Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | mars 26, 2011

Våga följa dina drömmar

Vi tog en sväng in till stan och åt en sen lunch eller kanske mer en tidig middag. Det var jättemycket folk inne i stan och flera uteserveringar var fulla av filtinlindade människor.

Jag fick ta fram mina gamla glajjer för solen var så stark. Flugan! Ska köpa ett par nya av Peters kompis Mathias som säljer glasögon av märket Mykita.

Jag fick ta fram mina gamla glajjer för solen var så stark. Flugan! Ska köpa ett par nya av Peters kompis Mathias som säljer glasögon av märket Mykita.


Vad har du för solglasögon? Något tips?
Det gäller att ha tungan rätt i munnen.

Det gäller att ha tungan rätt i munnen.


Vi åt pasta på Vapiano. Jag åt en med scampi och pesto. Gott!

Vi åt pasta på Vapiano. Jag åt en med scampi och pesto. Gott!


Det är första gången på flera månader som vi kan se och vara på vår altan. Snön har äntligen försvunnit. Idag hade jag på mig mina fina nya ACNE-stövlar. Har väntat på barmark.

Det är första gången på flera månader som vi kan se och vara på vår altan. Snön har äntligen försvunnit. Idag hade jag på mig mina fina nya ACNE-stövlar. Har väntat på barmark.


a518
Liv blev sugen på pizza när vi kom hem. Kylen är full av pizza-rester från gårdagens fredagsmys hon hade med William och Peter.

Liv blev sugen på pizza när vi kom hem. Kylen är full av pizzarester från gårdagens fredagsmys hon hade med William och Peter.


Sitter och tittar på ”Dragons Den” på TV8. Det är ett bra program tycker jag. Kul att se människors olika idéer och uppfinningar. Men jag blir lite illa till mods när vissa blir totalt ratade. Något som de så hårt tror på och så får de höra vilken värdelös idé det är. Ibland har personen lagt ner massor av pengar som de bara kastat i sjön. Men å andra sidan så är det modigt att våga tro på något. Varför ge upp bara för att fyra ”drakar” säger att det är skit. Våga följa din dröm!
Önskar dig en fin kväll.
All kärlek ♥


19 kommentarer19 kommentarer om “Våga följa dina drömmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kollar också Dragons Den. Skitbra 🙂 Hoppas svenska Draknästet kommer tillbaka snart!
  Jag kan inte köpa dyra solglasögon. Varje gång jag har försökt så har jag antingen haft sönder dom eller tappat bort dom inom bara någon månad. Nu kör jag pilotbrillor från Stadium för 200 spänn 😉
  Vårigt snygg är du också!
  Kram
  Anna

  Svara
 • Underbara soliga Lördag.Visst blir man bara på så gott humör när solen skiner? Åhhh va snygg du är Hannah.Du är jättefin i håret.Lite lockigt hår det klär dig.Snygg jacka snygga stövlar ja hel du e grann.Mina solbrillor kommer från Max Mara.Jag är jättenöjd med dom.Puss o kram .

  Svara
 • Håller med…. Hanna du passar jätte bra i lockarna är det lockat med locktång? Jag bara försöker å får aldrig till det snyggt =/ Kram

  Svara
 • Håller med Marita, du klär mkt fint i lockigt hår 🙂

  Svara
 • Fina Hannah… Vet du varit i Sverige man kan köpa dem? De du har på dig skulle jag vilja få tag på…
  Ha en mysig lördag
  Kram

  Svara
 • Ska starta eget med min älskade man från den 5april och framåt. Jag upplever att det finns en del ”dragons” ute i ”livet” också. Det finns mycket missunsamhet och avundsjuka i det här landet (tyvärr) Extra ledsen blir jag för att jag personligen ALLTID peppar nära,kära och andra som testar nya gränser och äventyr.. Det gäller väl att se till de som faktiskt peppar och stöttar (och de är också många) istället. Varför hör man de negativa rösterna så mycket högre? 🙁

  Svara
 • Kolla in årets solkollektion från Michael Kors! Du kommer säkert att hitta en ny favorit där! De är jätte fina! Säg till om du vill se hela kolletionen så kan jag ordna det då min man har hand om dem i Sverige 🙂

  Svara
 • Ta inte det här ”fel” nu, men du vet väl att man smittar i flera dagar efter vinterkräksjukan? Inte så jättebra att mannen tog sig ut bland människor kanske, hade varit bättre om han hållt sig inne som man faktiskt rekommenderar:( För övrigt hoppas jag att ni får en trevlig helg!

  Svara
 • Du var såååå duktig på att dansa Hanna! vilken fin vårjacka du har. Får man fråga var du köpt den?:-) du har en otroligt fin klädsmak:-)

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Åååhh, vilken snygg jacka!! Du passar jättebra i färgen! Vill också ha!! 🙂
  Var är den ifrån? Är den ny för säsongen?
  Kram på dig!
  Maja

  Svara
 • Hej vacker
  Du är så fin i håret nu gumman och Liv..så söt som vanligt.
  Kram L

  Svara
 • Fin jacka! Jag använder Rayban aviators, gillar dem mycket!

  Svara
 • Jag känner ett par från Dragons Den och de är raka med att de investerar i fel projekt ibland. En tjej som fick en massa pengar gick i konkurs nästan omedelbart. Så ohållbar var hennes ide. Och en kille som uppfann Trunki, blev ratat och vi vet ju hur det gick sedan med Trunki väskorna. Solglajjer alltid Gucci, Prada eller YSL! 😉

  Svara
 • Hej HAnnah!!
  Har ni varit på tjejkryssen ännu på viking Line… Du har inte skrivit om, den men det stod ju att den var 24 mars… Åkte du aldrig med???

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag undrar var ni har köpt Livs runda bord?

  Svara
 • Halloj i stugan :).
  Vad himla snygg du är i din ”nya” frisyr som är lite kortare. Älsar den där ”avklippta” looken :).
  Hihi, jag köpte pilotisar på HM för 59,90. Sen beställde jag ett annat, lite dyrare par från http://www.sunglassesshop.com/solglasogon
  Må så gott, kram Anna

  Svara
 • Hej Hannah
  Har äntligen övertalat en släkting som är en duktig hantverkare att göra en hemsida för att nå ut. Gå gärna in och kolla på:
  http://www.olssons-smide.se/
  Kul om man vill ha något annorlunda.
  //Carina

  Svara
 • SNYGG du är i håret! Vad använder du för locktång??

  Svara
 • CK och D&G brukar ha fina glajjer:)) tyvärr är jag för snål för att lägga så mycket pengar på solglasögon då jag alltid
  tappar bort dem. Min mamma har en dignande samling solglasögon från olika modehus som jag brukar låna. Har tyvär fått låneförbid efter att ha slarvat bort hennes nyaste Diorbrillor *suck*

  Svara