Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

06:13 | mars 22, 2011

Uppe i ottan

God morgon min vän. Just nu är jag så trött så att jag mår illa. Klockan fem ringde väckarklockan. Är på väg in till stan och Lugna Favoriter och efter det så far jag och Peter till Örebro. Ska besöka en barnbutik där och visa våra JOOLZ-vagnar och sedan vidare till butiken Barnkupolen i Skövde. Det blir mycket körande idag.
Min och pojkarnas måndagkväll var verkligen mysig. Justin Bieber-filemn ”Never say never” var riktigt bra. Vilket underbarn! Filmen visade historien bakom pojken från en liten stad i Kanadas väg till att bli en av dagens största artister. Han upptäcktes på Youtube. Sneglade på William och Mio som  mest satt och log hela filmen. Biosalongen var till 99% fylld av tonårstjejer som skrek sig hesa.

Vi kom tidigt till bion och var bland se första i kön.

Vi kom tidigt till bion och var bland de första i kön.


3D glasögonen gjorde att Justin kom ut ur bioduken. Gissa om det skreks då.

3D glasögonen gjorde att Justin kom ut ur bioduken. Gissa om det skreks då.


Efter filemn gick vi på restaurang Hong Kong och åt massor av god mat.

Efter filmen gick vi på restaurang Hong Kong och åt massor av god mat.


a420
Kyckling med grönsaker i starksås. Gott!

Kyckling med grönsaker i starksås. Gott!


Önskar dig en fin dag.
Var rädd om dig.
Kramar ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Uppe i ottan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen till Skövde!

  Svara
 • Åååå till Skövde!!! Välkomna!!! Ska ni vara ute i butiken, isf vilken tid?? Sedan om ngt helt annat…vad har ni för kök?? Å vad heter erat golv som ni har i köket?? Sååå fint!!! Ha en underbar dag i bilen 🙂 Kram Therese

  Svara
 • Hej Hannah,
  Så mysigt att få egentid med killarna, kan tänka mig att de tycker det är lyxigt att få vara själva med mamma.
  En privat fråga som du absolut inte måste svara på men jag är ändå nyfiken. Skulle ni önska fler barn i familjen? läste en artikel med Martina Haag och hon sa att hon kände balans i familjen efter fjärde barnet.
  Själv har jag två och tyvärr kan vi inte försöka få fler pga sjukdom. Det är alltid intressant att höra hur andra känner/tänker.
  Ha en bra dag och lycka till med affärerna!
  Stor kram Marie

  Svara
 • Hej Hannah.
  Är det bara jag som har problem med att läsa fröken Bauers inlägg. Det slutar liksom efter rubriken, sen finns det inget att rulla ner och läsa!? och jag hade verkligen velat läsa hennes tips om Wallies, då jag håller på och inreder lilltjejens rum. E det jag som gör nåt galet eller är det nån annan som är med om detta?
  kram christel

  Svara
 • Jag kan inte heller läsa Fröken Bauer.

  Svara
 • Välkomna till Skövde! Hade jag vetat detta tidigare hade jag tagit med barnen och åkt in till Barnkupolen i hopp om att få träffa dig och Peter 🙂
  Hoppas ni har en bra dag, mycket bilkörande till trots! Kram

  Svara
 • Mysigt med bio med barnen! Hoppas er rundresa med erat företag går bra! Örebro är en mysig stad tycker jag, tog oss två hotellnätter där förra sommaren för att få en bild av den staden.
  kramis

  Svara
 • Då blir det en lång dag för er! Hoppas din migrän är bättre idag!!? Trist när man inte riktigt känner sig hundra. Nu ska jag natta barnen och sen blir det Desperate Housewives och en kopp the! 🙂
  KRAMAR, Carina.

  Svara
 • hej hannah! jag är ett STOOOORT Justin fan och jag undrade om du kanske kunde skicka ett par av dom lila glasögonen till mig. Min lilla stad Sundsvall fick inte dom och jag blev jätte besviken när jag fick ha dom vanliga svarta på premiären i onsdags. Det skulle vara jätte jätte snällt.

  Svara