Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:23 | mars 3, 2011

Dagens Skrovmål

Kunde inte stå emot frestelsen. Det finns tyvärr bara olika hamburgerkedjor runt vårt kontor, så man har inget val. Snart börjar jag med lunchlåda 🙂

För mycket av det goda blev det.

Lite för mycket av det goda blev det.


Men lika glad är jag för det.

Men lika glad är jag för det.


Vad brukar du äta till lunch? Min favorit är sushi. Då känner man sig inte lika äckligt mätt, utan mer fräscht mätt 🙂
Flottiga kramar ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “Dagens Skrovmål”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag älskar (tyvärr) snabbmat i alla former!! Som tur är älskar jag att laga mat minst lika mkt, annars skulle jag nog äta det jämt och rulla fram..
  Vad är det svarta på pommesen?????? Sitter och klutar och klutar men kan inte lista ut det.. 🙂
  kram på dig!!!!!
  Victoria

  Svara
 • Oj iphonen ändrade klurar till klutar…

  Svara
 • Hej fina. Är så glad över A-kassans beslut. Hurra!!! Kan bli tokig på iphone när den väljer ord själv. Mina Puss blir alltid kiss, men det kan också bero på att jag slarvar när jag skriver 🙂 Det är dillkrydda på pommesen. Älskar dillkrydda, salt och ketchup på.
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Mmmmm ser ju otroligt gott ut.Jag älskar tyvärr snabbmat men försöker begränsa mig till någon gång då och då.Tyvärr har jag inte lika bra förbränning som du.Vilken fantastisk fin bild på dig.Kram och ha en fortsatt skön Torsdag.I MORGON ÄR DET FREDAG.JIPPIIIII.

  Svara
 • Snabbmat är gott men jag är som dig, älskar sushi..det blir man nyttigt mätt på! 🙂

  Svara
 • jag äter tyvärr inte lunch.. har så lätt att lägga på mig om ja äter för mycke 🙁 blir i värsta fall nån frukt om man är jättehungrig,
  ungarna får däremot lunch
  ha en fin kväll kram

  Svara
 • Hej. Jag gillar verkligen husmanskost i alla dess former. Så äter det helst till lunch hemma eller ute på något ställe. Idag blev det ärtsoppa och pannkakor.
  Men jag gillar förstås snabbmat och det slinker ner några ggr i månaden :)Då helst hamburgertallrik eller någon sorts pizza 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Jag måste säga att jag gillar skräpmat mest, men vi har ett superställe i Västra Hamnen där jag jobbar som har såå goda sallader med smoothies till så en sån i veckan blir det nästan, varvat med BK, Subway och lite husmanskost (är en sucker för korv stroganoff tex =)
  Saknar er alla! Tänkte mycket på träffen i helgen när schlagern var i Malmö.
  Hoppas vi alla kan ses snart, kanske i sommar nån gång? Pratade lite med Marica om vi kunde samla ihop nåt så vi får väl se.
  Ha en underbar helg!
  Kramar från Trelle…

  Svara
 • Defenitivt sushi eller rökt laxsallad med senapsvinäger från Waynes coffee:))

  Svara
 • Hej på dig!
  Visst kan det vara gott emellanåt med skräpmat. Får alltid sån ångest för jag blir så dålig i magen av det men kan ändå inte låta bli.
  Kanske har du sett på Starwomans blogg ett armband med hennes kärastes namn på brickor. Vill du ha ett? Kika in på min smyckessida och välj ett smycke så skickar jag ett till dig. Kom ihåg att skriva vilka namn du vill ha på smycket – men det kan jag nästan gissa mig till:)
  piffa.dinstudio.se
  Supersnygga smycken de två tjejerna kom och visade för dig, hoppas det blir något samarbete mellan er för jag vill gärna köpa.
  Kramar Anette

  Svara
 • Har åxå ätit Sibylla idag hihihihii… Gott va det, men jag skulle hellre vilja ha Max eller Burger King i våran lilla håla=O)Ha en bra helg, kram

  Svara
 • Gillar också snabbmat i alla dess former, men lunch på jobbet så har jag (nästan) alltid med mig mat från kvällens middag. Kan var blandat pasta, husmanskost eller någon god sallad. För det första tycker jag att det är jobbigt att åka iväg och handla mat, skönast att bara lägga upp maten på en tallrik och in i mikron. Lugn och ro, ingen stress!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag älskar ALL skräpmat:-)
  Men jag har nästan alltid lunchlåda med mig till jobbet för jag känner att jag håller mig mycket piggare om jag inte äter så fet mat till lunch. Jag brukar ha med mig sallad med en massa gott som fetaost, bönor, grönsaker, lite pasta mm och något annat som är jätte gott och enkelt är att ha med sig pasta eller ris och blandar med en burk abbas tonfisk Thai med röd curry – mumsigt och enkelt. Annars har jag bara med mig rester från middagen.
  Så försök ha med dig lunchlåda, lovar att du kommer att känna dig piggare så kan du frossa på helgerna:-)
  STOR KRAM!
  Trevlig helg & Kram från Helene

  Svara
 • Hej Hannah,
  Måste bara fråga: Ligger ert kontor möjligen i Upplands Väsby (Glädjen)? Sibyllan är farligt lik Mamma´s i Väsby nämligen (det lilla man ser av inredningen bakom dig). I sånt fall kan jag tipsa om att det ligger en thai om du går/åker upp på vägen bakom Jet-macken. Lite omväxling förnöjer 🙂
  Trevlig helg,
  / Annci

  Svara
 • Tusen tack Annci! Det tipset behövde jag. Ja, det är Mamma’s och vårt kontor ligger i Upplands Väsby.
  Trevlig helg.
  Kram kram 🙂
  /H

  Svara
 • Blir ofta matlåda till jobb, med blandad kompott. Jobbar ibland långa dagar ibland korta, därav rejäl lunch de långa dagarna och ibland bara en smörgås eller frukt de korta dagarna. Har för kort lunch för att hinna springa iväg och köpa nåt… (eller så är jag bekväm) 😉

  Svara
 • Så gott, sibylla har verkligen goda hamburgare :D! Vad är dem runda bollarna för något? Är det några chili-cheese liknanade bollar, kommer inte på det!

  Svara