Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:35 | februari 28, 2011

Lugna-gänget, Thai och Chilla

Hej min vän. Hur har din vecka börjat? Hoppas på bästa sätt 😀 Mina pojkar har ”pappalov” detta sportlovet, så William är och hälsar på sin pappa i USA och Mio är hos sin pappa inne i Stockholm. Jag har också bestämt mig för sportlov och en lugn vecka med Liv. Hon är dock i den åldern som det inte finns allt för många aktiviteter som passar. Hon är för liten för t ex Junibacken, kan jag tycka. Minns när jag var där med pojkarna när de var i hennes ålder och de blev jätterädda för draken Katla och den stora musen i Nils Karlsson pyssling som man såg när man åkte ”sagotåget”. Hon gillar nog mest att man hittar på saker med henne, som att rita, åka pulka, läsa saga och bara vara tillsammans.
Jag är inte helt ledig i veckan utan har några saker som jag måste göra, men då får Livis följa med.

Imorse var jag hos goa Maria och Peter på Lugna Favoriter och spelade in inslaget för imorgon bitti kl 07.30.

Imorse var jag hos goa Maria och Peter på Lugna Favoriter och spelade in inslaget för imorgon bitti kl 07.30.


Om du vill lyssna live eller när du har tid så ska jag lägga upp två länkar. Tills vidare så kan du klicka in HÄR så hittar du både live och lyssna senare ”knappar”.
det är verkligen kul att få jobba med radio och Familjesnack. det som jag ligger mig varmt om hjärtat. Följ tråden på Familjeliv.se och kom med åsikter och tips om ämne som du tycker berör. det skulle göra mig glad.

Det är verkligen kul att få jobba med radio och familjesnack. Det är något som ligger mig varmt om hjärtat. Följ tråden på Familjeliv.se och kom med åsikter och tips om ämne som du tycker berör. Det skulle göra mig glad.


jag behöver, som tur är, inte stå vid Peter Borossys sida av bordet. En hel vetenskap av knappar och datorer.

Jag behöver, som tur är, inte stå vid Peter Borossys sida av bordet. En hel vetenskap av knappar och datorer.


Efter Lugna Favoriter så stannade jag kvar på Södermalm och gick till min favorit-restaurang Koh Phangang och åt lunch.
Livs napp ligger oroväckande nära chillisåsen.

Livs napp ligger oroväckande nära chillisåsen.


Livis åt ris och grönsaker för att förhindra rallykakka.

Livis åt endast ris och grönsaker för att förhindra rallykakka. Chilli sätter nog fart på magen hos en liten en.


Känns som att vara på i Thailand på riktigt om det inte vore för kylan utanför dörren.

Känns som att vara i Thailand på riktigt om det inte vore för kylan utanför dörren.


En Thai-ordlista.

En Thai-ordlista.


Nu är vi på kontoret och Liv trivs som fisken i vattnet. Det blir dock inget gjort för min del för hon vill gå på upptäcktsfärd, rota och greja med mig hela tiden. ”Mamma om, om mamma!” säger hon och vinkar dit mig med en beordrande liten hand och röst 🙂
Det första som lIv spanade in var så klart godisskålen. Tavlan kommer från XL Art.

Det första som Liv spanade in var så klart godisskålen. Tavlan kommer från Art XL.


Köpte ev avlång enkel vas på IKEA som nu pryds av vackra tulpaner. Fins va?

Köpte en avlång enkel vas på IKEA som nu pryds av vackra tulpaner. Fint va?


Liv och jag har chillat i kojan.

Liv och jag har chillat i kojan.


Kontoret och kojan fick med bröm godkänt av vår lilla testare Liv.

Kontoret och kojan fick med beröm godkänt av vår lilla testare Liv.


Hej på en stund!
All kärlek ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Lugna-gänget, Thai och Chilla”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hahah, Liv sitter som en riktig diva i den rosa fåtöljen! Underbart!
  Jag brukar inte känna någon vidare stress med att hitta på något med de små. De är så nöjda om de får vara ute o leka bara. Stora tjejen har det senaste året börjat uppskatta andra aktiviteter. Tycker bara att det är lyx och få koncentrera sig på bara ETT barn, det tror jag är mysigare för de än allt annat i världen. Ja, nästan iaf 😉
  kram på er!

  Svara
 • Hej fina du!
  Tack för ditt besök idag, det värmde verkligen. Och tack så väldigt mycket för din gåva, så rart av dig! Hoppas att vi ses snart igen.
  Kram
  M

  Svara
 • Mini-chefen Liv ser himlans sot ut i sin chefsfatolj! 🙂 kram towe.

  Svara