Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:41 | mars 2, 2011

Resminnen

Hej min vän. Vilken vacker dag det ser ut att bli. Här i Stockholm skiner i alla fall solen. Hoppas att allt är väl med dig.
Igår drogs vinnaren i ITALIA LIVING-tävlingen. Den lyckliga vinnaren heter Sofie och kommer från Göteborg. Hon ska åka med sin man och deras två barn till Italien och Gardasjön. Åh, de kommer få det helt underbart. De två svenska tjejerna Emma och Elin som driver ITALIA LIVING är underbara och deras resort är så mysig och barnvänlig. Drömmer mig tillbaka till förra sommaren då jag och Peter strosade runt på gatorna i Sirmione, åkte båt och badade i Gardasjöns turkosa vatten. Underbart! Oj, vad många underbart det blev. För att stilla min avund så bokade jag igår in en resa till Danmark och LEGOLAND i maj. Vill överraska barnen med en resa dit. Inte direkt Italien men något som barnen verkligen älskar  och det gör mig gladast 🙂
Här kommer några bilder från Gardasjön i augusti förra året. Härliga minnen!

Utsikten från en uteservering, där vi åt äkta italiensk pizza, i Sirmione.

Utsikten från en uteservering, där vi åt äkta italiensk pizza, i Sirmione.


Italiensk mat, sol och bad.

Italiensk mat, sol och bad.


Det finns inga sjölemurer i Gardasjön fast man kanske kan tro det när man ser denna bild.

Det finns inga sjölemurer i Gardasjön fast man kanske kan tro det när man ser denna bild.


Vinrankor, vingårdar och goda viner.

Vinrankor, vingårdar och goda viner.


När jag ändå håller på med gamla resminnen så passar jag på att visa några bilder från min, Peter och barnens resa till Legoland för flera år sedan. Vi har längtat tillbaka dit sedan dess. Nu är vi dessutom en till i familjen, lilla Livis, så det blir kul. Barnen kommer svimma av glädje 🙂
a51

William tog körkort.

William tog körkort.


Vi vaskade guld som galningar.

Vi vaskade guld som galningar.

Har du något speciellt resmål du drömmer om?

Önskar dig en fin dag och allt gott.
Kramar i massor ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Resminnen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Harliga bilder! Jaa, jag vill tillbaks till Tokyo. Har varit i manga storstader men Tokyo ar min absolut favorit, sa haftig! kram towe.

  Svara
 • Stort grattis till Sofie!
  Jag om någon vet ju hur GLAD man blir av att vinna en resa till Gardasjön 🙂
  Är säker på att de kommer att få det underbart! Ååå nu längtar ag tillbaka dit…. 🙂
  Kram Vanja!

  Svara
 • Vad omtänksam du är som bokat in en rolig resa för barnen 🙂 . Åh, vilka vackra bilder. Havet. Mmmm, härligt.
  Min dröm just nu är att kunna åka iväg på SPA i en vecka. Att få massage och andra sköna behandlingar, maten serverad och det enda man behöver fokusera på är att stressa av. Helst ska det vara i ett varmt land också 😉 . Känns som att det skulle vara välbehövligt balsam för både min kropp & själ.
  Kram till dig Hanna, hoppas din dag blir mysig.

  Svara
 • Vilka härliga bilder!
  En av mina drömresor är just italien och få frossa i deras mat och viner men det får förbli en dröm ett tag till…
  Detta året resnonerar vi som du och gör något som barnen verkligen kommer att älska, det gör mig lycklig att se dem lyckliga och med en pippitokig pojke så blir det Astrid Lindgrens värld i Maj!
  Får med testa legoland så småningom!
  Kram, hoppas du har en fin Onsdag, här råder det sjukstuga!

  Svara
 • Italien hör även till mina favoritdestinationer!
  Toscana är ljuvligt, men även Sicilien är fantastiskt. Jag längtar tillbaka till Taormina som vi besökte för några år sen, något av det finaste jag upplevt!
  Legoland har jag aldrig besökt, men väntar nog ngt år till.
  Kram J

  Svara
 • Jag och sambon längtar tillbaka till Maldiverna som vi var i december. Vi visste att när vi åker dit så vill man inte åka ngn annanstans och så var det ;o)
  Men just nu planeras det lite löst för en Thailands resa nästa jul/nyår.
  Sen skall vi ju till Sthlm i maj och springa marathon, den lilla ewsan ser vi framemot med!

  Svara
 • Suck…om jag kunde skulle jag utan tvekan resa mest hela tiden!finns så många platser kvar att utforska att det är svårt att välja:)
  Ha en utomordentligt fin dag kära du

  Svara
 • Vad jag längtar till sol och värme när jag ser dom fina bilderna. Bara att kunna sitta ute och äta sent på kvällen är ju så underbart!
  Jag längtar till min favorit ö – Mallorca.
  I augusti bär det av dit tillsammans med min Älskling.
  STORT GRATTIS till Dig Sofie!!

  Svara
 • Jag vill åka till Miami 🙂 Har aldrig varit utomlands innan 🙁
  He en underbar dag!
  Kram
  Jessica

  Svara
 • Hejsan. Härligt med att titta på bilder och minnas 🙂
  Jag drömmer om att vi någongång kommer iväg utomlands alla 7 i familjen 🙂 Men är ju nöjd när vi varit på semester tex på västkusten. Älskar västkusten 🙂
  Kul suprise för barnen att åka till Danmark 🙂
  Mina killar ska åka till Danmark i sommar med sin far med fam.
  Ha en bra kväll kram

  Svara
 • Åhhh… det ser verkligen superhärligt ut och man längtar till sommar, sol & bad.
  Kram Lindha

  Svara
 • åh nej missade jag den tävlingen ? Vilka mysiga bilder härligt med bilder att minnas allt mys med familjen .. Det e kärlek det 🙂 Va söt du va i din blå klänning .. Längtar efter semester sommar och mys
  ha en skön torsdag kram

  Svara
 • Åh vilka härliga bilder! Italien är vårt drömresmål efter att vi hade smekmånad i Rom (dock bara en helg men ändå)…om vi inte bestämt oss för att flytta till Spanien ett halvår i Juli så hade vi bokat en resa till Italien, helt klart!
  Kram

  Svara