Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:01 | mars 3, 2011

En ivrig Liv

Hej min vän. Hoppas att Du är vid gott mod. Jag vaknade med vidrig migrän men har tagit medicin och legat kvar en stund i sängen. En underbar känsla när den börjar släppa. Oftast brukar den plåga mig hela dagen men idag verkar jag ha en turdag 🙂

Ska äta en god frukost nu. har en ny favoritblandning. Flingor, blåbär och hallon, linfrön, cococsflingor och fil. Liv gillar det också och brukar äta upp allt i min skål.

Ska äta en god frukost nu. Har en ny favoritblandning. Flingor, blåbär och hallon, linfrön, cocosflingor och fil. Liv gillar det också och brukar äta upp allt i min skål.


Idag har jag några möten på kontoret och så kommer förhoppningsvis alla våra vagnar till vårt showroom så Livis ska få förskolan några timmar idag. När jag sa det till henne satte hon på sig overallen på ena armen och mössan och satte sig i trappen och väntade på att vi skulle gå.

Idag har jag några möten på kontoret och så kommer förhoppningsvis alla våra JOOLZ-vagnar till vårt showroom, så Livis ska få gå till förskolan några timmar idag. När jag sa det till henne satte hon på sig overallen på ena armen, en vante och mössan och satte sig i trappan och väntade på att vi skulle gå.


Vill även tipsa om att gå med i TLC:s Facebook-grupp där jag har ett samarbete och recenserar somliga av deras program, serie-nörd som jag är 🙂 Senast i raden var ”Kate och Åtta barn”. Bara ett litet tips.
Önskar dig en vacker dag.
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “En ivrig Liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • haha gulligt:) så där klädde sig min dotter också som liten, i år fyller hon 23 år!!!!!
  tänk vad tiden går fort.
  Ha en bra dag. ( idag snöar det i Falkenberg gillar inte )

  Svara
 • Hej Fina Hannah!!
  Vakna oxå med Migränhuvudvärk..Tog oxå tablett å nu börjar det släppa… 🙂 Kram på dig..

  Svara
 • Ooh vad söt Liv är 🙂 Kram

  Svara
 • Ah vad roligt att barnvagnarna kommer nu! Spännande, spännande! kram på er

  Svara
 • En liten tanke bara med hallon & blåbär – är de inte svenska är det risk för magtrubbel om de inte värms upp före man äter dom! Men gott ser det ut 🙂
  Skönt att migränen gav sig rel. lätt idag!
  Hälsningar från ett soligt Åland!

  Svara