Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:27 | mars 17, 2011

Rensa, rensa, rensa

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Idag är det ännu en hemmadag med Liv och Mio. Mio är så gott som frisk men behöver en lugn dag till så han får tillbaka sina krafter. Liv har dessvärre blivit sämre. Igår kväll fick hon helt plötsligt skyhög feber. Från att ha varit pigg med ytterst lite temp så rusade den upp till 40,2. Läskigt. Hon ville varken äta eller dricka och sov bara på mitt bröst. Fick i henne vätska och Ipren så febern gick ner en grad. Satt med henne på bröstet hela kvällen och natten. Det går vattenkoppor på Livs förskola så en febertopp som denna kan tyda på att vattenkopporna kanske håller på att bryta ut. Får ha koll om det dyker upp några prickar.
När Mio och William var två respektive fyra år så fick de vattenkoppor, men det märkte jag knappt. De hade ingen feber och Mio hade bara en skorpa bakom örat och William en under armen. Så borde det alltid vara.

Igår fick Liv sova middag i vagnen när jag och Mio tog en promenad. Vi stannade till på ett Tant Brun och åt en paj och drack varm choklad. Mio piggnade genast till :-)

Igår tog jag och Mio en promenad med Liv sovandes i sin vagn. Vi stannade till på Tant Brun och åt en paj och drack varm choklad i solen. Mio piggnade genast till 🙂


Frisk luft och en paus från soffan och tv:n gjorde susen.

Frisk luft och en paus från soffan och tv:n gjorde susen.


Hur sjuk Livis än är så orkar hon leka.
Peter tyckte att hans sjuka lilla tjej behövde en krya på sig-present. En liten resväska med en ny bebis gjorde henne piggare och gladare.

Peter tyckte att hans sjuka lilla tjej behövde en krya på sig-present. En liten resväska som hon lade sin bebis i och kläder till bebisen gjorde henne piggare och gladare.


Älskade William har klarat sig från alla bacillusker.

Älskade William har klarat sig från alla bacillusker.


Det positiva med att gå hemma är att jag får saker gjorda i hemmet. Nu när Liv sover middag ska jag sortera i min garderob. Vårstäda den. Har så extremt mycket kläder som jag tror att jag kommer använda, men innerst inne vet jag att jag aldrig kommer att göra det. Så nu ska det rensas! Kläd-bytar-kväll snart?
Ska även rensa bland alla leksaker i pojkarnas rum och ta med till kontoret. Det behövs leksaker i kojan.
Får du också rensa-mani när våren börjar komma?
Önskar dig allt gott.
Puss och kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Rensa, rensa, rensa”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag känner igen mig helt! Det ska rensas i boet. Jag håller på med klädkammaren, men det går låångsamt… Ska även ge mig på byrån. Jag har en massa fina märkeskläder som är helt oanvända, men jag vet inte riktigt vad jag ska göra av dem. Man kan ju inte slänga dem! En klädbytarkväll är jag helt med på 🙂 KRAM

  Svara
 • Hej! stackars lilla Liv! skönt att Mio mår bättre! Visst är det så att man vill rensa både här och där nu när våren är på intågande. Har gått en sväng runt huset och kollat in trädgården, det som göms i snö kommer upp i töö…men jag hade varit ganska duktig, så det blir att slänga en gammal gran bara, sedan måste jag köra med mossrivaren, så då blir det några varv med släp till trädgårdsavfallet. Inne vill jag med rensa, får ta lite i taget! men jösses för att titta ut genom fönstrerna, de är inte rena precis,snart dax att börja putsa.
  Ha en bra dag! Ska snart åka mot jobbet!
  kram kram från soliga cityland

  Svara
 • Hej. Fy stackars lilla Liv hoppas på snar förbättring.Alice är jätteförkyld och sov max en timme i sträck inatt 🙁
  Ja jag vill också alltid rensa garderoben och allt annat också när våren är i antågande. Vi ska snart stå på en leksaks loppis, killarna har MASSOR av action man gubbar och allt annat som jag sparat på vinden. Tror ej att Alice vill leka med dem 🙂 fast det vet man ju aldrig iförsig 🙂 Men rensas ska det. Man känner sig så glad efteråt 🙂
  Ha en bra dag kramiz

  Svara
 • Hej!
  Gjorde en jätterensning i mina garderober för 2 veckor sen, tog ur allt och sorterade bort en del, blev så fint och kändes så bra efteråt!
  Testade den där broccolisoppan häromdagen, var supergod!
  Krya på er!
  kram

  Svara
 • Stackars lilla Liv.Hoppas hon snart kryar på sig igen.Det går såå mycket skit nu undrar var allt kommer ifrån.Vi har också vattkoppor på min Förskola.Jag har också sorterat bort en hel del.Ibland får jag mina ryck och då rensas det precis överallt vilket min man inte alltid är så glad för.Hoppas ni får en skön eftermiddag trots allt.Stor kram härifrån.

  Svara
 • Din lilla Mio är bara så söt!
  Hoppas din lilla fröken kryar på sig, aldrig kul när ens barn är sjuka.
  Massa kramar ♥

  Svara
 • Haha jag är precis på samma humör, plus att när jag rensar måste jag flytta runt lite möbler också, TAck förresten för din fina blogg, läser den ofta men kommeneterar inte så ofta.
  Kram

  Svara
 • Hoppas Liv piggnar till snabbt igen! Skönt iofs om det är vattkoppor, så har ni det undanstökat sen.. Men det är förståss lättare att ha det sommartid (före den varmaste perioden) när de kan springa mer lättklädda.. Om pojkarna hade så lite koppor kan det vara värt att hålla koll på dom också, de kan få det igen i så fall! OM nu Livisen har det vill säga 🙂

  Svara
 • usch stackars lilla gumman, hög feber e inge kul. Skönt å få vattenkopporna överstökat, speciellt om det inte blir då mycket. Så här såg min lilla gumma ut när hon fick det som liten…http://blogg.aftonbladet.se/archive/lovgren/2007/02 , men det hade ju sina orsaker… Hoppas Alva får lite lindrigare såklart:) Hoppas ni får må bra i helgen, kram

  Svara
 • Vilken fin familj ni är =) Man blir alldeles varm i kroppen när man läser om er! Ni kan få adoptera mig om ni vill 😉
  kram
  Anna

  Svara
 • Hej Hanna, Här har vi också sjuklingar, feber, hosta och huvudvärk alla barnen stora å små…. hoppas jag klarar mig ,-) Rensamani drabbas jag av varje vår känns så skönt att slänga slänga sälja bort och rensa och putsa fönstren å liksom fixa in våren 😉 kram

  Svara