Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:29 | mars 13, 2011

Sköna söndag

Hej min vän. Jag har precis suttit länge och ätit frukost och läst massor av tidningar. En riktigt lat och skön söndag när den är som bäst.

Nybakat levainbröd från bageriet med hushållsost...

Nybakat levainbröd från bageriet med ett tjockt lager smör och hushållsost...


... som jag doppar i varm choklad är det godaste jag vet.

... som jag doppar i varm choklad är det godaste jag vet.


Liv håller låda.

Liv håller låda.


Titt ut!

Titt ut!


Igår var det en helt fantastisk dag, en härlig vårdag. Det var så skönt att sitta i solen och vi tog en lång promenad. Den slutade med att Liv somnade på Peters axlar. Helt plötsligt utan minsta tecken på trötthet satt hon på hans axlar med huvudet lutat på hans och sov 🙂
a317
a414
Tvåårstrotsen slog till och hon vägrade för en stund att gå :-)

Två-årstrotsen slog till och hon vägrade för en stund att gå 🙂


a69
Igår eftermiddag var det dags att bege sig till kyrkan. Vi var inbjudna till en fin trerätters middag med uppträdanden och gemenskap. Syster var där med sin Filip, jag, Peter och Lill-Magnus och flera av mamma och Gunnars nära vänner. Det var säkert 200 pers och god stämmning.
det var uppdukat med långbord i stora mötessalen.

Det var uppdukat med långbord i stora mötessalen.


a84
a93
Mamma och Gunnar blev intervjuade på scen och besvarade på vanliga frågor från inte så vana kyrkobesökare. Många ställer ju sig frågor som vad är skillnaden på en sekt och en frikyrka, varför ger man kollekt mm.

Mamma och Gunnar blev intervjuade på scen och besvarade på vanliga frågor från inte så vana kyrkobesökare. Många ställer ju sig frågor som vad är skillnaden på en sekt och en frikyrka, varför ger man kollekt mm.


Normannen Edward John, som är bosatt i Dallas, avslutade kvällen med en mini-konsert. Han var oerhört duktig. För övrigt är han Carolas gamla kille och han påmonde mycket om Runar till utseendet.

Normannen Edward John, som är bosatt i Dallas, avslutade kvällen med en mini-konsert. Han var oerhört duktig. För övrigt är han Carolas gamla kille och han påminde mycket om Runar till utseendet.


tack för en fin kväll min älskade mor!

Tack för en fin kväll min älskade mor!


Middagen och konserten var slut redan vid åtta så vi åkte ner till Kungsängens centrum och överraskade min vän Jessica som jobbade på en restaurang där. Vi stannade där resten av kvällen och såg Schlagerfinalen på storbild. Bra att söta Eric vann 🙂
Har du haft en skön helg?
Nu ska Liv sova middag så jag ska passa på att titta på en film.
Jo, jag måste påminna dig om Tjejkryssningen den 24 mars. I sammarbete med Viking Line, Yvonne Ryding, Mia Lundmyr m fl så har vi alla sytt ihop en kryssning med massor av roligt och inspirerande just för dig. Tycker dock att de satt ett för högt pris så det förhandlade vi ner förra veckan. Nu får du fin hytt, lyxig mat, goodiebags, make overs, sminktips, föreläsningar, fest och massor av mer bara för tjejer. En riktig lyxkryssning  för 995 kr 🙂


7 kommentarer7 kommentarer om “Sköna söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej!
  Förlåt, min timing är usel måste jag säga,det jag vill skriva har ingenting med det du skrev nyss, hoppas du har överseende med detta…..
  jag vill skriva att jag håller med om att man kan förändras och gå vidare, som du säger vem har inte gjort misstag, ja den som är utan synd ska kasta den första stenen !
  det är så sant. jag är i en process där jag håller på att bryta upp från destruktivitet och jag har människor som hjälper mig.
  Jag blir så uppmuntrad av din styrka och ditt mod. TACK FÖR DET!!!!! önskar dig en fortsatt skön dag ! ciao!

  Svara
 • Tjenixen goa Hannah.Så mycket snö ni har i Stockholm.Här i Skåne är marken helt bar men rått och kallt.Ni ser ut till att ha haft en fantastisk kväll igår.Ja det var kul att vår skåne kille Eric tog hem segern igår.Jag tycker låtarna har varit si så där i år.Ha en fortsatt skön Söndag med din familj.Kram på dig.

  Svara
 • Om det inte hade varit för att ni kryssar på dotras födelsedag så skulle jag helt klart passa på att åka med er – låter som ett härligt event! 🙂

  Svara
 • Haha..förstår henne. Det måste vaggat så skönt! 😉
  De där fina muggar har min mamma också och när jag är där paxar jag alltid ett set inför fika! Jättefina! Härlig söndag till er!

  Svara
 • Hej Hannah! Har länge läst din blogg… ända sen du bloggade på mama. Tycker du verkar vara en så snäll och omtänksam person. Och lilla Liv är helt bedårande! Har inte förstått det här med att bli medlem förens idag 🙂
  Själv är jag en mamma på snart 22 år till två flickor i åldrarna 2 år och 3 år. Ser mycket likheter mellan dig och mig.
  Undrar om du har en speciell mailadress där man kan skriva till dig? Har en stor drivkraft till att ha eget företag på något vis i framtiden.. men vet inte riktigt hur jag ska gå till väga. Tänkte att du som kan detta kan ge mig lite tips? Just nu vill jag så mycket.. men vet inte vart jag ska börja! Tack för en bra blogg..
  Kram

  Svara
 • Önskar jag bodde närmare Stockholm så jag kunde följt med på kryssningen och träffa dig IRL:)
  kram kram

  Svara
 • Godkväll. Härlig kväll ni ser ut att ha haft 🙂 Min helg har också varit mysig. hade middags gäster igår och lite shopping har vi också hunnit med 🙂
  Åh hade gärna åkte med på kryssningen, men den infaller på min tenta vecka 🙁 tyvärr.
  Ha en fortsatt fin kväll. Kram

  Svara