Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:28 | februari 21, 2011

Inställd Roadtrip och sjukstuga

Hej fina. Min måndag har varit småstressig. Imorse for jag in till stan och Lugna Favoriter. Du får gärna lyssna imorgon, ska lägga upp länk. Skulle bli glad om du vill diskutera och dela med dig på Familjeliv.se. Det skulle vara kul att ta upp ett ämne som engagerar lite. Tips?
Meningen var att jag skulle fara på roadtrip med Peter och grundaren av barnvagnsmärket JOOLZ nu i veckan. Vi skulle besöka olika butiker runt om i södra Sverige, men inatt fick Liv hög feber så jag fick stanna hemma. Bokade tid på Barnsjukhuset Martina efter mitt möte upp på Lugna. Fick tid direkt så jag och Liv for dit.

I väntrummet piggnade hon till och lekte för fullt. Doktorn konsterade att hon var förkyld vilket resulterade i typiska "snuviga öron". De är irriterade men ingen infektion. Skönt att hon slapp medicin.

I väntrummet piggnade hon till och lekte för fullt. Doktorn konstaterade att hon var förkyld vilket resulterade i typiska "snuviga öron". De är irriterade men ingen infektion. Skönt att hon slapp medicin.


Efter radio och sjukhusbesök åkte vi till Kista Gallerian och åten sallad som smakade allt annat än gott. Kycklingen hade en sur eftersmak Blä.

Efter radio och sjukhusbesök åkte vi till Kista Gallerian och åt en sallad som smakade allt annat än gott. Kycklingen hade en sur eftersmak Blä.


Livis åt köttbullar och försökte äta vatten med gaffel.

Livis åt köttbullar och försökte äta vatten med gaffel.


Jag köpte som plåster på de snuviga öronen en liten present till henne.
En ny medlem...

En ny medlem...


... till hennes tygdjurssamling.

... till hennes tygdjurssamling.


a712
Jag köpte även krämer till mina vinter torra läppar och kropp. Eight Hour-creme luktar skit men är skön på läpparna. Biotherms hudlotion doftar dock ljuvligt.

Jag köpte även krämer till mina vinter torra läppar och kropp. Eight Hour-cream luktar skit men är skön på läpparna. Biotherms hudlotion doftar dock ljuvligt.


Nu gastar hungriga barn från ovanvåningen 🙂 Dags att laga middag.
Varma kramar


9 kommentarer9 kommentarer om “Inställd Roadtrip och sjukstuga”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Oj, stackars lilla Liv men en present piggar ju alltid upp. Jag har varit en trogen eight hour cream anvandare anda tills jag fick ett lappkit fran min mamma med Mor’s lappbalsam som doftar hur gott som helst och ar minst lika bra, om inte battre. Finns att kopa i Sverige ocksa, kan varmt rekommendera.
  http://www.morcosmetics.com/product/8/lip-balm-/-lip-gloss
  Kram towe.

  Svara
 • Stackars lilla fina Liv, hoppas hon piggar på sig. Så många som är förkylda med halsont nu. Det blir nog flera roadtrippar med maken din framöver.
  kram kram

  Svara
 • Åh gud vilka söta små djur!!! Var hittar man såna??
  hoppas lilltjejen kryar på sig snart! KRAM

  Svara
 • Stackars lilla Livan.Det går så mycket förkylningar och skit nu.Hoppas hon snart kryar på sig.Stor varm kram till er båda.

  Svara
 • Hej! Hoppas att Liv snart blir piggare! Jag ska absolut lyssna imorgon, lägg gärna ut en länk, det är svårt att få in Lugna Favoriter i Uppsala! Ämne som berör, svårt… Sovmetoder tyckte jag var intressant att läsa om! Bonusfamiljer vore intressant tycker jag (som kommer från allt annat är en kärnfamilj), men det kanske känns lite privat :)! Jämställdhet i hemmet kanske? KRAM

  Svara
 • Hejsan!
  Tygdjuren är ju fantastiskt söta! Var finns dom? 🙂
  Sen så undrar jag även vad du använder för mascara, eye-liner/kajal? Dina ögon strålar verkligen! Tycker att min mascara/kajal fäller och hamnar under ögat som en trist grå hinna efter bara nån timme!?
  Tack för en mysig blogg och hoppas lilla gumman kryar på sig!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är e tjej på 28 år (tjej vad larvigt de lät ha ha). Jag läser din blog dagligen. Är som beroende av den 🙂 Man blir alltid så himla glad av att läsa de du skriver. Men jag tänkte höra om du kunde hjälpa mig. Eller ge mig några goda råd. Det är nämligen så att jag har i många år velat hjälpa männikor som har de lite svårare här i världen. Stora drömmen vore att få åka till Afrika eller något annat land som behöver hjälp och få äran att få hjälpa till. Kunna skänka lite av de jag kan hjälpa någon med. Själv sitter jag i en sits som gör att jag inte kan göra de jag helst vill göra. hade jag haft pengar hade jag inte tvekat. Då hade jag varit och hjälpt till på många olika ställen här i vörlen. Men nu är de så att jag är en ensamstående mamma till två små änglar. En dotter på 7 och en son på 6 år. Och när de kommer till pengar så tjänar jag inte speciellt mycket. Jag klarar mig men thats it. Nu kommer du in i bilden. Du håller ju på med de som jag önskar att jag kunde göra. Dvs hjälper andra. vart kan jag vända mig för att kunna få bidra med de jag kan. Om du vill får du gärna maila mig på [email protected]. Jag har länge vetat att mitt kall här i livet är att få hjälpa till. De är det jag brinner för här i livet 🙂 Hoppas du haft en bra kväll och att din söta dotter mår bättre kram Tessan

  Svara
 • Hoppas att Liv blir kry snart. Kram

  Svara
 • MEN vilka fina djur! Vart finns dom att köpa??

  Svara