gummistövlar och 3D-glasögon.


På Scandic Park möttes vi av Maria och hotellchefen Henric.

På Scandic Park möttes vi av Maria och hotellchefen Henric.


Varannan söndag, jämna veckor, kommer brunchen ha en värd eller värdinna. Nästa gång är det Henrik Johnson och en söndag i slutet på mars blir det jag som tar över brunchen 🙂 Det kommer vara olika teman. Idag var buffén USA-inspirerad, Hollywoodglamourös lik Maria, och man kunde frossa i ribs, barbequesås och massor av cupcakes. Har redan nu börjat klura på vilket koncept jag ska köra på min söndag. Berättar självklart mer när datum och allt är satt. Hoppas verkligen att du kommer då.
Jag kunde inte sluta äta. OM vi orkar mer mat idag så ska jag laga Sambal Kycklingen från Matplatsen. Enkelt och garanterat gott.

Jag kunde inte sluta äta. Blev så girig att jag fyllde hela tallriken, istället för att gå flera gånger. OM vi orkar mer mat idag så ska jag laga Sambal Kycklingen från Matplatsen. Enkelt och garanterat gott.


a416
a512
Söta cupcakes.

Söta cupcakes.


Det ser ut som Livis sett ett spöke. Hon kanske var rädd att efterrätterna skulle ta slut.

Det ser ut som Livis sett ett spöke. Hon kanske var rädd att efterrätterna skulle ta slut.


Liv målade en stund.

Liv målade en stund.


Maria Montazamis glada bror var lång och också där. Även tjejerna som Maria tagit hjälp av när det kommer till hennes väsk-kollektion.

Maria Montazamis glada bror var lång och också där. Även tjejerna som Maria tagit hjälp av när det kommer till hennes väsk-kollektion.


Jag frågade när och var man kan köpa hennes väskor och hon berättade att om några veckor kommer lanseringen ske. Hon kunde inte svara på var exakt man kunde köpa dem men det skulle inte gå att missa. Säkert på stora kedjor och internetsajter. Frågade också om jag kanske kunde få lotta ut en eller två till dig här på Bloggfamiljen. Hoppas!
Passade på att ta en till bild med Maria då Livis också fick vara med.

Passade på att ta en till bild med Maria då Livis också fick vara med.


Nu ska jag titta på dokumentärfilmen ”DEAR ZACHARY” på SVT Play. Den ska vara oerhört hemsk och gripande. Har bunkrat upp med näsdukar. Är rädd att jag kommer må dåligt i dagar efter att ha sett den, men jag måste se den i alla fall. Har hört mycket om den. Har du sett den?
Nästa vecka börjar jag på ett nytt projekt. Du kommer kunna höra mig en gång i veckan på radiostationen Lugna Favoriter. Det ska bli så spännande.
Tack för att du finns!
Kärlek ♥


14 kommentarer14 kommentarer om “Brunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skoj!
  Kan man ringa in och önska låtar då?
  God afton:)

  Svara
 • Tjena Hannah!-)
  Jag undrade bara om du har en eller har testan en OnePiece?
  Kram
  Jessica

  Svara
 • Jag såg filmen igår. Den var fruktansvärd. Och så bra. Jag vill absolut inte ha den osedd. Men du kommer att må dåligt i flera dagar.
  Bunkra upp med massa näsdukar.

  Svara
 • Oj förbered dig på att gråta en hel del.. Se nu till att du kan sitta någolunda ostörd också. Den går i ett snabbt tempo och man vill inte missa en sekund. Den berör något enormt. Samtidigt som den är sorglig så lämnar den också kvar en känsla av tacksamhet för det man har. Du kommer att förstå..
  Jag kan även tipsa om en film som heter ”My name is Khan” som jag är ganska säker på att du kommer att tycka om.

  Svara
 • Dokumentären är skitbra! Gripande, hemsk, vacker, fruktansvärd – man får helt enkelt inte missa den. Imponerad över att en människa kan lämna ett sådant avtryck i så många människors liv. Såg ut som ni hade jättetrevligt på brunchen! Jättesnygg i den nya frisyren! Nästa gång tycker jag du ska gå kortare! 🙂

  Svara
 • Vad kul med ett nytt projekt hoppas att det är en tid som passar så jag kan lyssna på dig =) Vilken härlig dag ni haft, och en mysig helg! Jag skulle gärna komma när du är värdinna, älskar att äta brunch men det blir inte så ofta tyvärr. Du passar jätte bra i din nya frisyr. Nu ska jag se Solsidan, Kram

  Svara
 • Så fina ni är!! Finns det nåt godare än brunch på en söndag? 🙂 Hoppas väskorna inte blir alldeles för dyra, gillar dom! Kramar

  Svara
 • Fina bilder på er! Ser mkt trevligt ut med brunch på Scandic Park 🙂 Vet du om man kan lyssna på dig efter det har sänts, typ som web-tv fast då, web-radio, för kan vara i skolan då o skulle vilja höra det!
  Vill flika in en fråga, eller 2! till Peter: Vad har du för drömbil: Som familjebil, sommarbil vad som 😉
  Och vad tycker du om nya BMW 5-serien? Jag gillar den, tycker den passar er faktiskt! 🙂 Menmen, alla har inte samma smak!
  Mvh

  Svara
 • Hej !
  Maria verkar vara så mysig och gullig,hennes väskor är SUPERSNYGGA!
  Tack för en bra blogg, jag uppskattar din ärlighet och öppenhet,så utelämnande.
  Själv skulle jag adrig våga ,är för reserverad och inåtvänd men som sagt ger din öppenhet mig mycket, så tack för det!

  Svara
 • Tack för tipset,har sett filmen o tårarna sprutade.Den berörde på så många sätt. Beundrar Kates o Davids styrka mitt i deras fruktansvärda förlust och sorg.

  Svara
 • Hej
  Det efterrättsbordet hade jag inte tackat nej till 🙂
  Lycka till med ditt nya projekt! Kram

  Svara
 • Här kommer en stor kram till dig och familjen på alla hjärtans dag!
  / Marie

  Svara
 • Ser fram emot att höra dig på Lugna favoriter!
  Kram Johanna

  Svara
 • Vilken fruktansvärd film. Usch, önskar jag inte hade sett den… Kommer gråta hela natten nu… =(

  Svara