Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:16 | februari 23, 2011

Väldoft, middag och spel

God kväll min vän. Jag avskyr att klaga men idag är jag så fruktansvärt trött. Har varit i farten sedan jag klev ur sängen sju imorse. Vill egentligen bara strunta i alla måsten och bara somna här där jag sitter. Ska förbereda matsäck inför morgondagens friluftsdag och rota fram hjälm och skridskor. Dumt att skjuta på det till imorgon bitti för då blir det svårt att hinna med en plan B 🙂

Här om dagen köpte jag VOLUSPA doftljus på Kick´s. Det var 30% på dem.

Här om dagen köpte jag VOLUSPA doftljus på Kick´s. Det var 30% på dem.


De pryder nu mitt skrivbord på kontoret och sprider en behaglig och god doft

De pryder nu mitt skrivbord på kontoret och sprider en behaglig och god doft


När jag var klar för dagen med alla olika bestyr så for jag och barnen hem till min älskade mor som bjöd på middag.
Vi alla älskar att fara hem till Mimmi, som vi kallar henne.

Vi älskar att fara hem till Mimmi, som vi kallar henne.


Livs favoritsyssla när vi är där är att ta ner alla kylskåpsmagneter och viktiga papper och lappar.

Livs favoritsyssla när vi är där är att ta ner alla kylskåpsmagneter och viktiga papper och lappar.


Efter en god middag spelade vi "Små kloka barn jagar miljöbovar". Ett roligt och allmänbildande spel för barn. Vi hade riktigt kul och William tog hem segern. Tror mamma och Gunnar spar på elen för det var iskallt. jag satt med pälsväst och halsduk och en varm bebiskropp i famnen, ändå frös jag.

Efter en god middag spelade vi "Små kloka barn jagar miljöbovar". Ett roligt och allmänbildande spel för barn. Vi hade riktigt kul och William tog hem segern. Tror mamma och Gunnar spar på elen för det var iskallt. Jag satt med pälsväst och halsduk och en varm bebiskropp i famnen, ändå frös jag.


Blir varmare efter barnens kramar.

Blir varmare av barnens kramar.


a811
Hoppas att du har haft en fin dag. Dela gärna med dig av din dag.
Du är värdefull ♥
Nej, nu måste jag sova.
God natt.
All Kärlek
God natt.


15 kommentarer15 kommentarer om “Väldoft, middag och spel”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Så mysigt ni har det hos din mamma! Hon verkar vara en så rar och fin människa, precis som du 🙂
  Jag åkte en sväng till Ikea igår, för att inhandla marabou choklad och polly 🙂 Tur att det finns Ikea här i Singapore! Kram, önskar dig en bra dag!

  Svara
 • Hej finaste Hannah.Ja det är inte utan att man längtar till Fredag.Jag är också så trött.Idag ska det firas födelsedag.Hoppas på många trevliga överraskningar under dagen.Din Mammma verkar vara en underbar Mamma och Mormor.Kram och var rädd om dig.Puss o Kram.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag vet hur det känns har själv varit så trött hela veckan – så det har inte blivit någon träning efter jobbet bara hem till ett varmt bad:-) men i em ska jag ta tåget upp till Åre över veckoslutet. Där ska vi bara njuta av skidor, bastu och god mat.
  Må så gott!
  STOR KRAM

  Svara
 • Ser underbart ut!!! Ha en bra dag! KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Helt ärligt så undrar jag varför du så ofta klagar på att du är så trött..? Har du kollat upp dina blodvärden? Som ditt vardagsliv framstår i bloggen så låter det som hämtat ur en hemmafrus- dagbok, och jag kan inte förstå hur man kan bli så utmattad av det liv du beskriver? Vad jag förstår så har du inget fast jobb ens. Jag har skaffat mig en bra tillvaro med en okej balans mellan arbete och vila, men jag aktar mig noga för att beklaga mig inför mina medsystrar som jobbar 8 timmar om dagen OCH tar stort ansvar för familj och hem! Har du tänkt så någon gång? Skulle du klara ekonomin på egen hand och kunna försörja dig själv och dina barn? Med det menar jag inte att man aldrig kan beklaga sig, men kanske ska du ta dig en funderare på varför du hela tiden tycker att allt är så jobbigt och att du bara vill sova..;)Jag läser bloggen i perioder då tid finns, men jag önskar jag kunde få höra lite jävlar anamma och kämparglöd ibland! Inte att ditt liv är så upphängt på din man, utan lite självständighet. För inte kan du på allvar ha Maria Montazami (efternamnet stavas?)som någon slags förebild? Hon är ju en kvinna som får veckopeng (!) av sin man varje vecka, år 2011! Hon verkar ju väldigt rar i och för sig ( och lite blåst:)men alltifrån en självständig kvinna som står på egna ben här i livet. DET är egenskaper jag beundrar. Oberoende och självständighet, för tyvärr finns det så många kvinnor som lever genom sina män, för att de inte vågar kasta sig ut i arbetslivet och inte tror på sig själva. Hur kommer det sig att det är så? Om en man lever genom sin kvinna så blir det genast mer suspekt, visst är det lite snedvridet?

  Svara
 • Hej Waldorf. Jag ser ingen anledning att försvara något men jag tyckte din kommentar var så intressant. Du har helt rätt med att jag inte har en fast anställning. Istället driver jag två företag med min man vilket gör att jag inte kan luta mig tillbaka och vänta på min lön. Så när det kommer till den ”jävlar anamma” du talar om så får jag inget betalt om våra företag inte fungerar. Kul att jag lever genom min man enligt dig. Vi sköter olika delar i vårt företag och jag inbillar mig att jag bidrar med en hel del med Bloggfamiljen och kunskap om barnprodukter. Vet inte riktigt hur Montazami kom in i bilden som min förebild. Jag känner inte Maria väl utan har endast träffat henne ett fåtal gånger och det hon är ett föredöme med är att hon är trevlig mot sin omgivning, känd som okänd. Jag tycker alla trevliga personer är förebilder för sin omgivining. Det är som du säkert märkt mycket lättare att kritisera än att höja sin omgivning. Sedan tror jag alla mammor och pappor är trötta. Kanske beror det på mina blodvärden som du säger. Jag har inga problem att säga att jag är trött. Vad är anledning att låtsats vara något jag inte är för att du ska tycka bättre om mig? Jag har nu vågat satsa på något jag själv tror på. Du kanske tycker det är finare att vara anställd men för 2011 har jag bestämt mig att satsa på det jag tror på istället för att passa in i en mall som passar dig och andra. Vi är alla olika, det som passar dig kanske inte passar mig och vice versa. Därför har jag valt att inte döma andra på ett negativt sätt. Jag hyllar kvinnor som kämpar som anställd, arbetslös, hemmafru eller egen företagare. Med eller utan barn eller man 🙂 Ha en trevlig helg.

  Svara
 • Men oj,oj,oj Waldorf nu är du allt ute och cyklar!
  För det första så anser jag att vara hemmafru som du säger är ett lika viktigt jobb som något annat! Att finnas där för sina barn, ta hand om sitt hem osv. Finns inget som helst lyxigt över det!
  Och vad är ett riktigt jobb??
  Många av dem som tjänar riktigt mycket pengar har inte fast jobb, som du säger, utan gör projekt och liknande åt olika företag.
  Innan du uttalar dig nästa gång tycker jag du ska läsa hela bloggen.
  Hannah och Peter har precis startat ett företag med allt vad det innebär, plus att Hannah har en mängd andra uppdrag! Dessutom har de tre barn, vaknätter osv precis som andra barnfamiljer.
  Vore konstigt om inte Hannah är trött ibland precis som alla vi andra!
  Och Hannah, du har klarat dig själv genom mycket i livet och det är en välsignelse att du nu får ha en underbar man att dela glädje och sorg med. Tänk att få vara ett team, arbeta tillsammans med sin man och vara ett med varandra!
  Ni är underbara!
  Bilden på dig och barnen hemma hos din mamma är helt underbar!
  Ha en underbar helg!!
  Kärlek och kramar!

  Svara
 • Puss på dig Anno61 ♥

  Svara
 • Ja ni kanske har rätt båda två. Mitt inlägg kanske blev lite knasigt, eftersom jag givetvis inte vet om hur du Hannah lever helt och hållet. Men jag vidhåller att jag kan bli irriterad på människor som ofta klagar över sin situation och ständig trötthet,om det så bara handlar om att gå till frissan eller träna när barnen är i skolan och på dagis. Då kan jag bli provocerad eftersom jag vet om SÅ många föräldrar i min omgivning som sliter för att få vardagen att gå ihop, och jag upplever att både jag själv ( och hur jag tolkar ditt vardagsliv Hannah) har ett relativt obekymrat liv när det gäller arbetsbörda i jämförelse. Jag tycker inte det är fel att erkänna sin trötthet då och då,det är mänskligt, men ibland är det nyttigt att tänka till innan man beklagar sig eller tycker synd om sig själv.Och när det gäller anställning eller ej så tycker jag givetvis inte att det är ”finare” att ha ett fast jobb än eget företag, varför skulle det vara det? Det jag högaktar däremot är utbildning, vilket är ett sätt att ta ansvar över sitt eget liv och vara en förebild för sina barn. Att vara en närvarande förälder tycker jag däremot är FINT, men det utesluter inte att man kan skaffa sig en utbildning och ett eget liv utanför hemmets väggar. Den här bloggen är ju lite av klubben för inbördes- beundran, så jag tror att jag är den enda som skriver något annat än puss & kram:) Förstå mig rätt, jag tycker att det är viktigt att höja varandra om det finns fog för det, men minst lika viktigt att våga diskutera och beröra andra ämen som inte bara handlar om maträtter och inredning. Eller så kanske jag helt enkelt läser fel blogg? Eftersom jag gillar att läsa och diskutera ämnen som också berör och engagerar. Det kan ju faktiskt vara så att bloggen är för puttinutti för min smak? ..Jag önskar er en bra helg ni med!:)

  Svara
 • Du är ute på hal is, lägg ner och läs en annan blogg. Utbildning – är viktigt, men några av världens mest framgångsrika och lyckliga personer har INTE någon utbildning. Du borde lära dig att inte förmedla negativ energi. En blogg som denna är INTE till för att hacka ner på den som skriver, Hannah har skrivit om svåra tider, om glada tider, det är inte du som bestämmer vad hon skriver. Om det hon skrivit inte skulle vara omtyckt tror jag inte att hon skulle ha så många läsare som hon har.
  Lägg av med att sprida negativa vibbar, det är INGEN av oss på bloggfamiljen som vill veta av.

  Svara
 • Sign Sara L: din kommentar styrker ännu mer mina tankar om rädslan för åsikter här inne! Inte av Hannah själv, hon gav mig ett respektfullt och tydligt svar, och jag upplever inte att jag gått till angrepp mot henne genom att ifrågasättea och undra? Är det så att du anser att åsikter som inte stryker Hannah medhårs är negativ energi? Diskuterar du aldrig något som inte är genompositivt för att du tror att alla tyckanden av karaktär är av negativ natur? Lite märkligt. Och ja, jag har förstått att en del läsare här inte tål andra kommentarer än lovord vad än saken gäller, det är inte negativa vibbar för mig, det är osäkerhet för vad åsikter kan leda till, och beröra. Hannah klarar nog att tala för sig själv, eller vad tror du? Och precis som jag själv skrev så kanske inte bloggen passar mig,och så kan det ju vara? Det betyder inte att den inte skulle passa andra. Jag tycker att bloggen kan vara underhållande, men de få gånger jag kommenterat och inte bara skrivit puss & kram och du vackra fina( till folk jag inte känner..?) så upplevs det som ett hot. För det verkar ju uppenbarligen som om starka åsikter är farliga för vissa läsare här inne. Och angående ditt resonemang om framgångsrika lyckliga människor, så undrar jag hur du definierar framgång? Och hur du vet att framgång är synonymt med lycka? Är det att tjäna mycket pengar och vara en känd person? Jag kan garantera att mycket pengar inte skänker lycka; jag har levt både överflödigt och med mindre pengar, och jag kan från hjärtat säga att pengar inte köper någon lycka. Det gör däremot utbildning och ett jobb man brinner för, och lyckliga hälsosamma, nära relationer:)

  Svara
 • Jag har dubbel akademisk utbildning (civ.ek & civ.in) och min man har bara gått ut gymnasiet. Han äger idag ett bolag som omsätter 200 miljoner och jag tjänar som tjänsteman en bråkdel. Jag är inte lyckligare än min man för att jag har en utbildning. Det jag är lycklig för att vi älskar varandra. Vi var ett par innan min dubbla examen och hans bolag blev framgångsrikt. Lycka ligger varken i framgång eller pengar. Lycka är att älska och vara älskad.

  Svara
 • Jag har aldrig någonsin skrivit något som ”puss & kram”, utbildning gör inte en person ”direkt” lycklig, precis som framgång inte gör en ”direkt” lycklig. Hannah har skrivit många negativa saker och alla har skrivit om sina problem och kritiserat. Saken är den att ett sådant här forum bland annat finns för att stärka människor, inte trycka ner. Tack för mig, nu avslutar vi diskussionen tycker jag.

  Svara
 • Godnatt Hannah, hoppas du får samla en massa energi inatt så morgondagen blir lite bättre på det hållet. Min dag bestod av bröllopsplanering av tårtan, det gav en hel del energi =). Kramar

  Svara
 • Tycker om att läsa din blogg varesig du är trött eller pigg 😉

  Svara