Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:10 | mars 8, 2011

Internationella kvinnodagen

Hej min vän. Idag är det vår dag, i alla fall om du är kvinna 🙂 Egentligen är ju varje dag vår dag, men speciellt idag uppmärksammas vår rätt, kampen för jämnställdhet och vi som kvinnor i alla dess former. Mina tankar går ut extra mycket till de förtryckta kvinnorna runt om i världen, de glömda och de svaga som inte har en röst mot männen och makten och religionen i deras land.
Idag tänker jag le extra mycket mot varje kvinna jag möter, berätta för mina medsystrar hur mycket jag tycker om dem. Tänk vad unik just Du är, hur värdefull och älskad du är ♥
Kvinna, tjej, mamma, flicka, syster, tös, hustru, mormor, farmor, dotter… Ja, många namn finns för oss 🙂 Låt oss vara starka tillsammans, stå upp för varandra, stötta varandra, ge kärlek och fina ord istället för elakheter och snack bakom ryggen. Stå för din åsikt men respektera den som inte tycker lika som du. Vi är alla olika men ändå lika.
women-holding-hands
Önskar dig en underbar dag! Glöm inte att äta massor av semlor 🙂
All kärlek och respekt ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Internationella kvinnodagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fint skrivet! 🙂 Hoppas du och dina får en underbar dag! Jag ska ta en promenad i solen och fila lite mer på våra husplaner!
  Stor kram
  Karolina

  Svara
 • Hoppas du haft en underbar dag, jag som tjej (och alla andra flickor, kvinnor osv) belönades med gratis bussresor under hela dagen så jag är glad! 🙂
  Hoppas du fått något att vara glad över!:)

  Svara
 • Hej tjejen!
  Min Hanna fyller år på kvinnodagen så den glöms aldrig bort här hemma, och semlor blev det också!
  Ha en skön kväll!

  Svara