Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:58 | februari 25, 2011

Mamma Cruise och mina små troll

God kväll vacker. Nu ska du få höra om Mamma-cruisen. Det är jag, Peter och vårt företag Wioliv som med andra samarbetspartners tillsammans med Viking Line har skräddarsytt en kryssning för kvinnor. Det kommer både var roligt och inspirerande. Möten med spännande människor, inspirerande berättelser, skönhet, lyxiga goodiebags, tävlingar, styling, hälsa, utsökt mat, den ofta efterlängtade egen tiden står i fokus och mycket annat. Du hittar all information om du klickar HÄR!
Ikväll for Mio till sin pappa. Nu är det bara jag, Peter och Liv hemma. Livis sover och jag och Peter ligger och tittar på Dexter. En skön fredagkväll utan några måsten, precis som det ska vara 🙂
Hoppas att jag kan hålla mig vaken till Modern Family, brukar somna innan utröstningen av Let´s Dance.
a155
Vad ska du göra i helgen?
Varma kramar ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Mamma Cruise och mina små troll”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Goder afton,
  här pimplas de rödtjut för att fira ett möbelfynd jag gjorde idag!Imorgon jobb-långlördag!Hur skulle det vara att bli bortskämd på ett hotell med mannen på ett underbart spa vid skånska kusten,Hannah?:)
  Samt en galen noche med tokroligt kvinnfolk…?

  Svara
 • Godkväll
  Spännande det låter. Känns som att det är vad alla behöver, koppla av lite och ha egen tid 🙂
  Blir bara att ta det lugnt här hemma bara umgås osv.
  Jag måste plugga en del ( som vanligt) suck, känns som att jag ej gör annat just nu. Men tar mig tid ifrån böckerna också 🙂
  Hoppas att ni får en fin helg. Kram

  Svara
 • göra….samma som dig somna i soffan:)

  Svara
 • Hej!
  gud vad söt lilla Liv är, Mio är ju sånt charmtroll.
  Vad roligt att ni ska ordna en mammacrucie, hade varit så kul att följa med men jag har ju en liten nyfödd Filippa att ta hand om ! kanske blir fler gånger.
  Vill önska en trevlig helg kramis Jessica

  Svara
 • hej!
  logga in på facebook nån dag!
  kramis <3

  Svara
 • Låter som du hade en härlig fredag. Själv har jag tillbringat hela natten på mitt jobb på sjukhuset, en natt kvar innan det blir helg för min del. Hoppas att du får en kanonmysig lördag! Kram

  Svara
 • God morgon Hannah.Idag bär det av till minsta barnbarnet för lite Mormor o Morfar tid.Underbart med dom små liven.Hon är snart 17 mån.och börjar få ett rejält stort ordförråd.Händer nya saker hela tiden med dom små.Önskar dig en skön helg.Kram från ett soligt men blåsigt och kallt Skåne.

  Svara