Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:39 | mars 1, 2011

Ljus och mörker

God kväll. Nu är jag hemma igen. Har nattat Liv och sitter nu och äter en stor skål med fil och flingor. Trodde nästan det var omöjligt att få plats med mer i min mage, med tanke på att jag själv satte i mig en stor låda med biopopcorn 🙂
Filmen var riktigt bra och läskig. Den är baserad på verkliga händelser och utspelade sig i Rom och Vatikanen. I det stora hela var det Gud vs Djävulen och demoner drevs ut med hjälp av excorsister från kyrkan. Det var fler än en gång som jag hoppade ur biostolen. T.o.m. Peter ryckte till och han är svårskrämd. Jo, kontentan av filmen är något jag redan visste, håll hårt i din tro och i din själ.

Premiären var annordand av Johan Petré och hans eventbolag. Alla blev välkomna på av stiliga biograf-värdar och Johan själv.

Premiären var anordnad av Johan Petré och hans eventbolag. Alla blev välkomnade av stiliga biografvärdar och Johan själv.


det var mörkt och kusligt och en och en annan prästklädd man gick runt. vackra kandelabrar prydde gångarna.

Det var mörkt och kusligt och en och en annan prästklädd man gick runt bland de vackra kandelabrarna som prydde gångarna.


premiären gästades även av filmen sregisregissör av Mikael Håfström och Colin O'Donoghue som hade en av de största rollerna i filmen.

Premiären gästades även av filmens regissör Mikael Håfström och Colin O'Donoghue som hade en av de största rollerna i filmen.


Med öronmuffarna på bar det iväg hemåt efter kvällens bioupplevelse.

Med öronmuffarna på bar det iväg hemåt efter kvällens bioupplevelse.


God natt min vän.
All kärlek ♥


2 kommentarer2 kommentarer om “Ljus och mörker”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilket bra uttryck Hannah:
  ”Håll hårt i din tro och i din själ!”
  Så sant, det uttrycket lånar jag!
  Ha en underbar dag, den har börjat bra tycker jag med solen som skiner och ger vårkänslor!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag är också blond men har inte i närheten av det fina,glansiga och friska hår som ditt ser ut att vara! Vad använder du för produkter? Sen har jag ett tips på en tävling som JAG väldigt gärna skulle vilja vinna. Ett besök hos din vän Bobby på hans salong. En hårmakeover helt enkelt! Vad tror du om det? 🙂
  Ha en underbar dag i solen, för det tänker jag ha 🙂
  Kram

  Svara