Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:42 | mars 7, 2011

Wet T-shirt

God kväll min vän. Hur har din dag varit? Jag har varit en tur i stan och träffat mina varma och trevliga kollegor på Lugna Favoriter. Apropå Lugna så firar radiostationen 15 år på onsdag och det med en stor fest på Golden Hits. Jag ska dit 🙂 Även Laila Bagge och Ann Söderlund som också har sina dagar och programpunkter på Lugna kommer att vara där. Imorgon sänds som vanligt mitt, Peter och Marias snack kl 07.30. Följ gärna min tråd på Familjeliv.
Åter till min dag 🙂 Resten av dagen spenderades på kontoret. Hela vårt showroom är belamrat av kartonger med vagnar, skötväskor och annat. Jag och Peter satte igång att sätta ihop vagnarna i olika konstellationer.

Däck ska på chassit och tyg på sitt och liggdelarna.

Däck ska på chassit och tyg på sitt- och liggdelarna.


Första vagnen klar. Antracitgrå med svart chassi...

Första vagnen klar. Antracitgrå med svart chassi...


... och helsvarta hjul.

... och helsvarta hjul.


Sandfärgad sittdel med silverfärgat chassi...

Sandfärgad sittdel med silverfärgat chassi...


... och silverhjul.

... och silverhjul.


Härligt röd.

Härligt röd.


Ljusgrå.

Ljusgrå.


Vit.

Vit.


Nu har vi bara tio kvar :-) Det här är verkligen roligt och spännande. De kommer finnas i flera butiker runt om i Sverige. Vi har valt ut några som vi verkligen vill jobba med och allt ser ljust ut. Har du tips på någon fin och speciell barnbutik där du bor?

Nu har vi bara tio kvar 🙂 Det här är verkligen roligt och spännande. De kommer finnas i flera butiker runt om i Sverige. Vi har valt ut några som vi verkligen vill jobba med och allt ser ljust ut. Har du tips på någon fin och speciell barnbutik där du bor? Man kan välja vilken kombination som helst. Alla färger, oavsett tyg eller chassi, kostar lika mycket. Redan nu hittar du den på butiken Storken om du bor i Göteborg.


Väl hemma har jag lagat middag och fått tid med barnen. Liv och Mio har badat i en timme tillsammans och när jag skulle ta upp Liv blev hon galen. De hade nog kunnat bada hur länge som helst. Liv har aldrig velat sitta i badet men nu har hon äntligen ”lärt” sig att göra det. Hon gillade inte det tidigare men allt som Mio gör det gör hon 🙂
Själv satt jag på golvet bredvid badkaret och blev genomblöt av deras vattenkrig.

Själv satt jag på golvet bredvid badkaret och blev genomblöt av deras vattenkrig. Kunde krama ur min T-shirt.


Mio och Liv har båda lockigt hår. Jag, William och Peter har så rakt det kan bli.

Mio och Liv har båda lockigt hår. Jag, William och Peter har så rakt det kan bli.


Imorgon är det nationella kvinnodagen och fettisdag. Vilken dag!
Du är värdefull!
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Wet T-shirt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • gokväll fina hannah..
  min dag började me att min lilla groda började me ett magsjukt liten docka,
  sen va de lugnt igen fram till kvällsvällingen kom ¨grodan sov så gott då började de igen ;(
  vilka fina vagnar,,, har sett flera som har såna vagnar här i gbg
  kram å godnatt

  Svara
 • Hej solstrålen 🙂
  Vilka fina vagnar!
  Vet du om dom fungerar bra på landet? För en sådan skulle jag villa ha till mini sessan.
  Kram på dej och tack för en LOVELY blogg
  http://MsDemoch.wordpress.com

  Svara
 • Vilka super läckra vagnar!!
  Stort LYCKA till med allt ni har framför er..<3
  kram

  Svara
 • Den kändes riktig skön när jag klämde på den sist! 😉 Och ser ännu mysigare ut med liggdelen på!
  Gillar de helsvarta hjulen bäst!
  Finns det vinterhjul till den? Vi har lite problem med våran bugaboo på vintern och de små hjulen fram. Vilken barnvagnsoas ni har då! Kul och montera sjuttifemtio vagnar eller? 😉 kram

  Svara
 • Ser ut som ni har att göra iaf, vad kul att ni fått butiker som nappat! 🙂 Lycka till med allt företagande!
  Och jag som trodde att Liv fått sina lockar lite från Peter? 🙂
  Vad lik Mio är Daniel på bilden förresten! Supersöt som alltid!

  Svara