Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:34 | mars 29, 2011

Önskelista

Hej igen. Hur kan det börja snöa igen? Blir tokig! Jag minns när jag var barn så tog jag mitt första dopp i sjön den 1 april. Det var inte varmt men i alla fall så att man kunde gå utan jacka och solen värmde som en sommardag. Det var tider det 🙂
På fredag den 1 april kommer jag nog inte bada i en isvak men jag kommer fira att Bloggfamiljen fyller två år. Det måste vi fira med roliga tävlingar. Hm, måste genast börja klura på något som Du kanske skulle tycka om.
Jag har en sak på min önskelista som jag vill ha. Såg de nya färgerna på nagellack från Dior Vernis när jag köpte mitt läppstift igår. Åh, jag vill ha.

Rock Coat kan man ha på alla färgerna och de ger en mörkare intesitet i färgen. Snyggt!

Rock Coat kan man ha på alla färgerna och de ger en mörkare intensitet i färgen. Snyggt! Gillar de mörka färgerna bäst men skulle nog kunna vara lite modig och prova det turkosgröna i vår.


Vad tycker du om att ha för färg på naglarna? Brukar vara dålig på att måla mina och kan gå runt i veckor med avskavt och bortflagat lack. Risigt!
Idag trotasr jag mina egna regler och har vårjackan på mig trots snö och minusgrader. Tur att inte pojkarna ser mig för då har jag inte så mycket att säga till om :-) På huvudet har jag min nya gubbkeps från Lindex (79 kr).

Idag lever jag inte som jag lär och har vårjackan på mig trots snö och minusgrader. Tur att inte pojkarna ser mig för då är jag inget vidare föredöme än mindre kan jag säga till dem när de vill dumpa dunjackan 🙂 På huvudet har jag min nya gubbkeps från Lindex (79 kr).


Kram kram ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Önskelista”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh nej inte snö igen!!!! Vi kommer till Sverige om 2 veckor och då vill jag ha vår!!!! Kom hem till England igen i går från Barcelona där det var runt 20 grader och sol, men det har varit lika varmt och sol här i England i några veckor nu!!! Att det kan vara så stor skillnad fast Sverige inte är så långt bort!!!
  Apropå nagellack så är jag tråkig och har oftast bara genomskinligt nagellack…passar mig och mina händer bäst..;) Ha en bra dag!! KRAM

  Svara
 • Jag föredrar genomskinligt lack som ger glans. Det ser fräscht och lagom it *beroendeframkallande* Tycker alltid alla nagelacksfärger är fina i flaskan men ser kladdiga ut på mina fingrar. Kan rekomendera depends poleringsfil där man polerar upp naglarna då att det glänser fast man inte har lack. Använder den jämt när jag har mina praktiker som sjuksköterskestudent och inte får ha lack:))

  Svara
 • Detta väder!! Igår sken den fina solen och idag är det grått, grått, grått!! Så himla trist!! Nåja, när man ser dig i din fina jacka, kan man då inte tro att det är snö! 🙂 Klär dig alldeles galet bra! Så bra att jag tror att jag måste härmas! 🙂 Vad lustigt, jag trodde nog att den var från H&M, för jag stod och ryckte i dem i lördags, men de såg inte mycket ut för världen där de hängde. Tur att jag fick sen den på! 🙂
  God tisdag till dig och familjen!
  Kram//Maja

  Svara
 • Jag ÄLSKAR rött nagellack 🙂 Ibland spexar jag till det med glitter 🙂 Annars är glans aldrig fel 😛

  Svara
 • Älskar nagellack i alla färger! Men nu när jag är föräldraledig hinner jag (läs orkar) jag aldrig fixa dem. Så jag går precis som du runt med avskaft nagellack i flera dagar/veckor. Fy skäms! 🙂
  Kram

  Svara
 • Hejhej.. Till vardags bär jag genomskinligt nagellack med glans, annars fina färger passande till kläder. Just nu har jag turkost på tårna.*L*
  Ska till Ullared måndag/tisdag nästa vecka o kanske hitta något snyggt nagellack. Vill ha ett ljust aprikost och ett ljust lila.
  Här i Skåne kom lite regn idag, men ingen snö mer hoppas jag.
  Ha en bra tisdags kväll..kram

  Svara
 • Jag har alla färger man kan tänka sig på mina nagellack. Men favoritfägen är rosa. Avskaft nagellack gillar jag inte, då tar jag hellre bort det och går utan ett par dagar. 🙂 Kram!

  Svara
 • Jag har haft fransk manikyr i många år nu men är så trött på det.Förr hade jag oftast knallröda naglar men har nog blivit en aning feg med åren.Lite mjölkigt nagellack tycker jag är fräscht.Säkert fint på dig Hannah som är fiiin i det mesta.Kram kram.

  Svara
 • Jag älskar nagelack, eftersom jag inte klarar av att ha långa naglar så lyxar jag hellre med ett fint lack. Favoriterna är korall, svart, brunt och som idag då har jag chockrosa! Gillart! 🙂

  Svara
 • Vad många snygga färger, har en hel del nagellack, men tyvär har naglarna blivit kort (dumma mig som biter) så dom får vänta lite till
  Gillar ljusa, fransk eller något med pärlemor i.

  Svara
 • Det är jätte snyggt med en färgklick på naglarna 🙂
  men jag är också dålig på att fixa mina…

  Svara