Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:42 | februari 16, 2011

Svänga mina lurviga och tankar som förblir just tankar

Hej min vän. Hoppas att du är vid gott mod. Jag håller på att packa och fixa inför kryssningen jag far iväg på idag. Jag ska dansa med Calle på Viking Line och Tony Irvings dansskola på båten. Björn Ranelid och Maria ska också svänga sina lurviga. Det ska bli kul. Har inte träffat Calle på flera veckor, än mindre tagit ett danssteg. Får se om jag kommer i mina vackra kläder som jag dansade i. Ska nämligen hämta dem idag för att ha på mig ikväll. Alla mina kläder har helt plötsligt krympt en aning. Konstigt. Hoppas att de inte också har krympt 🙂

William är mån om sin frisyr och likt varje mprgon tömde han vaxburken och fixade Justin Bieber-frilla.

William är mån om sin frisyr och varje morgon tömmer han vaxburken och fixade Justin Bieber-frilla.


Här är en som inte bryr sig. Ju ruffsigare desto bättre. När jag ber han kamma sig så frågar han om han ska på kalas eller till kyrkan.

Här är en som inte bryr sig. Ju ruffsigare desto bättre. När jag ber honom kamma sig så frågar han om han ska på kalas eller till kyrkan.


Livis med sin söta "kristna frisyr" gömde sig i köksskåpet imorse.

Livis med sin söta "kristna frisyr" gömde sig i köksskåpet imorse.


Hon försökte i alla fall. det var inte så lätt att dra igen spåpsluckan själv när huvudet var i vägen.

Hon försökte i alla fall. Det var inte så lätt att dra igen skåpsluckan själv när huvudet var i vägen.


Nu ska jag fara in till stan.

Hej på dig!


Läste nyss Starwomans, här på Bloggfamiljen, blogg och insåg hur usel jag är. Hon hade gjort fina kort som hon skulle skicka till vänner och bekanta som uppvaktade hennes Maximilian när han föddes. Jag vill vara så duktig. Jag vill och tänker alltid på att göra sådant, men kommer inte längre än till att jag börjar fundera på något annat jag borde göra 🙂
Jag och Peter har inte ens skickat ut tackkort från då vi gifte oss… och det är tre år sedan! Lite skönt är det dock att jag och Peter är lika i vårt sätt att vara när det kommer till sådana här saker. Ingen kan då bli irriterad på den andre 🙂
Puss och kram ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “Svänga mina lurviga och tankar som förblir just tankar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår hur du känner! Kände likadant när jag också läste och såg de fina tackkorten Starwoman hade på sin blogg…Men jag tror du är ”ursäktad” som har många barn och ett hektiskt liv! …Jag fick iväg våra bröllopstackkort, och det var som ett tungt ok togs från mina axlar när jag slängde de på postlådan….varför ska det vara så svårt??? Jag ursäktar mig med att vardagen är så kaotisk…

  Svara
 • Men Hannah, man kan ju inte hinna med allting jämt ju 🙂 Du är nog ursäktad ändå, du är ju fantastiskt bra på andra saker!
  Stor kram till dig och dina underbart söta barn! <3

  Svara
 • Fina HAnnah!
  Att man inte fått veta att du ska ut å kryssa,då hade man ju nästan velat åkt med bara för att få se dig dansa igen,hade varit kul å tagit med barnen på… Ha en underbar kryssning…. Kram kram till dig å familjen….

  Svara
 • Tänk vad kul för gästerna om dom får tack korten nu från ert bröllop, det hade jag tyckt varit kul!
  Kanske några mer kort från er vardag!
  Ha det så kul ikväll!
  //ulrika

  Svara
 • Tack Hannah för din fina blogg. Har följt den ett tag. Har varit på jakt efter en pall till min lilla tjej och fick nu se eran fina. Vart är den inhandlad?
  KRAM / Karin

  Svara
 • God eftermiddag goa Hannah.Ja det är mycket man vill hinna med som tyvärr aldrig blir av.Jag fattar inte hur man fixade förr?Jag var ensamstående med tre barn varav två i tonåren jobbade dessutom heltid.Idag är vi bara två vuxna hemma jobbar halvtid ändå så hinner jag inte med.Skyller på åldern haha.Så kul med kryssning och dans.Önskar dig en underbar resa.Kram.

  Svara
 • Men vännen,
  du har tre! barn, men det är fortfarande bara 24 timmar på ett dygn!
  Man ska inte tänka på vad alla andra gör utan tänka på att det DU gör duger alldeles utmärkt!
  Du gör mycket mer för dina barn än vad många andra gör, och andra skulle nog vilja vara precis som du.
  Som du brukar säga – Du är unik!
  kram christel

  Svara
 • Så olika barn kan bli, trots samma uppfostran och hem 😉
  Vilken fin pall ni har i badrummet!
  Kram

  Svara
 • Haha, jag tänkte precis samma sak när jag läste Annas inlägg! Sa till mig själv att jag VERKLIGEN ska bli bättre! Har inte skickat ut ett enda tackkort någonsin tror jag 😉 inte ens julkorten fick jag iväg i tid. Släkten fick de i handen när de kom hit på julafton. Är man usel eller vad? 😉

  Svara
 • Åh, tackkort… det måste jag också ordna!

  Svara
 • Tänk vad mycket måsten som ramlade över oss alla som läst Annas blogg. Korten var jättefina. Men tjejer har vi inte måsten så det räcker?
  Grattis Hanna o Peter till er 3års dag.Förhållande är verkligen något att lägga tid på. KRAM

  Svara
 • Jag tror inte 3 årsdagen är i dag precis..
  Men 3 e året som gifta!

  Svara
 • ni e så härliga….Hannah. med familj
  Varma vår kramar till ER

  Svara
 • men åå, min nelli gör precis likadant med lilla nappen som liv gör, biter på den så där! så galet sött! kramar till fina er! mini

  Svara
 • Hannah !
  Du är en sådan härlig och genuin kvinna. Du skriver uppmuntrande på varenda inlägg du gör och många känner sig uppskattade och genast mycket gladare bara genom att komma in på din blogg. Du ger så mycket av din kärlek och glädje och jag vill bara tala om att jag uppskattar dig, för att du är just den du är. Ärlig, härlig och fantastisk!
  DU är värdefull !
  Kram Lina

  Svara
 • Men söta du man behöver inte hinna med allt, du har ju en massa fler barn än jag! Dessutom så ”köpte” jag ju mig fri genom att beställa tackkorten så det enda jag behövde göra var att skriva kuverten med adresser, så så pysslig var jag ju inte 😉 Du är fantastisk som du är Hannah! Kram på dig

  Svara
 • Vilken fin badrumspall! :)Måste fråga vart man kan finna sånna!? Tack för en härlig och läsvärd blogg! Kram/Cornelia

  Svara