Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | mars 5, 2011

Bildskygg man och magiska händer

Hej min vän. Vilken vacker lördag. Här skiner solen och vårkänslan har intagit min kropp mer än någonsin. Jag tog en promenad imorse och bara andades den friska luften. Skönt.

Idag kommer pojkarna hem. Jag och Liv går runt och väntar.

Idag kommer pojkarna hem. Jag och Liv går runt och väntar.


Igår var vi hemma hos vår fina vän Filippa och åt middag och myste. Jag och Peter hade med oss middagen i påsar. Jag ska berätta mer om maten vi åt lite senare. En fantastisk lösning för mig som inte är så duktig i köket.
a36
det finns inget trevligare än att bara sitta hemma och äta en god middag med ännu godare vänner och prata i timmar.

Det finns inget trevligare än att bara sitta hemma och äta en god middag med ännu godare vänner och prata i timmar. Min Peter vill aldrig vara med på bild. Tråkmåns.


Hunken Jonas har jag inte träffat på år och dar. Han kom hem från USA i förrgår där han stylade och sminkade bbl a Malin Åkerman. vill man bli snygg då gör Jonas det på ett kick med sina magiska händer.

Hunken Jonas har jag inte träffat på år och dar. Han kom hem från USA i förrgår där han stylade och sminkade bl a Malin Åkerman. Vill man bli snygg då gör Jonas det på ett kick med sina magiska händer.


Vackraste Filippa är Livs Gudmor.

Vackraste Filippa är Livs Gudmor.


den här lilla deformerade nötten låg i snackskålen. Vad ser den ut som egentligen.

Den här lilla deformerade nöten låg i snackskålen. Vad ser den ut som egentligen? En liten snopp.


Vad har du för planer i helgen?
Önskar dig en underbar dag!
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Bildskygg man och magiska händer”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vad är det för märke på den fina, vita jackan som du har på bilden? Kristina

  Svara
 • Hej Kristina, hoppas du mår bra. Den kommer från märket CROSS.
  Kram
  /H

  Svara
 • Haha, jag tror bestämt att det är en bajskorv 😉
  Blir avis på promenaden, även om det bara är att ta den ur och bege sig ut. Ska väcka liv i min kära sambo och ta en skön lördagspromenad jag också. Lite mer pyssel med dryga tre barn som ska sitta i barnvagn haha. Saknar lite att vara spontan! kram på er

  Svara
 • Har också varit ute på en vårpromenad idag. Blå himmel och varma vindar ger mig ny kraft.
  Lagar inte Peter mat nångång? Eller är det du som har ”matansvaret” hos er?
  Kramkram

  Svara
 • Underbara SOL! Blev en tur ute i solen idag, dessutom fyndade jag en ny mobil! Underbart bra kamera i den (Sony Ericsson’Satio)!! Love it! Ikväll blir det schlagermingel hemma hos min kusin 🙂 Lööööövely som det ska vara! Önskar er alla här inne en mysig helg!

  Svara