Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:36 | februari 22, 2011

Små blommor och en galning

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Här hemma har det inte blivit många timmars sömn inatt för varken mig eller Liv. Hon är dock pigg som en mört idag. Önskar jag hade lika mycket energi som ett barn 🙂
Jag har farit runt som en tok och städat hela morgonen. For till ICA imorse och handlade skurgerjer iklädd Peters kläder. Såg ut som toker eller snarare en galning.

Älskar att gå runt i Peters alldeles förstora tröjor, och så struntar jag i att vara särkilt fräsch när han inte är hemma :-)

Älskar att gå runt i Peters alldeles förstora tröjor, och så struntar jag i att vara särskilt fräsch när han ändå inte är hemma 🙂


Jag köpte inte bara stärgrejer på ICA utan och tre mini-blommor. Varför tycker jag allt som är litet är så sött.

Jag köpte inte bara städgrejer på ICA utan även tre mini-blommor. Varför tycker jag allt som är litet är så sött.


De små rosa blommorna med mini-krukan passade perfekt på Livs bord.

De små rosa blommorna med mini-krukan passade perfekt på Livs bord.


a426
Nu ska jag försöka stävja min maniska städmani för dagen och sedan fara till frissan och kontoret. Livis får vara hemma med barnvakt på eftermiddagen för jag har massor att fixa med. Har lovat Peter att ta tag i kontoret i veckan och boka möten mm.
Vi hörs lite  senare.
Önskar dig en underbar dag.
Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Små blommor och en galning”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmiddag söta Hannah.Du verkar ha fullt upp med allt idag.Jag kan se framför mig när du kommer farande in på Ica i Peters alldeles för stora kläder.Du är för rolig.Så gulliga blommor du köpt.Känns lite vårigt faktiskt.Här hemma är det också fullt upp med jobb och passa sjuka barnbarn.Önskar ibland att vi bodde i ett kollektiv tillsammans med alla barn o barnbarn.Tänk så mycket enklare allt hade varit eller inte?Kram till världens gulligaste tjej.M.

  Svara
 • Godmorgon, har precis gått upp efter en natt på jobbet. Älskar att börja dagen med din blogg, man blir så glad och positivt inställd =). Måste bara skriva en sak jag gjorde igår, var på kicks och skulle handla nytt smink, hade med mig en lista på tips som du använde. Hon i butiken såg undrande på mig när jag rabblade upp olika saker och frågade om de hade de och vad hon ansåg om dessa. Hon frågade vad jag fått listan av, någon läkare?! Svarade din blogg och hon sa jaha ja vad bra. Hon sminkar ju sig riktigt snyggt! Så det slutade med att jag gick därifrån med smink jag fått tips ifrån här på din blogg =) Så tack! Ha en riktigt bra dag, och tack för att jag får starta min dag med din underbart positiva och glada blogg!

  Svara
 • Söta små blommor. Det blir en liten längtan till vår 🙂 Jag sitter nere i ett soligt men kallt Malmö. Jag och svägerskan är nere och ha träffat ”vår” Spåtant. Häftig upplevelse. Kram

  Svara
 • Hej igen.Hittade en reklamsnutt här inne från bon prix.Dom har så snygga ballerinaskor.Är det ngt. du har koll om dom har bra kvalitet på sina skor?Kram.

  Svara
 • Hej!
  Jag håller med, allt som är litet är så mycket sötare :)Idag låg min favorittidning PLAZA Interiör i brevlådan när jag kom hem från jobbet. Såg bilder på ditt fina hem och läste “Det är familjen som gör ett hem”. Jag är själv i full färd med att renovera och letar för fullt efter nytt golv till vardagsrummet. Jag skulle vara mycket tacksam om du vill avslöja märke och namn på ditt fina köksgolv “vitlaserad ek” som jag blev störtförtjust i <3 Tack på förhand/Charlott

  Svara
 • Du är oförskämt snygg som Toker, Hannah 😉
  Allt litet är sött! Idag har jag blivit moster för tredje gången. En liten tjej som skjutit på sin entré i hela 18 dagar! Så vacker <3 Det blir lite speciellt med syskonbarn när man inte har några egna 🙂
  Kram på dig!
  Anna

  Svara