Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:12 | mars 15, 2011

Kvitter, fransar och längtan

Hej min vän. Tack för din omtanke ♥ Hoppas att du håller dig frisk. Vilken otroligt vacker dag. En sådan där dag som gör en glad bara av att titta ut genom fönstret. Hör t.o.m. fågelkvittret trots att jag sitter och trycker inne i huset. Måtte detta väder hålla i sig! Jag, Mio och Liv är hemma idag. Liv har hostat hela natten och jag och Minimoj är dessväre sämre. Men då kan det å andra sidan bara bli bättre 🙂

Man behöver knappast undra om jag är sjuk. Huvva, ett spöke!

Man behöver knappast gissa om jag är sjuk. Huvva, ett spöke!


Mio ligger bradvid mig i soffan. Vi tycker lite synd om oss själva och tänkte äta glass för vpra halsar. det är bra när man har ont i halsen, man får äta massor av glass.

Mio ligger bredvid mig i soffan. Vi tycker lite synd om oss själva och tänkte äta glass för våra halsar. Det som är bra när man har ont i halsen är att man får äta massor av glass.


Liv sover middag ute i sin vagn. Att sova omlindad i gosiga filtar  ute i den friska luften måste vara det skönaste som finns.
Har glömt att visa Livs nya små skor från H&M. Jag har ett par som är nästan likadana så när marken blir bar och våren kommer på riktigt då ska vi promenera i våra indianinspirerade fransskor 🙂
179 kr.

179 kr.


Söta va?

Söta va?


Måste visa bild på Peters fina ägghamburgare som han gjorde till barnen igår. Så att jag själv blir riktigt sugen 🙂
William och Mio viste direkt viken som var deras. W...

William och Mio visste direkt vilken som var deras. W...


.. och M stod skrivet i ketchup. Livis fick en mini-burgare med ett L också så klart.

.. och M stod skrivet i ketchup. Livis fick en mini-burgare med ett L också så klart.


Ikväll börjar Desperate Housewives och imorgon börjar äntligen min favoritserie Grey´s Anatomy. Som jag har längtat! Efter Grey´s börjar det även en ny serie från skaparna av Grey´s. Off the Map heter den. Hoppas att den också är bra.
Jo, har du något tips på var jag kan hitta bodys till Liv. På H&M finns det bara upp till storlek 86.  Tycker det är jättebra med bodys. Då sitter blöjan bättre och magen slipper bli bar när tröjan åker upp. Tacksam för tips.
Önskar dig en fin dag och hälsa.
Puss och kram


17 kommentarer17 kommentarer om “Kvitter, fransar och längtan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej, jag hade samma problem med min son och jag blev överlycklig när jag hittade större bodiesar på COOP FORUM. Så det är mitt tips:)
  Krya på er.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Har för mig att Lindex brukar ha vissa bodysar i strl 92. Men det beror ju såklart på om Liv kan ha den storleken. Hoppas du hittar några iallafall:)Är som sagt väldigt praktiskt med bodys. Krya på er! Kram Sara

  Svara
 • Hej!
  Underbart att VÅÅÅÅREN är på ingång!Det behöver vi alla!
  Jag köpte en del bodisar i större stl fr NAME IT (såg att de har webshop oxå) men i de flesta ”småbutikerna” brukar det finnas ställ med TAG 3 BET FÖR 2 för runt 100-120 kr. Då kan man blanda långärmade, kortärmade bodisar och pyjamaser. Har också köpt större på typ Babyland, Barnens Hus…Förresten LINDEX har oxå större. LYCKA TILL och KRYA PÅ ER MASSOR!
  Tack för en underbart härlig blogg!!
  KRAMAR fr Trelleborg, SKÅNE ;))

  Svara
 • Hej Hanna!
  Ursöta skor… Dom måste jag köpa till min lilla prinsessa (född i juli-09). Är så kul att se för Liv och min lilla Alma är såå lika i sättet. Dessutom verkar vi ha ganska lika smak vad gäller kläder till dom små… Bodys i strl 92 finns på Lindex (i deras tag 3 betala för 2 sortiment) och på Polarn & pyret! P.o.p:s är ganska stora i strl.
  Kram Tess

  Svara
 • krya på er…
  lindex och kappahl har upp till 92..
  nu använder ja sällan bodys då savis har tröjor å trosor istället, nästan helt blöjfri 🙂
  super skönt ska de bli när hon e helt torr 😉
  här i gbg stålar solen me men bara 0gradigt… häromdan hade vi 8 men mulet.. tänk att de kan växla så när de e sol å sen mulet,,
  kram

  Svara
 • Jag brukar också göra sånna där ägghamburgare med rostbröd, stekt ägg, kerchup och majonaise. Jättegott! Nu blev jag också sugen…

  Svara
 • Lindex online har en hel drös bodys i storlek 92, så det lär ju finnas i de faktiska affärerna också.

  Svara
 • Hej fina Hannah! Ja visst är det underbart väder, e nästan så jag hoppats att ungarna kunde va bara ”lite” sjuka, så jag kunde va hemma med dem en dag:) . E rätt lugnt på jobbet idag så jag har kunnat läsa ikapp lite. Vill bara inflika lite berömm, tycker det är så modigt av dig å va så öppen med din tro. Jag är sjäv troende å lever noga efter det, men vågar knappt säga nåt till nån för man så ofta ses som så konstig…. Önska jag va lite modigare som dig:) Javisst är det kul med Desperate Housewives, oj va jag har länktat!!!! Många kramar Jennie

  Svara
 • Gekås har!

  Svara
 • Åh hoppas du mår bättre snart!!!! Vet bara att Mothercare här i England har, men det är ju inget vidare tips då de inte skickar till Sverige (än…tror jag..kanske borde kollat det först..), men Lindex tror jag har? KRAM

  Svara
 • Åå så gott 🙂 Och jättefina skor!
  Åå vad kul att Greys börjar igen. Hoppas nu det blir lite drag i serien igen 😉 Saknar Izzie och George dock :/

  Svara
 • Hej Hanna! Visst är det tråkigt med sjukdomar!! Själv har jag bihåleinflammation och går på penicillin. Buuuu. Nu längtar vi till salta bad i ett somrigt Båstad (ja, jag är uppvuxen där om somrarna sedan barnsben, ni borde komma in på en kopp kaffe någon gång när ni är där ;-D ). Roligt att du bloggade om posters, det var många som hörde av sig som också gillade dem! Krya på er (eller oss!!)

  Svara
 • Annanelle: Ja!!! Jag saknar också Izzie och George:/

  Svara
 • Hej Hannah!
  Vab här idag 🙁 För trist när solen äntligen visade sig. Nåja, det kommer fler soliga dagar. Ellos har en hel del bodys. Är dock lite osäker på storlekarna, men gå in och kika.
  Krya på er
  Kramar

  Svara
 • hej! Tänkte bara tippsa dig om fina märkes kläder till barn på nätet, klkids.se fraktfritt oxå=) jobbar där så passar på å gör lite reklam 😉 kram på dig

  Svara
 • Hej. Söta skor du köpt 🙂
  Body i stl 92 finns på Lindex & Cubus.
  Cubus säljer även body i stl 98.
  Kram

  Svara
 • HM har bodys upp till 92, finns på deras hemsida =) Har köpt massor till dottern som är 2 år.

  Svara