Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:03 | mars 19, 2011

Hemskt begär

God lördag kära Du. Hoppas att allt är väl. Har din helg börjat bra?
Igår träffade vi Marianne och hennes vän Ulla-Britt. Vi åt lunch i flera timmar. Så trevligt 🙂 Inte lika trevligt var att William fick skyhög feber igår. Han har mått bra hela tiden men igår eftermiddag fick han 40 graders feber och var helt däckad. Han somnade vid fem på eftermiddagen och vaknade nu helt feberfri.
Han skulle spelat bandymatch idag och hade längtat så. Han förstod inte varför han inte får spela idag när han inte har feber och känner sig frisk. Jag är tydligen ingen snäll mamma som säger att han måste ta det lugnt idag och inte anstränga sig.
Igår hann jag in på Åhléns innan jag for hem för att köpa det där tvättmedlet som gör dassiga kläder svarta igen. Skulle inte gått dit för jag drabbades av ett hemskt begär. Usch, tycker inte om att falla i den fällan. Smet in på på Filippa K avdelningen och ALLT var så snyggt att jag mådde illa. Det stod ”Hannah” på precis allt. Tyvärr är prislapparna inte lika underbara 🙂 Köpte dock två halsband med en lite snällare prislapp.

Passar både till vardagskläder och finklänningen.

Passar både till vardagskläder och finklänningen.


Ett svart...

Ett svart...


a323
... och ett brunt blev det.

... och ett brunt blev det. Tänkte att det bruna kan vara extra snyggt i sommar när man är solbränd och har en fin sval skjorta och jeansshorts.


Vad har du för planer idag? Jag hade tänkt gå på bio med pojkarna ikväll och se den där animerade filmen om en ödla. Solen skiner men det snöade igår så mina vårkänslor bara dog 🙁 Tappade lusten att gå ut men här inne kan vi inte sitta och uggla hela dagen.
Ett stort grattis till fina Jessica Andersson som knep finalplatsen i Let´s Dance. Det var helt rätt! Hurra!
Var rädd om dig min vän.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Hemskt begär”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag ska glädja dig med att jag var just ute och snön smälter faktiskt rätt snabbt nu när solen lyser så vackert. Och det ska bli ca 5 plus idag! Så det ska nog smälta rätt snart hoppas jag! Trevlig helg! KRAM

  Svara
 • Visst är det jobbigt när sakerna ropar ”Köp mig, köp mig” och man inte kan stå emot;-)
  Här på Västkusten är det kanonväder. Snön är borta och solen strålar. Min mamma som bor ute på Tjörn sitter på altanen i linne med en kaffe och löser Melodikrysset. Själv sitter jag i en lägenhet i Göteborg och längtar ut dit.
  Kram och ha en fin dag

  Svara
 • God lördag till dig också Hannah. Idag skiner solen och jag och min sambo ska ut och promenera. Ikväll ska vi på gospelkonsert vilket jag ser framemot väldigt mycket! Hoppas William blir frisk snart. Önskar dig en underbart fin dag i solen! Kram

  Svara
 • Åh de svarta halsbandet var ju redigt snyggt! 🙂 nu måste jag se om det finns Filippa K i örebro..annars är det dags o komma till sthlm! 🙂
  Ha en bra lördag!

  Svara
 • Gillar det bruna massor!!! Ha en trevlig helg! KRAM

  Svara
 • Typiskt oss tjejer att köpa samma halsband i olika färger för att vi inte kan välja 🙂 Men de var himla fina, särskilt det bruna och jag vill gärna se det på snart! Kram

  Svara
 • Haha, jag var också förbi Filippa K på Åhlens i veckan och fick samma begärångest. Gick då därifrån med bara en ynka tröja. haha Försökte in i det sista hålla mig. Jättemkt fin och inte för utmärkande plagg, perfekt till mig som är med barnen så mkt och måste ha bekväma plagg 😉

  Svara
 • Ja usch, det bästa är att inte ens gå in i en klädaffär, man blir ju bara deprimerad:( Vilken otur ni har med den där febern som verkar gå runtrunt hos er. Hoppas han blir bättre snart. Här försöker jag samla krafter till att börja städa nån gång, det går inte så bra kan jag säga:) Lyssnar just nu till Justin Bieber från Wilmas rum och Benjamin Wahlgren från Alvas rum, å båda dansar framför varsinn spegel:), undrar vem jag ska vådgästa med min dans:) Kram kram

  Svara
 • Du ska hålla dig borta från de där avdelningarna!!! ”Glöm” plånboken hemma, eller något… 🙂 Kommer ju från rätt trut… kan heller aldrig bestämma mig för en färg om jag hittar något kul. Det blir alltid minst två. Kanske beror det på att jag är tvilling i stjärntecken. Vilket stjärntecken är du? Vad gjorde man utan nätshopping, när man inte hinner springa i affärer? Mitt ”belöningssystem” många gånger. Klick, klick, så känns det bra igen!! 🙂 Trevlig helg alla ta hand om er.
  Från en febrig och förkyld Maja

  Svara