Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:04 | mars 24, 2011

En underhållare av rang

God torsdag vacker. Hoppas att allt är väl. Jag sitter på kontoret och ska strax fara in till stan. Det står dans med Calle på schemat. Vi ska öva in ett dödslyft. Jag tycker att det är lite läskigt. Kan finnas en viss risk att jag backar i sista sekund imorgon 😉
Liv är så lustig. Allt hon gör är som ett skådespel. Älskar att sitta och titta på henne när hon sätter igång med alla sina olika bestyr. Allt från att busa med sina brorsor, leka med sina ”bebisar” till att klä på och av sig.

Byxa på...

Byxor på...


... byxor av och kängor på.

... byxor av och kängor på.


a328
Ska försöka hinna med en lunch med min man innan jag far.
På Familjeliv går diskussionen vidare om det är ok att välja kön på sitt barn. I USA finns nämligen möjligheten med något som heter spermaseperation där man till 70-80% säkerhet kan få det kön man vill på sitt barn. Vad tycker du? Var med och tyck till HÄR!
Hej på en stund.
Kramar ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “En underhållare av rang”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad söt hon är!!!!! Ja, laddad debatt! Det är samma som när man som jag har två killar alltid från frågan om nummer 3 och om jag skulle vilja ha en tjej också för att få familjen komplett…hmm…Ha en bra dag!!!

  Svara
 • Lycka till imorn, det kommer gå jättebra! 🙂
  Klä av sig och på sig brukar min största tjej också hålla på med, gärna försöka ¨få på sig lillasysters kläder också..
  Kram

  Svara
 • Jadu, svår fråga. Är väl lite emot ett ”skräddarsytt” barn. Men ibland kan ju sjukdomar föras vidare från mor till son eller mor till dotter och att man då för barnets skull vill minska denna risk ?? då känns det ok.. Eller?

  Svara
 • Hej Hannah.Vilket fiiint kök lilla Livan har.Nästan så att jag också vill ha ett .Lycka till i morgon.Det kommer gå galant.Kram kram

  Svara
 • Goder eftermiddag,här nere skiner solen men blåser förfärligt!
  Dansa för kung och fosterland imorgon för då ska jag titta:)
  Ha en fin afton!
  kramar maricon

  Svara
 • Många lycka till kramar inför imorgon Hannah! ♥ Vad kul det ska bli att se dig dansa igen. 🙂 Det kommer att gå bra, såklart.

  Svara
 • Goa lilla Livan! Tänk vad tiden går fort! Inte längesedan hon var så liten. Finalen närmar sig i lets Dance, ska bli så kul att få se dig dansa igen. Ha en go kväll!
  kram kram

  Svara
 • Godkväll. Lycka till imorgon 🙂 spännande.
  Kram kram

  Svara
 • God natt vackraste Hannah.

  Svara
 • Lycka till ikväll fina Hannah!
  Livis är så söt och visst är det härligt när de har fantasi… Min son kom hem från dagis igår (5,5 år!) iklädd en gummistövel och en gympadoja…hi hi som jag skrattade.
  Stor kram Marie
  PS jag kan inte läsa Fröken Bauers inlägg, hoppas ni kan fixa, tack.

  Svara