Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:50 | februari 15, 2011

Nu är tårarna slut

Det var länge sedan jag grät så hejdlöst mycket som ikväll. Tror nästan att det inte går att gråta mer, tårarna är nog slut. Jag har dragit mig för att se ”Dear Zachary”, men eftersom den bara visas fram till midnatt inatt på SVT-play så tittade jag på den. Jag hade hört att den skulle beröra på ett mycket tungt sätt, och det var det jag var lite rädd för, men jag ångrar inte en sekund att jag tittade på den. Den fick mig att gråta men den fick mig också att bli förbannad och näst intill hata. Se den om du har möjlighet. Den berör ända in i hjärteroten och mitt i all tragig lyser en enorm kärlek, vänskap och styrka starkare än döden.

Mini-Moj är glad som alltid.

Mini-Moj är glad som alltid.


a222

William mår bra och ligger utvilad och nyduschad och tittar på hockey på tv.


Liv och Mio sover sedan länge och nu är det dags att stänga av tv:n. Sängen kallar på oss båda 🙂
Sov gott.
All Kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Nu är tårarna slut”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad exakt handlade det om? Vill helst inte se nåt hemskt, drömmer lätt mardrömmar.

  Svara
 • Såg den igår och den var gripande på många sätt, grät och blev verkligen berörd. Vilka fantastiska människor det finns, som hans föräldrar men även vännen som gjort denna fantastiska dokumentär. Vill inte säga för mycket om någon ska se den, men kan rekommendera att man ser den. En fortsatt trevlig vecka fina Hannah och alla andra!
  Kram

  Svara
 • Jag har aldrig sett det, men tittade på ”Sofias änglar” ikväll och kan säga att här rann tårarna också. Fy så hemskt att mista sin man/pappa sådär. Grep tag om mitt hjärta på alla sätt.
  Ha det fint. Kram

  Svara
 • Hej Hanna!
  Var tvungen att titta på dokumentären efter att du nämnt att Svt bara skulle visa den fram till midnatt. Fy, fy, fy vad ledsen jag är!! Hur orkar man vara så stark som hans föräldrar är?? Vad världen kan vara orättvis!!
  Samtidigt så visar den ju att det finns mycket kärlek!
  Ha en skön kväll!
  Kram, Kärlek

  Svara
 • Hej Hanna! Jag var också tvungen att titta på den, hann precis! Usch vad sorgset blev en kväll fylld av tårar jag tittade också på Sofias änglar det programmet berör så. Jag utsätter mig alltid för sorgsna böcker och program fats jag vet att jag blir så ledsen! Läste nyss ut boken Varför gråter inte Emma handlade om Max och Saga i Arboga som blev dödade! Nu ska jag gå och pussa på mina barn och man här hemma! vad sorgset det blev nu. Kram

  Svara
 • Jag såg dokumentären igår..den var så hemsk! 🙁 Går inte att beskriva med ord hur hemskt det är..usch. Slutet var ju värst, trodde ju inte att det skulle sluta så.. 🙁 Kram!

  Svara
 • Jag såg den härom kvällen och var inte alls beredd på det som hände. Jag bröt ihop i en hulkande gråthög här framför datorn. Så jäkla ondskefullt och onödigt av den där människan… Jag klarar inte ens av att tänka på det. Men filkmen var ändå fin… på något vis…

  Svara