Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | mars 23, 2011

Bilder och video från igår

God morgon vacker. Hoppas att din dag har börjat bra. Jag började min morgon med att köra till pojkarnas skola två gånger. När jag lämnat dem på skolan och kommit hem igen så låg gympapåsen kvar i hallen så det var bara att vända. Det händer ett par gånger i veckan men då brukar det oftast upptäckas precis när vi sätter oss i bilen. Känner du igen det? Jag känner igen mig själv 🙂
Nu gör jag ett nytt försök med mina bilder och videon. Jag var ohyggligt uttråkad i bilen och började filma en hälsning till dig med en mogen man som gjorde allt för att störa. Klicka på pilen så förstår du min vardag.

Igår morse klockan 05.30. Stannade till på kontoret för att hämta vagnar. Inte piggast i världen.

Igår morse klockan 05.30. Stannade till på kontoret för att hämta vagnar. Inte piggast i världen.


Vagnar och kortonegr med nya vagnar fick plats i den stora skuffen på vår Renaualt. Provkör en Renault nu för jag ska byta bil. den här är mer miljövänlig.

Vagnar och kartonger med nya vagnar fick plats i den stora skuffen på vår Renault. Provkör en Renault nu för jag ska byta bil. Den här är mer miljövänlig.


Efter Örebro så for vi till Skövde och butiken Barnkupolen. En nyöppnad butik med barnrum med bio, café och allt du behöver till ett barn. Här står jag med fina Josefin och Genie som er några av de som driver stället.

Efter Örebro så for vi till Skövde och butiken Barnkupolen. En nyöppnad butik med barnrum med bio, café och allt du behöver till ett barn. Här står jag med fina Josefin och Genie som är några av de som driver stället.


På deras café åt jag en fräsch sallad. Första gången jag och Peter varit ute på vägarna och inte ätit hamburgare. Vi började i och för sig morgonen med frukost på Mc Donalds.

På deras café åt jag en fräsch sallad. Första gången jag och Peter varit ute på vägarna och inte ätit hamburgare. Vi började i och för sig morgonen med frukost på McDonalds.


I eftermiddag ska jag dansa med Calle. Det ska bli kul, men jag är jättenervös inför fredag. Nu när jag tänke tilbaka så förstår jag knappt hur jag vågade vara med. Så känner jag när jag tänker tillbaka på mitt deltagande  Melodifestivalen 2006 också. Hur vågade jag? Ändå kan jag sitta och tänka på hur roligt det hade varit att vara med igen, kanske sjunga en duett med någon 🙂
Jo, nu tänkte jag än en gång tipsa dig om hur du har chansen att kamma hem 100.000 kr. Är du som jag och älskar chips så kanske det är lättare att komma på ett bra bidrag till denna OLW-tävling. Gå in HÄR så hittar du info om hur du ska göra för att deltaga.
Var nu rädd om dig.
Du är värdefull vet du!
Varma kramar ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Bilder och video från igår”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • *ha ha* ni ser ut att haft en ganska trevlig dag, även om jag förstår att det var tungt att gå upp i svinottan. Och appropå ditt deltagande i melodifestivalen så sa faktiskt min sambo härom veckan, som för övrigt INTE är något fan av melodifestivalen, följande; ”Tacka vet jag när Hannah Graaf var med, hon hade ju åtminstone en cool låt”. Du ser, du gjorde avtryck 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Härligt att se att det finns fler än jag som är gift med en mogen man :). Har följt din blogg i snart två år då vi har barn som är ungefär lika gamla. Min Ida fyller 2 i juni och när man ser din Liv förstår man att det som Ida gör är ”fullt” normalt – särskilt när man har storebröder som lär ut saker och ting.
  Härligt med barn – livets stora gåva.
  Kram kram

  Svara
 • hahahah, håller med Annica73…kul och se att det finns fler med ”omogna retliga” män…visst är det kul att kunna ”fjanta med varandra”:)

  Svara
 • Jag slås av en sak när jag då två översta bilder…Det är hur skönt som helst att det är ljust kl 05.30. Helt underbart!!

  Svara
 • Så härliga ni är!!!! 🙂

  Svara
 • Vet du hur många gånger jag har fått tittat på din film när Peter petar du i näsan? 5 ggr, ha, ha. Min 5½ åring tyckte det var den bästa film han sett men beklagade att den inte låg på YouTube så han kunde spara den och se i sin iPod Touch. Nu måste han låna mammas dator för att kolla ; )

  Svara
 • Hahahaha, ni är för härliga! Önskar jag hade en karl som det gick att ’busa’ så med.

  Svara