Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:23 | mars 18, 2011

Flicka eller pojke?

Det är fredag och alla här hemma är friska och krya. Underbart! Jag ska strax fara och lämna in min bil på service och sedan ska jag äta lunch med svärmor som är uppe med en väninna i Stockholm över helgen. Gissa om hon längtar efter Livis 😀

Vill önska dig en härlig start på den kommande helgen!

Vill önska dig en härlig start på helgen!


Imorse ringde Lugna Favoriter och jag berättade i radio vilket ämne vi ska diskutera i studion på tisdag. Det kommer nog bli en het debatt för frågan jag ställer är om det är ok att välja kön på sitt barn? I USA finns det nu en metod som gör att du kan välja om du vill ha en flicka eller en pojke. Följ gärna tråden på Familjeliv. Där har jag har skrivit lite om mina tankar kring det. Vad tycker Du?
All kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Flicka eller pojke?”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kära Fredag!
  ville bara titta in och önska er en fin helg,har total härdsmälta i skallen efter segaste förkylningen ever…(har därför svullat chips,dip,choklad &kakor för hela året-så jag kan nog inte byta till mig några kläder nu,haha)
  Kram till fina du från karaktärslösa jag

  Svara
 • hmm, intressant ämne och kan tänka mig att det är laddat och med många åsikter.
  Nu längtar jag bara till kvällen och då blir det fredagsmys BIG TIME. kram och härlig helg på er!

  Svara
 • Hej. Ja verkligen ett intressant ämne.
  Önskar dig och din familj en härlig helg. Kram kram

  Svara
 • Ja, superintressant ämne! Undrar om Beckhams valde den varianten när de ändå bodde i USA där det är lagligt..??
  Ska lyssna på tisdag! KRAM

  Svara
 • Mysigt med lunch pa stan! Snart kommer Dixie’s mormor pa besok fran Sverige och da blir det manga mysiga stunder. Var bloom stol har anlant, sa fin! Tack for svaret pa mitt mail om er stol. Trevlig helg! kram towe.

  Svara
 • Hej fina.Verkligen ett intressant ämne.Jag tänkte meddetsamma på Beckhams.Jag förstår att Farmor längtar efter sin lilla Liv.Här hemma har vi laddat upp för en massa gott att smaska på.I morse lovade jag mig själv att jag INTE skulle äta godis på hela helgen.Vad är det första jag gör när jag kommer in på Ica ??? Kram och ha en skön helg.

  Svara
 • Jag har läst massa olika FL-trådar om detta. Jag tycker personligen att Shettles-metoden samt Laura Aschely -metoden är helt ok, dessa metoder kan man ju göra hemma, de har o göra med PH-nivå, kost, samt när man har sex-alltså dagar innaan LH-nivån höjs.
  Jag har 3 mamma-kompisar som har 3,3 resp. 4 pojkar… när de blev gravida me de sista barnet så hade alla 3 mammorna öppna ärliga önskningar om att få uppleva barn av båda kön. Jag tycker detta ämne är alldeles för tabu i sverige, jättetråkigt. Min vän i USA får ex tips (som hon även mailat mig) av sin barnmorska på hur hon kan påverka kommande barnets kön. Hon har 3 flickor o 2 pojkar gjorda efter Shettles-metoden. Dock funkar det ju som sagt inte så 2 av barnen har de blivit en överraskning då det kom ut de motsatta könet mot va de trodde 🙂 men lika älskat för det!
  Det är bara o kolla på olika forum-sidor hur extremt många föräldrar som vill påverka barnets kommande kön men inte vågar stå för det. Jag tycker att man i sverige kan gå ut med dessa metoder på ett mer humant sätt, det är så mkt moralpredikan så mammor vågar inte säga va de egentligen känner o drömmer om.
  Det jag däremot INTE tycker är ok det är dessa IVF-könsurval- nej nej nej… vidrigt.
  Som Victoria Beckham som köpt en dotter på samma sätt som hon shoppar GUCCI väskor… hemskt!

  Svara
 • Jag glömde skriva att alla mina 3 vänner fick ytterligare en pojke var.. men lika lyckliga för det. Dock är en viktig punkt att understryka att man måste få ha drömmar. Vi har pratat mycket om detta o drömmen om en dotter har INGET att göra med de barn man redan har!
  Själv har jag en son, önskar mig ett BARN till.. -av medicinska skäl sa min läkare + gyn till mig att jag ant skulle må bättre o då mindre chans att igen få Hyperemesis gravidarum (som va ett rent helvete) om jag fick barn med ny man samt födde en dotter.

  Svara