Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:49 | mars 29, 2011

Våffeldagen

God kväll min vän. Nu är det reklampaus så jag passar på att skriva en rad till dig innan Desperate Housewives börjar igen. Det kommer med andra ord ta ett bra tag innan detta inlägg blir färdigt 🙂
I fredags var inte hela familjen samlad så vi valde att skjuta på våffeldagen som var då till idag.

William hjälpte mig med att vispa grädde och Liv hjälpte mig med våffelsmeten. Mio fotade oss...

William hjälpte mig med att vispa grädde och Liv hjälpte mig med våffelsmeten. Mio fotade oss...


... och jag honom.

... och jag honom.


Slicka grädde eller sockerkakssmeten från vispen älskade jag att göra som barn.

Slicka grädde eller sockerkakssmeten från vispen älskade jag att göra som barn.


Nu har mina barn tagit över det nöjet.

Nu har mina barn tagit över det nöjet.


Hetsätning fick idag ett nytt ansikte. Våffeldagen borde vara varje dag.

Hetsätning fick idag ett nytt ansikte. Våffeldagen borde vara varje dag.


Ikväll kom alla råvaror och recept för resten av veckan från Enklamiddagen. En dag med våfflor räcker nog ändå.

Ikväll kom alla råvaror och recept för resten av veckan från Enklamiddagen. En dag med våfflor räcker nog ändå.


Imorgon bitti ska vi ha ”utbildning” i några av butikerna som ska sälja JOOLZ-vagnarna. Visa personalen hur den fungerar och berätta allt om vagnen som en eventuell köpare behöver veta. Vi börjar tidigt imorgon på butiken BONTI. En jättefin butik där man vill ha allt. Det var bl a där jag köpte en av Livs söta Frank & Fischer tygdjur. Butiken finns både på Karlavägen och på Kungsholmen/Odenplan. Är glad att de ska sälja JOOLZ 🙂
Önskar dig en fortsatt skön kväll.
Kärlek ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Våffeldagen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du har rätt – mer våfflor till folket!
  Kram på er 🙂

  Svara
 • Hannah – Läppstiftet passar dig JÄTTEBRA! Riktigt riktigt fint : ) Hur mycket kostade det? Jag gillar läppstift mer än läppglans, gillar inte när läpparna känns “kletiga”.
  Ha en härlig dag!
  Hälsningar
  Sara
  (Skrev detta meddelande i det ”riktiga inlägget” om läppstiftet, tänkte att det är större chans att du läser det här, därför kopierade jag).

  Svara
 • Ja Bonti har jättemkt fint och roligt. En liten oas främst för nyblivna föräldrar. Hoppas att det blir en givande dag! kramis

  Svara
 • Lycka till på Bonti idag! En superbutik med allt man kan tänka sig! =)
  Mysigt med våffeldagen! Så gott!!
  Kram /Katta
  http://www.kattabloggen.blogg.se

  Svara
 • Mumsigt med våfflor!Här i cityland skiner solen idag!Sitter med tårar trillande utmed kinderna och ner på tangentbordet då jag nu läst att Linda mamma till fyra barn här utanför Jönköping somnade in igår efter 16 månaders elakartad bröstcancer som spridit sig, hon blev ju årets mamma förra året genom Mama. Livet är så orättvist, hennes man har skrivit så fint på hennes blogg liksom hennes nära vän. Alla mina tankar går nu till deras fyra små barn och hennes make.
  Ha en bra dag i solen, nu ska jag torka tårarna.
  kram kram

  Svara
 • Hej och tack för en underbar blogg!!
  Jag vill skicka en tanke till Lindas familj genom denna länk:
  http://lindaskriver.blogspot.com
  Kram/Hanna också 3 barnsmor <3

  Svara
 • Våfflor e sååå gott!
  Vad hände egentligen med tjejkryssningen? Har inte sett något inlägg om den 🙂 eller har jag missat det?
  Kram//Linda

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas du haft en bra/trevlig onsdag.. =) Själva har jag o min lill-kille haft en bra onsdag. Fotodax på öppnis, 18-månaders sprutan o sen en mysig fikastund tillsammans med tillhörande små blåbärsmuffins o chai-latté! Mums!! Våfflor är såå gott! =) Blev otroligt sugen på att köpa en ny vagn till våran lill-kille, efter att ha sett era som ni ska sälja! =) Har ni även sittvagnar i erat sortiment? Kramar!!

  Svara