Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:42 | mars 27, 2011

Lugnet

God kväll min vän. Det enda ordet som dyker upp när jag tänker på min lördag och söndag är Lugn. Har varit i Lugnet från morgon till kväll. Skönt. Idag tog jag en sväng in till stan med Liv och Peter för brunch med några goda vänner. Annars har det bara varit hemma-mys och mjukiskläder hela tiden 🙂
Vad har du gjort i helgen?

Helg-lurk.

Helg-lurk.


Jag har precis skurit gurk och morotssticks och blandat en god dipp.

Jag har precis skurit gurk- och morotssticks och blandat en god dipp och lagt mig på soffan.


Söndagkvällen fortsätter med andra ord i Lurkens-tecken.
God natt.
Varma kramar ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Lugnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gokväll Hannah! min helg har också gått i lugnets tecken, såå skönt att bara strosa och fixa hemma. Man behöver verkligen ha det så emellanåt. Här ligger snön vit på taken, endast tomten är vaken….Godnatt o sov så gott!
  Du är värdefull!
  kram

  Svara
 • Hej fina du! Jag har bytt till sommardäck, tvättat/städat här hemma, grillat korv.. En lugn och skön dag trots allt 🙂 Imorgon ledig hela fm! Lovely!

  Svara
 • Hej fina Hannah! Vilken underbar helg ni verkar haft 🙂 Helger i lugnets tecken är alltid uppskattade enligt mig iaf hihiii.. har åxå haft det lugnt, bara myst med vänner ätit gott å skrattat mkt 🙂 ha en bra vecka, kram
  har uppdaterat bloggen lite nu med 🙂
  http://endagmedlollo.blogspot.com/

  Svara
 • Härligt med lugn och mys! Det har det varit här också, bortsett från en tur till IKEA (där resten av Uppsala också var. Inte bästa helgen för en tripp dit…)! Har skrivit svar ang butiker i förra inlägget! KRAM

  Svara
 • Jo, men förresten, den här butiken finns ju!
  http://hanazacka.jetshop.se/

  Svara