Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:30 | mars 15, 2011

Grattis!

Nu har en vinnare dragits i min tävling där man hade chansen att vinna ett vackert samearmband.
vinnare
Alla som tävlade svarade rätt 🙂 Det är tenntråd som glimmar i samearmbanden. Jag bad dig dela med dig av ett ord som för dina tankar till våren, och jag blev helt våryr av alla ord. Här får du njuta av några.
Ljuset, Kulgrop, Snödroppar, Hundbajs, Grillning, Converse, Kärlek, Pirr i magen, Värme, Energi, Utefika, Krokus, Solsken, Vitsippor, Blåsippor, Tussilago, Torravägarunderträskoknaster, Fågelkvitter, Takdropp, Lycka, Livslust, Vårgarderob, Fräknar, Träskor, Cykla, Strumplös, Ronjaskrik, Snöslask, Uppvaknande, Påsk, Nykär och Videkissar.
Hade man inte några vårkänslor i kroppen så fick man det garanterat av att läsa all dessa magiska vårord. Eller hur?
Den glada vinnaren heter ANGELICA från Hisings Kärra.
Stort Grattis!
Snart kommer en ny tävling, så håll ögonen öppna.
Kärlek ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Grattis!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åååååh tack, tack, TACK!!!! Det betyder jättemycket, vad glad jag blir!! Önskar dig Hannah och er andra en fantastisk dag! Kram

  Svara
 • Hej Hannah! 😀
  Kan du ge tips på en bra mp3 spelare? 😀 Tänkte fråga dig eftersom du och dina barn älskar musik, ni kanske vet vilken som är bra 😀
  Kram
  Jessica

  Svara
 • Vilken TUR att jag gick in här just nu!!! 😀 Annars hade jag missat Desperate Houswifes…
  De har ju inte gjort någon reklam alls om att det ska börja den här gången! Hoppas ni mår bättre nu! ALLA ligger ju i influensa 🙁 Jag har precis slutat hosta, gjort det i 2 veckor o låg hela förra veckan… o idag har jag ont i halsen igen med en stor ömmande bula under hakan!! Ser ut som världens dubbelhaka 🙁 Någon som vet vad det kan vara?? Kram på er alla!

  Svara
 • Hej Lillamy. Vad skönt att du slutat hosta men den där bulan under hakan verkar inte vara mycket bättre. Jag tycker att du ska kolla upp den hos läkaren. Kanske är det en halsböld och då behöver du penicilin! Jag fick något liknande när jag hade halsfluss.
  Krya på dig.
  Stor kram
  /Hannah

  Svara