Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:20 | mars 22, 2011

Road trip

God kväll min vän. Har varit ute på vägarna hela dagen. Först ett stopp på Babyproffsen i Örebro för att sedan fara vidare till Skövde. I bilen gjorde jag videohälsningar till dig men jag lyckas inte lägga upp dem. Med ett mobilt bredband tar det timmar att ladda upp en mini-film. Får lägga upp den från kontoret imorgon 🙂
Nej, jag kan inte ens lägga upp alla mina bilder från dagen märker jag nu. Det måste vara något fel på uppkopplingen. Trist! Usch, sådant här kan verkligen få mig på dåligt humör.
Jag hade helt glömt bort att jag ska dansa i Let´s Dance-finalen på fredag. Alla vi som var med ska dansa en dans. Så imorgon ska jag träffa Calle och gå igenom vår Quick Step. Just nu känner jag mig bara som en blek amöba som mest bara kan åstadkomma daller med min kropp 🙂 Ja, ja, har tre dagar på mig att komma i form.
Åh, glöm inte att gratta Victoria, Matplatsen. Idag kom deras lilla prins till världen. Underbart ♥
Det är något som vaknar i mig så fort någon får barn eller när jag tittar på alla dessa BB-progarm som sänds på tv. Tror pojkarna och Liv vill ha ett litet syskon 🙂
Önskar dig en god natt.
Puss och kran


3 kommentarer3 kommentarer om “Road trip”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hannah, vilken varm och mysig blogg du har! Gillar den mycket, började läsa för nån månad sen, men har aldrig kommit så långt som till att kommentera… =) Du är så vacker, din familj är så fin och erat hem är så mysigt! Tack för att du delar med dig av ditt liv! <3 Kram kram

    Svara
  • Klart dom vill ha ett syskon! 😀

    Svara
  • Pojkarna och Liv va ;))…hehehe

    Svara