Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:06 | februari 28, 2011

Vilken soppa!

Hej min vän. Här har sportlovet börjat idag. Det betyder inte att det inte blir något jobb alls, men betydligt mindre. Livis får hänga med mig in till Lugna Favoriter idag och sedan till kontoret en sväng. Hon måste ju godkänna vår mysiga ”koja”, specialgjord för barn som kommer till vårt kontor. Tror hon kommer gilla den 🙂
Jennicas (som jobbar med oss) dotter var sjuk härom veckan och fick följa med till kontoret. Hon önskade att hon kunde vara sjuk lite mer för hon älskade att vara i ”kojan” och titta på film, rita och vila.
Igår gjorde jag en soppa, ingen pulversoppa, utan en riktig. Kände mig så duktig 😉
Men den var väldigt enkel och det gick på ett kick. Hittade receptet på Receptfavoriter.se. Klicka HÄR för receptet.

Toppade min soppa med räkor.

Toppade min soppa med räkor.


Efter soppmiddagen lade jag och Liv oss i en puff och kramades. Hon somnade och jag och Peter tittade på film.

Efter soppmiddagen lade jag och Liv oss i en puff och kramades. Hon somnade och jag och Peter tittade på film.


Filmen The social network är baserad på killen som kom skapade FaceBook. Se den! Jesse Eisenberg var nominerad till en Oscar för rollen som Mark Zuckerberg.

Filmen The social network är baserad på killen som kom skapade Facebook. Se den! Jesse Eisenberg var nominerad till en Oscar för rollen som Mark Zuckerberg.


Önskar dig en fin start på veckan.
Varma kramar ♥
PS. Du har väl inte missat våra tävlingar? På startsidan hittar du en där du har chansen på en härlig hotellövernattning på Hotell Skansen i Båstad och idag drar vi även vinnaren i ITALIA LIVING-tävlingen. Lycka till!


8 kommentarer8 kommentarer om “Vilken soppa!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag och min man såg också den filmen i helgen!!! Jättebra!!! Mysigt det såg ut med puffarna på golvet!!

  Svara
 • Hej Goa Hannah.Här är Sportlovet slut och allt är som vanligt igen.Det ser riktigt mysigt ut med dom puffarna.Det krävs stor golvplats.Jätteroligt med alla tävlingar här på Bloggfamiljen.Igår vann jag armband och tröja på Starwomans blogg.Man blir ju så himla glad när man vinner.Kram och hoppas ni får en bra och givande Måndag.

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Vill bara önska dig en underbar start på veckan. Lilla Liv är så söt !
  såg tävlingen på första sidan,ni är så duktiga både du och Peter på det ni gör kommer alltid vara en trogen läsare på Bloggfamiljen man tröttnar aldrig på det ni gör och skriver ni är fantastiska =) kramis Jessica

  Svara
 • Hej Hannah!
  Filmen har vi med sett och den var superbra, framförallt för att Justin T var med tyckte jag haha;)
  Vilken superbra tävling ni hade, är med och tävlar om lite lyx för mig och min man.
  Hoppas att du får den finaste Måndagen.
  Kram ifrån Skåne!

  Svara
 • Hej Hannah & co.
  Jag & min väninna såg den igår!! Jag har inte FB, våga vägra, men filmen var väldans bra!!
  Lycka till med nya satsningen, det kommer säkert att gå som en dans! Ska tyvärr inte ha fler barn själv, annars hade jag köpt en vagn, verkar vara en bra vagn!!
  Kram

  Svara
 • Hejsan. När jag läser din blogg så blir jag gladare 🙂 Är inne i en jobbig period just nu. 🙁 Men så är det ju för alla ibland.
  Vill ej förstöra din dag med min klagan 🙂
  Ha en bra dag. Kram

  Svara
 • Hej
  Har hyrt den idag efter att ha läst ditt inlägg och era andras. Håller tummarna att den är så bra som ni säger. Vill mysa med min man framför en bra film ikväll, dock har barn nr 2 blivit sjuk nu på em så vi får se om vi får mysa själva…

  Svara
 • Den var bra 🙂 Tack alla!

  Svara