Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:31 | mars 20, 2011

Brunch på soliga Djurgården

Hej min vän. Hoppas att allt är väl och att din helg är skön och välgörande. Gårdagen började med att mina vårkänslor totaldog när jag kikade ut över den snötäckta marken, men dagen visade sig bli allt annat än vintrig. En helt fantastisk vårdag bjöd lördagen på. Snön började smälta bort och solen värmde mina kinder. Vi for in till stan och mötte upp Marianne och Ulla-Britt för brunch. Vi åt på Djurgårdsbrunn. Där valde många att äta utomhus. Ja, det var så pass fint väder att det gick att sitta i solen med en filt runt sig och äta. Åh, vad det gör mig glad. Sol och vår sprider onekligen glädje men bidrar nog också till en och en annan förkylning 🙂
a131

Solen sken. Ett akvarium gjorde brunchen lugnare.

Ett akvarium gjorde brunchen lugnare.


Marianne gör oss alltid lika glada! Hon är fantastisk. Här sitter vi samlade och frossar.

Marianne gör oss alltid lika glada! Hon är fantastisk. Här sitter vi samlade och frossar.


Mmmm!

Äggröra, ribs, sallad, mozzarella, lasagne och annat gott. Mmmm!


Fina Ulla-Britt är Livs farfar Kais lillasyster.

Fina Ulla-Britt är Livs farfar Kais lillasyster.


Mio gillade efterrättsbuffén bäst. Jag med.

Mio gillade efterrättsbuffén bäst. Jag med.


Min bildskygge man står som alltid bakom kameran.

Min bildskygge man står som alltid bakom kameran.


William provsatt på sin efterlängtade cykel. Tanken på att han snart kan börja cykla till skolan och kompisar gjorde honom glad.

William provsatt på sin cykel som vi tog ut från förrådet. Tanken på att snart kunna börja cykla till skolan och kompisar gjorde honom glad.


Vi har nyligen stigit upp och våra magar kurrar så nu ska jag laga pannkakor till frukost 🙂
Även denna dag ser ut att bjuda på vårkänslor.
Puss och kram ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Brunch på soliga Djurgården”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon fina.Här i Skåne är det allt annat än Vår.Men i veckan har dom lovat både sol och fler grader.Hoppas verkigen det stämmer.Härliga bilder på famijen det ser så mysigt ut.Idag blir det shopping för hela slanten.Hoppas hitta lite snygga vardagskläder och skor.Får alltid världens ångest när jag handlat för mycket men som tur är går det fort över hahaha.Ha en riktigt skön Vårsöndag.Kram kram.

  Svara
 • Hej! Igår var det jättefint vårväder här men då såg jag allt damm här inne som flög omkring och vi skulle ha gäster på kvällen, så jag var inne hela dagen och städade. Imorse när jag steg upp sken solen också, fint tänkte jag glatt! Men nu är det molnigt igen… Vi ska iaf på kalas och sen ska vi se en föreställning med Mia Skäringer, kul! 🙂 Hoppas ni får en lika fin dag som igår, kram kram

  Svara
 • Vilken härlig Brunch!
  Våren är verkligen på gång nu och snön kommer att vara borta snart tror jag, hoppas att solen skiner hos er idag med!
  Kram

  Svara
 • Vilken superhärlig lördag och brunch ni hade igår. Djurgården är verkligen underbar, blir det bara lite varmare så ska jag ta båten som går här från Sjöstaden och dit och bara strosa med Maximilian var och varannan vecka 🙂
  Ha en mysig söndagskväll!
  Kramar/Anna

  Svara
 • Var och varannan dag skulle jag ha skrivit, men jag skrev något annat 😉

  Svara
 • Vilken underbar dag ni ser ut att ha haft!
  Vårväder och härliga kids!
  Ha en fortsatt skön söndagskväll!
  Kramar
  BLONDETTY

  Svara
 • Härligt med underbara dagar dom behövs efter den här långa men vackra vintern. Man känner verkligen hur mycket man saknat både sol och värme. Läste ur en kanon bra bok idag jag köpte från tidningen MÅ Bra den hette Socker Bomben..jisses.. Har aldrig varit så godissugen men vill inte äta mer av den varan. Läs och se…men godis är ju gott.. Kan man stå emot det begäret??
  Hoppas det går bra för er och era vagnar och med kontoret, det ser då helt underbart fint ut.
  Nej, nu ska jag krama kudden och gubben.
  Kramar i massor från Viveka

  Svara
 • Underbara vårväder som sprider sån lycka 🙂
  Min son lyckades hitta en gångväg som han kunde cykla lite på, kul!

  Svara
 • Åh vad härligt!!!! Älskar brunch och bufféer (lite för mycket säkert…;) Nu om några minuter blir det Starbucks…(får väl ta en skinny cappuchino i dag för att balansera helgens mat..)

  Svara
 • Hej fina! Jag har följt din blogg sen du startade…superbra!
  Jag måste bara fråga var du har köpt Nitor Back to black? Har letat överallt, eller nån annan som vet?
  Kram Camilla.

  Svara
 • Hej igen! Jag ska på två bröllop i sommar…vet du var jag kan hitta en fin klänning eller nån annan som kan ge tips?
  Kram Camilla.

  Svara
 • Ahh det var lange sen jag var pa brunch pa Djurgarden. Sa harligt det ser ut och gott! Jag vill ha Mio’s tallrik! Har njuter vi av varvarme och sol och det passar utmarkt da Dixies mormor kommer pa besok imorrn. Harligt! kram towe.

  Svara