Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:18 | mars 16, 2011

Hustomtar

Hej min vän. Hoppas att du är vid gott mod. Jag är hemma med mina små idag också. De mår lite bättre men är fortfarande hängiga och förkylda.
a128
Jag blir smått tokig av att bara vara hemma. Fantasin och tålamodet tryter hos oss alla tre efter att ha ritat, lekt med Livs kök och tittat på samma knäppa tecknade serier på Cartoon och Disney i timmar. Idag ska vi ta en promenad ner till stranden och mata änderna. Frisk luft kommer nog göra gott för oss hustomtar.
Tack för alla tips på butiker där jag kan köpa bodys till Liv. Vi är båda tacksamma för din hjälp 🙂
Jag har i min tristess försökt komma på en ny chipssmak. Vill ju vara med i OLW´s tävling där man kan vinna 100.000 kr. Har du några bra idéer så kan du också vara med och tävla. Klicka HÄR för mer info.
Önskar dig en fin dag.
Kramar ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Hustomtar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är så trevligt att följa din blogg. Jag hoppas ni snart kryar på er! Kan även rekommendera en sida som heter lillamyran.se där köpte jag nyligen bodys till min 2-årige son. Jättefina finns upp till storlek 104. Jag önskar er en trevlig dag!!

  Svara
 • Jag vet hur det är….man blir rastlös…mitt tips är att göra egen play doh med barnen hemma! Går jättefort och är verkligen kul!! Recept här:
  http://www.mammasegen.com/bloggar/camilla/jag-gor-i-allafall-varldens-godaste-play-doh-att-ata

  Svara
 • Skickar massor av krya på er hälsningar!! Här har sjukdomarna avlöst varandra under vintern och man blir ju så trött på det.
  En tur til stranden och frisk luft låter underbart!!
  Nu ska jag vidare och tävla om de gröna puffarna till mina pojkar.
  Kram Sofie

  Svara
 • Hej Hanna, Skickar ett fång krya på er hälsningar till dig och smågordorna dina=)Jag har en liten fundering kring om du har ngn mailadress du föredrar att bli kontaktad på? Jag och det tuffa barnklädesmärket Gangstar vill gärna skicka ett litet klädpaket till dina tre guldkorn. Hör gärna av dig till mig om är intresserad. Du kan om tid och lust finns gå ut o kika på gangstar.se så du vet hur kläderna ser ut. Skulle vara jätteintressant att få höra din åsikt om våra kläder! Må så gott hälsningar Madde

  Svara
 • Hej! Lite frisk luft gör nog susen får vi hoppas! man känner sig i alla fall piggare när man slipper sitta isolerad inomhus 🙂
  Din falukorv såg god ut! Den ska jag testa 🙂 Alltid lika roligt med nya recept! Det blir ju alltid samma gamla mat hemma och till slut så ledsnar man ju 🙁
  Hur lagar du köttfärssås? Såg en på matplatsen…..har du testat den?
  Kramar i massor!!

  Svara
 • Krya på er alla tre!
  kram kram

  Svara
 • Krya på er allihopa.STOOOR KRAM.

  Svara
 • Hej. Skönt att ni är lite piggare idag. Min Alice har ej kommit upp över storlek 86 ännu så har dålig koll på de större bodies. Men har för mig att jag sett större på POP.
  kram

  Svara