Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:40 | mars 9, 2011

En molnfri dag

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag ska strax fara in till stan men har en halvtimme i lugn och ro och kan äta frukost, dricka kaffe och skriva till dig 🙂

har i och för sig fortfarande morgonrock på mig och har inte tagit fram kläder till ikväll och Liv sitter i mitt knä och vill också skriva till dig, men lite lugn och ro hinner jag med ändå.

Har i och för sig fortfarande morgonrock på mig och har inte tagit fram kläder till ikväll (till Lugna Favoriters 15 års fest på Golden Hits) och Liv sitter i mitt knä och vill också skriva till dig samtidigt som mig, så lugn och ro var nog en överdrift.


Apropå ingenting så hittade jag min polaroidkanera intryckt i skrubben igår, ouppackad. Den är nog mitt sämsa köp sedan Buffaloskorna. Tog fram den och fotade barnen imorse.

Apropå ingenting så hittade jag min polaroidkamera intryckt i skrubben igår, ouppackad. Den är nog mitt sämsta köp sedan Buffaloskon. Tog fram den och fotade barnen imorse.


Lite kul var det dock när jag såg barnens etusiasm när de såg bilderna på dem själva långsamt träda fram.

Lite kul var det dock när jag såg barnens entusiasm när de såg bilderna på dem själva långsamt träda fram.


För flera år sedan var denna typen av kamera något man alltid använde vid fotograferingar. Fotografen tog alltid en ”polle”, som det kallades, för att kolla ljus mm. Har alltid velat ha en sådan sedan många år tillbaka. Inte lika kul nu dock när man har digitalkameror och man kan se bilderna direkt. Förr var det ju de hederliga rullarna som man skickade in för framkallning, för att en vecka senare spänt sitta och titta på alla bilder man tagit. Det var tider det 🙂
Nu vill jag tipsa barn och ungdomar, kanske din son, dotter eller vän som vill gå på audition här i Sigtuna. Hummingbirds där pojkarna går på gitarr och pianolektioner har auditon på lördag. Kolla in här:
a411
Önskar dig en fin dag.
Idag ska jag ha en fin dag har jag bestämt mig för. Inga mörka moln!
All kärlek ♥


14 kommentarer14 kommentarer om “En molnfri dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hallå vackra du!
  Vi pratade faktiskt om det på jobbet igår, tiden när man framkallade filmrullar. Låter som medeltiden i de yngres öron 🙂
  Ja idag ska solen skina hela dagen för dig, ha en välsignad och härlig dag! Kram!

  Svara
 • Hej Hanna!!
  Jag blir glad när ja läser allt som du skriver =)
  Allt känns lite jobbigt nu, fick reda på i måndags att min lillasyster som e 32 år har fått bröstcancer o ska börja m cellgifter redan nästa vecka….
  Känns snart som man inte har nga tårar kvar….
  Men så kikar man in på eran sida o så blir man lite gladare när man läser va du o Peter skriver =)
  Kram kram
  Malle

  Svara
 • Fina Malle. Jag förstår din sorg. Det är fruktansvärt och så orättvist. Ni finns i min tankar och böner och nu hoppas vi på att din älskade syster kommer svara bra på behandlingarna och bli frisk. Ska göra mitt bästa för att fortsätta göra dig glad och vara ditt stöd.
  Varma styrkekramar dig er båda ♥
  /H

  Svara
 • Tack snälla Hanna för att du tänker på oss =)
  Hon har berättat de för sin lilla son, som e 5 år nu att hon e sjuk.
  Att hon har en baccilusk i vänstra bröstet så han får inte nudda de för då gör de ont. Då blir mamma ledsen förklarade han för mej, de va så roligt förklarat av han tycker jag.
  Barn e så spontana o förklarar så roligt.
  Ne nu ska jag ta o krypa ner under täcket igen o sova vidare, ska iväg o jobba em/natt om nga timmar.
  Hoppas du får en toppendag!
  Kram
  Malle

  Svara
 • Massor med styrkekramar till er båda.Tänker på dig/er.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du som har tre barn,har du något tips..
  Vår lilla älskade son hatar verkligen att sova(vi hoppas väl att det är för att livet är så kul hehe) På natten är det bra. Då somnar han 19 och vaknar 7(vaknar för mat en tre gånger under natten) På dagarna kan han dock vara så trött att ögonen nästan ploppar ut men han VILL inte sova.
  Har du något gyllene tips? 🙂 Eller någon annan kanske? Läser om de olika metoderna. Vad fungerar?
  kram

  Svara
 • Hej fina Skatten. Fy, vad jobbigt. Sömn som är så viktigt både för barnet och inte minst för föräldern. Hur gammal är han nu. Eftersom han äter tre gånger per natt så förmodar jag att han är väldigt liten.Tyvärr, har jag inga mirakeltips. Har varit bortskämd med trötta barn, lika trötta som jag. Ska dock tänka på saken och kolla runt lite, så jag återkommer 🙂
  Kram
  /H

  Svara
 • Godmorgon! Här vräker snön ner dag… 🙁 Å jag som trodde att NU ÄNTLIGEN är det vår, för solen sken igår. Jag är hemma, har haft en fruktansvärd hosta och fökylning som aldrg ger med sig så nu tänkte jag att jag ska tvinga mig själv att bara VILA bort den :)Jag har ett tips ang din kamera! Vi var på ett bröllop en gång då de hade en sådan. Alla par fick ställa sig och posera medans de tog kort med den. Sen satte de direkt in dem i ett fint album där vi fick skriva in en hälsning till brudparet brevid våra foton. Det tyckte jag var en kul grej! Nu är ju ni redan gifta men ni kanske går på någon annas bröllop eller har någon fest hemma där ni kan använda den på det sättet. Önskar dig en fin dag Hannah! <3

  Svara
 • Ååå..en sådan kamera hade mitt ”dagis” (-70 talet):-) kommer ihåg att det va så kul att se när korten kom ut..:-)
  Du Hannah, ska åka till sthlm till helgen..ska på mello..:-) Vi tänkte gå ut och äta såklart..men VART ska vi gå?? Tänkte se ifall du ville tipsa om någon bra restaurang inne i stan. 🙂 Helst där man kan sitta länge och gotta sig. Vi äter allt..men är lite trött på kina och tai…
  ha en bra dag vännen. Eran blogg är toppen.!!

  Svara
 • Hannis! Kul att åka till Stockholm och gå på melodifestivalen. När det kommer till matställen så har jag en favorit som heter Papas, kolla länken http://www.italiano.se/papa/index.html . Ett tips är att boka redan nu 🙂 Väldigt populärt. Griffins Steakhouse, Supper, Grill (jättecoolt ställe), East och B.A.R är några andra favoriter.
  Hoppas ni får en mysig och rolig helg.
  Kram kram
  /Hannah

  Svara
 • Hej! Har just upptäckt din blogg och tycker den är riktigt bra. Intressant att läsa lite om ditt liv. Du verkar vara en toppen tjej med 3 jättefina barn :). Hur håller du dig så brun o fräsch? Solarium? Eller tips på någon bra brun utan sol produkt? Eller kanske du är lyckligt lottad helt enkelt 🙂 Själv är man vit som ett lakan 🙂
  Ha en fortsatt trevlig dag///Hannah

  Svara
 • Du ser verkligen strålande ut Hannah.Stor bamsekram till dig.

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar va är det för parkettgolv ni har i ert hus? Jag har letat (och letar!) med ljus ock lyckta efter ett ljust golv men jag hittar inget som jag gillar! 🙁 därför frågar jag dig om du vet/kan ta reda på va ert golv heter och vart de kommer ifrån! Tacksam om du vill hjälpa mig! 🙂

  Svara
 • Jag är väldigt nyfiken på en sak, då den ofta kommer upp till ytan; ena sekunden betraktas jag som ett barn då jag inte ser ut som 20 år, nästa sekund är jag ungdom och senare vuxen. Vad anser du, Hannah, om när man är ungdom respektive vuxen? Jag är som sagt 20, och jag betraktar mig inte på något sätt som vuxen, av massa olika anledningar. Bara en sån här intressant fråga, eller ja, haha. Bara nyfiken vad du tycker! 🙂

  Svara