Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:35 | februari 19, 2011

Uppe med tuppen

God morgon vacker. Det är lördagmorgon och klockan är just nu 08.00. Vad gör jag vaken? 🙂

Jag vaknade först, sedan Liv och nu kommer Mio nedtassandes till oss och kröp under täcket här i soffan..

Jag vaknade först, sedan Liv och nu kommer Mio nedtassandes till oss och kröp under täcket här i soffan.


Jag somnade tidigt igår men vaknade av att Modern Family började så då ville jag inte somna om. Så fort det var slut så somnade jag igen 🙂
Vi hade en lugn hemmakväll.
När jag lagade middag så pysslade Liv i sin lilla hörna.

När jag lagade middag så pysslade Liv i sin lilla hörna.


Eftersom jag lagade middagen så slapp jag disken.

Eftersom jag lagade middagen så slapp jag disken.


Livis hade halva middagen kvar i ansiktet.

Livis hade halva middagen kvar runt munnen.


Jag avskyr att diska så jag lagar hellre all mat, trots att det inte heller är något jag brinner för. Har man något val?

Jag avskyr att diska så jag lagar hellre all mat, trots att det inte heller är något jag brinner för. Men har man något val?


Efter de lättlagade recepten jag har fått tips om här och hos Victoria Matplatsen så tycker jag faktiskt att det är roligare att laga mat. Det verkar mer uppskattat också. Risken för skörbjugg har minskat drastiskt när det inte bara är någon av min tre paradrätter som lagas till middag 🙂
Nu ska jag duka fram frukost. Ska sitta länge och äta och läsa. Tidiga helgmorgnar är underskattade.
Önskar dig en fin morgon.
Kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Uppe med tuppen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • de e aå mysigt me tidiga mornar när man vakanr först ¨sen tar en lång frukost där man sitter å pratar å läser tidningen… tyvärr å blir de sällan,
  ha en fin lördag
  kram

  Svara
 • Godmorgon fina du! Vaknade tidigt av att solen skiner in genom fönstret, så skönt att bara kunna ligga kvar en stund och filosofera!
  Det är såå kallt, -21 grader! Nu får det allt vända!
  Kladdmonstret Liv är för härlig och vad stor hon börjar bli!
  Snart ska jag åka på 50-årskalas med massor av härliga vänner och svågerns underbara mat!
  Ha en underbar dag hela familjen!
  Kramar!

  Svara
 • Hej tjejen!
  Här vaknade lillebror 06:30! varför vaknar de alltid så tidigt på helgmornar?!
  Sen under vardagarna får man knappt liv i dom.
  Ikväll är det mellon! Håller på Eric Saade faktiskt. Nästa helg är det i Malmö.
  Kommer ju ihåg sist det var, det var då vi sågs och det var så himla skoj!
  Hoppas vi ses snart igen.
  Ha en härlig helg och hälsa familjen!
  Kramar/Annika i Trellehulla 🙂

  Svara
 • Vi är tydligen flera som är uppe med tuppen… 😉 Jag hade bestämt att sova halva dan, för jag hade behövt det.. Men vaknade vid 8 så det fick bli frukost i sängen o bloggläsning istället. 🙂 Trevlig helg!

  Svara
 • Godmorgon Hanna. Tycker att du är en underbar mamma på många sätt. Och du har så otroligt fina barn:) läser din blogg varje dag, och blir så imponerad av dig. Du är så stark och driftig och en väldigt fin mamma:) vill önska dig en fin helg och se till att vila dig och ha en fin schlager kväll med din familj och vänner, det förtjänar du så mycket som du kämpar i vardagen med jobbande och 3 barn och mycket mera! Många kramar till dig!!

  Svara
 • Godmorgon fina Hannah.Samma här.Vaknade också kl. 8.Jäkligt onödigt på en Lördag eller hur?Solen skiner men det är kallt -7.Det blir väl lite frukost först och sedan en liten shoppingtur som står på schemat idag.I eftermiddag blir det slappa för hela slanten.Kram till världens goaste Hannah.

  Svara
 • Hejsan du fina.
  Ja vår Alice var morgonpigg skulle upp kl 5, hmm lite väl tidigt för min smak. Så vi drog oss till strax efter 7 sen gick vi upp. Här skiner solen och det är kallt. Släkten kommer för att fira Alice som ju fyllde 1 år på allahjärtansdag 🙂
  Ha en bra lördag. Kramiz

  Svara
 • Hej fina Hannah!! Blev tidigt här med, Alva vaknade 7 å ville se på barnprogram, men då kan man lägga sig hos henne å halvsova en stund till, iallafall tills hon kommer på att hon ska ha sitt lördagsgodis:) Har precis lagt in bilder från Skansenakvariet, barncancerföreningen bjöd igen, lite läskigt med alla ormar å spindlar, men det blev en riktig upplevelse för barnen… Här blir det städa, sen ta en fika hos mamma som skulle fixa semlor, sen hemmamys med schlager. Vilka eller vem håller du på? Jag vet iallafall att mina tjejer kommer rösta på Eric Saade vare sig han är bra eller ej:-). Ha en jättebra kväll…Kram Jennie

  Svara