Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:24 | mars 28, 2011

Mamma-dag

Hej min vän. Hur har din måndag varit? Är du som katten Gustav?  🙂 Brukar tycka måndagar är rätt sega men den här måndagen och veckan började riktigt bra. Jag har varit med min mamma hela dagen, haft mamma-dag. Först var jag uppe på Lugna Favoriter för ett planeringsmöte och efter det så möttes jag och mamma upp. När jag var yngre, innan jag fick barn, så var måndag vår dag. Mamma har alltid varit ledig på måndagar så då gick vi på stan, kikade i affärer, åt god mat och gick på dubbelbio. En film vid sju och direkt efter den in på nio-bion. Så mysigt! Vi pratar och jag får goda råd. Mamma har alltid de bästa råden i världen, om allt. Ringer alltid henne när jag är rådvill i allt från uppfostran till relationer.

Vi började vår dag med en god räksallad till lunch på Tures.

Vi började vår dag med en god räksallad till lunch på Tures.


Shoppade en sak till mig själv. Ett snyggt läppstift från Dior Addict i en rosa nyans, nr 465. Annars blev det mest småsaker till barnen.

Shoppade en sak till mig själv. Ett snyggt läppstift från Dior Addict i en rosa nyans, nr 465. Annars blev det mest småsaker till barnen.


Nu har fotbollsträningarna börjat och pojkarna är som vilda. Allt som har med fotboll, ligor, lag, ja allt vad det kallas får deras ögon att tindra. En butik i stan, som säljer fotbollskläder och annat, hade utförsäljning på allt. Så jag köpte varsin ryggsäck. En Inter och en Manchester United, AIK-pennset och halsdukar som de kan hänga på sina väggar. De kommer bli jätteglada!
Jag och mitt nya läppstift. Blir nog extra fint i sommar mot en lätt bränna.

Jag och mitt nya läppstift. Blir nog extra fint i sommar mot en lätt bränna.


Min älskade mor.

Min älskade mor.


Drack ne god Smoothie. Frågade mig själv varför jag inte gör smoothies hemma. Det är enkelt, gott och barnen älskar det. har ju t.o.m. köpte en mixer på Ullared. Nu ska jag börja morgnarna med det. Perfekt nu när våren och sommaren kommer. Fräscht.

Drack en god Smoothie. Frågade mig själv varför jag inte gör smoothies hemma. Det är enkelt, gott och barnen älskar det. Har ju t.o.m. köpt en mixer på Ullared. Nu ska jag börja morgnarna med det. Perfekt nu när våren och sommaren kommer. Fräscht.


Det blev ingen dubbelbio idag, vi var för trötta efter åtta timmars promenrande på stan. Vi skulle nog somnat halvvägs in på film nr 2. Så en stor popcorn och en komedi med Adam Sandler och Jennifer Aniston var perfekt.

Det blev ingen dubbelbio idag, vi var för trötta efter åtta timmars promenerande på stan. Vi skulle nog somnat halvvägs in på film nr 2. Så en stor popcorn och en komedi med Adam Sandler och Jennifer Aniston var perfekt.


Mmmm, nu ska jag gå upp och lukta på mina sovande barn.
God natt vackra Du.
All kärlek ♥
PS. Fick flera frågor om mina solglasögon och jacka som jag hade i lördags.
Glaögonen köpte är ett par GUCCI som jag köpte i Italien för massor av år sedan. Jackan är från H&M (finns nu i butik) kostar 299 kr och finns i flera olika färger.

Glajjerna är ett par GUCCI som jag köpte i Italien för massor av år sedan. Jackan är från H&M (finns nu i butik) kostar 299 kr och finns i flera olika färger.


5 kommentarer5 kommentarer om “Mamma-dag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Visst var bion bra? Bästa var kniiiipövningen med cocosnöten 😉

  Svara
 • Den filmen var ju så bra man både skrattade och blev lite ledsen 😉 Ja gör smootie jag gör det nästan varje dag när vi kommer hem på eftermiddagen å är hungriga i väntan på att maten ska bli klar. Jag kör mild naturell yoghurt frukt eller frysta bär! Gjorde på färsk mango i helgen och en banan prova det var jätte gott!!! Lycka till kram

  Svara
 • Jättefint läppstift! Känner mig alltid så ”utklädd” när jag har läppstift, ha ha, men det är ju så himla fint! Får skärpa mig;)
  Har precis blivit medlem, fast jag läst din blogg länge, sorry..;)
  Fina fina barn och jag gillar verkligen din inställning till livet, mamma-frurollen och ”barnuppfostran”!
  Ha en jättebra dag:)

  Svara
 • Hannah – Läppstiftet passar dig JÄTTEBRA! Riktigt riktigt fint : ) Hur mycket kostade det? Jag gillar läppstift mer än läppglans, gillar inte när läpparna känns ”kletiga”.
  Ha en härlig dag!
  Hälsningar
  Sara

  Svara
 • Mysigt med mammadag! Och bilden du tagit på mamma Linda är verkligen jättebra!!

  Svara