Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | februari 25, 2011

Barnvagnar och lammracks

God fredag min vän. Förlåt att jag inte hört av mig sedan igår morse men jag har inte kunnat komma ut på internet, inte ens min mobil har fungerat. Hur klarade men sig förr i tiden egentligen? Jag har haft panik 🙂
Nu är jag här igen i alla fall. Gårdagen var fullspäckad med möten. Först ut var ett möte med Viking Line, Yvonne Ryding och Imedeen. Det är även där du kommer in i bilden, om du vill. Ska berätta allt ikväll! Som jag skrivit tidigare så är den 24-25:e mars dagar som du måste planera in att vara bortrest. För nu är allt klart inför Mamma-Cruisen 🙂
a154
a236
Grundaren och ägaren av det holländska barnvagnsmärket JOOLZ, som jag och Peter ansvarar för i Sverige, är på besök. Vi har åkt runt till olika butiker i Stockholm och visat vagnen och alla dess finesser. Positivt! På kvällen visade vi honom Stockholm och bjöd på en fantastisk middag på Griffin´s Steakhouse. Det var första gången jag åt där och jag kommer garanterat äta där fler gånger. Christian Hellberg är kock där. Han har blivit Årets kock, ”kockat” på både TV4 och restaurangen Fredsgatan 12 och driver nu Griffin´s. Han har även hjälpt Camilla Läckberg med hennes kokböcker, som för övrigt är mycket bra 🙂

Jag och Emile.

Jag och Emile.


Åt pilgrimsmusslor till förrätt.

Åt pilgrimsmusslor till förrätt.


Lammracks till varmrätt.

Lammracks till varmrätt.


a522
Nu på morgonen har jag myst med barnen. William är på väg till USA nu, så vi har tagit morgonen bara till att kramas. Det är ”pappalov” nästa vecka så jag får försöka klara mig utan mina små pojkar i en hel vecka. De kommer ha det jättekul och tiden kommer nog gå fort… som alltid.
Okej, vi kramades inte hela tiden.

Okej, vi kramades inte hela tiden.


Men han tog sig tiden att titta upp från min dator och fyra av ett leende.

Men han tog sig tiden att titta upp från min dator och fyra av ett leende.


Önskar dig en fin fredag.
Hörs lite senare.
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Barnvagnar och lammracks”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Förstår att du kommer sakna båda killarna nästa vecka. Usch, det måste vara jättejobbigt men precis som du säger så går dagarna fort, fort!
  Fick hem nya Plaza Interiör för någon dag sen och ert hus är bara såå makalöst fint! Vi har precis köpt hus och jag blir så glad när jag ser era fina golv för vi kommer att ha snarlika vitpigmenterade i vårt (lite mindre) hus.
  Ha en fin fredag! Kraam /Katta

  Svara
 • Hej. Ville bara önska dig en trevlig dag!! Minns du att jag mejlade dig för rätt längesen och berättade bla att jag födde min lille kille i badrummet. idag är det 4år sedan, så tiden går fort!! Kram till alla

  Svara
 • förstår att du kommer att sakna dom, har själv en dotter som haft pappaveckor under många år,men dagarna går fort….och glädjen när dom kommer hem är så stor.
  Ha en bra helg fina Hannah med familjen.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vad duktig du verkar vara. Hoppas det kommer gå fint för er med att sälja vagnarna.
  Använder du någon brun utan sol & i så fall vilken…eller solar du solarium? Du ser så fräsch ut. Hälsningar Maria

  Svara
 • Tycker också att du ser så brun och fräsch ut och vill också veta hur…känner mig grå, blek och glåmig just nu och reagerar med eksem på många brun utan sol krämer..KRAM

  Svara
 • God fredag!
  Vagnarna ser verkligen schyssta ut, en sak jag undrar över är dom små hjulen fram. Är det inte svårt att ta sig fram i snö, grus och sand med dom? Gillar er Mutsy väldigt mycket och är sugen på en sådan när det är dags. Kan ni inte bli agenter för Mutsy i sverige?
  Kram

  Svara
 • God eftermiddag Hannah.Jag har precis läst PLAZA interiör från pärm till pärm.WOW vilket vackert hem ni har.Helt underbara bilder på dig och lilla Liv.Hon har verkligen växt sen i somras.Kul att killarna ska åka till sina Pappor på lovet.Verkar spännande med mamma cruisen.Jag är ju ingen småbarnsmamma längre så loppet är väl kört haha.Önskar dig en underbar helg.Kram fina du.

  Svara
 • Åh, förstår at du saknar dina pojkar! Jag har alltid undrat hur man klarar att vara borta från sina små. Å andra sidan så vet man att de är hos sina pappor och har det bra där! 🙂 Skönt att du alltid har Livis iaf 😉 kram på er och ha en riktigt skön fredag!

  Svara