Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:57 | mars 7, 2011

Wrestling i sängen

God morgon min vän. Då var det måndag igen 🙂 Hoppas att du har haft en härlig helg. Jag och pojkarna är uppe sedan en stund. Vi har ätit frukost och snart ska de till skolan. Liv sover fortfarande och det är nog inte så konstigt efter hennes wrestlingmatch inatt. Det där med att ha henne i sängen är mysigt när hon ligger still men inatt har hon rullat runt, sparkat med benen, viftat med armarna och levt rövare. Idag ska jag bygga om henne STOKKE-säng så den är öppen på ena sidan. Som spjälsäng kan jag tänka mig att hon känner sig nog instängd om hon vaknar och inte kan ta sig ut. Ikväll ska hon få sova i egen säng, bredvid mig. Bättre sömn till oss alla, förhoppningsvis 🙂
Igår var vi ute hela dagen. En skön och solig men ganska kall dag.
a111

Liv ville också ut på isen där pojkarna spelade ishockey.

Liv ville också ut på isen där pojkarna spelade ishockey.


a310
Livis tog sin middagslur i sin vagn. Pojakrna tog en vilostund och drack vatten...

Livis tog sin middagslur i sin vagn. Pojkarna tog en vilostund och drack vatten...


... och varm choklad med vispgrädde.

... och varm choklad med vispgrädde.


a66
Peter var målvakt så pojkarna kunde skjuta straffar på honom.

Peter var målvakt så pojkarna kunde skjuta straffar på honom.


Nu ska jag gå upp och väcka Livis. Måste själv göra mig klar för jag ska in till stan och Lugna Favoriter.
Önskar dig en fin början på veckan och allt gott.
Var rädd om dig!
All kärlek ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Wrestling i sängen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken härlig avslutning på helgen! Själv var jag ordentligt utvilad igår när lilltjejen kom hem från farmor och farfar. Sen blev det mys för hela slanten. Idag är det städning på hög nivå med MORA TRÄSK på DVD till dotterns stora förtjusning. Sen blir det en promenad och lekparken i det fina vädret.
  Ha en skön dag

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har följt din blogg sedan 1a inlägget i mama.nu tycker du delar med dig av mycket rolig läsning o väldigt fina bilder!
  Jag har en liten fråga.. har du nå gravid-tips.. man läser så mkt på bla familjeliv om diverse Apifoce (bidrottninggele) Glandin Rosenrot osv osv… – Åt du nåt förutom Folsyra för att lättare bli gravid..eller har du nå tips?
  Jag vet ju inte ens om jag har svårt att bli gravid då bebisverstad inte har börjat än.. men snart så 🙂
  Med hopp om svar!
  Kram nikki

  Svara
 • Har lovat mina små att vi ska gå på isen innan vinterns slut. Hoppas hoppas att den fortfarande är gångbar 😉 annars blir det krokodiltårar här. Förstår att vi inte gjort det tidigare.
  Måste ta ratta in lugna favoriter nästa gång o lyssna, har missat gångerna innan. Kram på er!

  Svara