Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:17 | mars 30, 2011

Lyckopåse

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Imorse var det frost och minusgrader. Fick skrapa rutorna på bilen och fick istappar i skägget. Burr! Nu har dock solen valt att titta fram, så det blev en solig, vacker dag trots allt 🙂
På morgonen och förmiddagen har jag varit inne i stan. Började med en utbildning av våra fina Joolz-vagnar på BONTI-butikerna för att sedan göra små ärenden lite här och var. Så går du i vagntankar och bor i Stockholm så gå in på Bonti (finns även på Familjetorget söder om Stockholm). Ska lägga ut en lista sedan med butiker och städer som har vagnarna.
Åt en sopplunch på Scandic Park innan det bar av till kontoret. Nu sitter jag här vid mitt skrivbord och lägger ordrar på vagnar. Apropå Park så kommer jag hålla i en söndagsbrunch den 1 maj. Det kommer bl a bli uteserveringspremiär, livesång, god mat så klart och mycket annat. Ska berätta mer sen, men spar datumet och kom dit med vänner, barn eller man så har vi en skön söndag tillsammans.

Bonti på Norrlandsgatan och Karlavägen säljer nu JOOLZ barnvagnar.

Bonti på Norrtullsgatan och Karlavägen säljer nu JOOLZ barnvagnar.


Älskar att ha många järn i elden. Det bästa av allt är att jag själv bestämmer över min tid. Visst blir det mer kämpa och iblnd oroliga nätter när tankarna fladdrar av att ha eget företag, men jag brinner för alla mina "järn" så det är kul.

Älskar att ha många järn i elden. Det bästa av allt är att jag själv bestämmer över min tid. Visst blir det mer kämpa med att ha eget och ibland oroliga nätter när tankarna fladdrar om hur man ska få allt att gå ihop, men jag brinner för alla mina "järn" så det är kul.


En liten lyckopåse. Jag har en under Livs madrass :-) Hjärtat står för att få och ge kärlek. Duvan för frid och fred. Fyrklövern för all lycka som du förtjänar. Alla borde nog ha en sådan här liten påse i sin handväska som en fin symbol. Gullig liten present.

En lyckopåse. Jag har en under Livs madrass 🙂 Hjärtat står för att få och ge kärlek. Duvan för frid och fred. Fyrklövern för all lycka som du förtjänar. Alla borde nog ha en sådan här sammetspåse i sin handväska som en fin symbol. Det är en gullig liten present, så jag tänkte lotta ut några stycken nu när vi i Bloggfamiljen firar 2 år. Håll utkik.


Önskar dig en fortsatt skön dag.
All kärlek ♥


24 kommentarer24 kommentarer om “Lyckopåse”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kommer ni att komma till Babyproffsen i Uppsala? 🙂

  Svara
 • åh vilken fin lyckopåse! perfekt present till nya små familjer ju!
  Och så måste jag bara säga att du alltid är så fin Hannah och att din blogg är jätte mysig att läsa!!

  Svara
 • Kul att det går så bra för er med era vagnar. Får väl svänga förbi Bonti och spana lite. Men du, var det inte norrtullsgatan du menade att butiken låg? 🙂
  Ha en mysig kväll.
  M

  Svara
 • Oj, tack! Var visst lite snabb när jag skrev. Båda gatorna börjar i alla fall på norr, så hälften rätt 🙂
  Kram kram
  /H

  Svara
 • Bättre än inget rätt! 🙂

  Svara
 • Åh vilken underbar liten lyckopåse! Önskar er alla en fortsatt trevlig dag! MVH Lina

  Svara
 • Lyckopåsen är jättefin! Har två döttrar som är 26 och jag hoppas på barnbarn inom några år och då ska jag vara med när dom väljer barnvagn och kanske blir det då en Joolz-vagn 🙂
  Tack för att ni delar med er av erat liv!

  Svara
 • Här nere i skåne har vi enligt väderprognosen en fin helg att se fram emot. 13 grader på lördag, det tackar vi inte nej till!

  Svara
 • Vilken fin tanke med lyckopåsen 🙂
  Här skiner solen och man riktigt känner våren i sig!
  Kramar/Linda

  Svara
 • Vilken fin lyckopåse!
  Ok, ska lägga datumet 1 maj på minnet! Kanske tar med familjen och kommer! Såååå mysigt att sitta ute och äta! Man får hoppas på bra väder!
  KRAM!

  Svara
 • God eftermiddag goa Hannah.En sådan gullig tanke med en lyckopåse under madrassen.Du är fiiin du Hannah.Jag hade mer än gärna kommit på en bit mat den 1 Maj.Lite långt bara.Jag skulle verkligen vilja träffa dig efter alla år.Puss o kram och lycka till igen med er verksamhet.

  Svara
 • Hej Hannah! Köpte tidningen SOLO häromdagen där du hade skrivit ett brev. Såå bra och jätteinspirerande. Så jag ville bara säga TACK, du är en stor inspiration! Ha en bra dag i solen 🙂 Kram

  Svara
 • Åh! Vilken fin Lyckopåse!
  Skulle bli en så fin present till vårt gudbarn.
  Om jag inte vinner så skulle jag vilja veta vart man kan köpa dom!

  Svara
 • Vilken söt lyckopåse! En sån skulle jag vilja ha till min lilla prinsessa som snart fyller två år!
  Ha en bra kväll!

  Svara
 • Jag köpte en Lyckopåse när vi var i Irland med en liten ängel i till min systerdotter, jag tycker det är himla gulligt, den ängeln kan man också använda som brosch el pin.
  Jag passar också på att tacka för en härlig blogg! Tack följer dig, Viktoria och ”Starwomen” slaviskt:-)
  Hade gott!
  Kramis Anne-Li

  Svara
 • Vilken söt liten påse! Vart kan man köpa den? Vill ge mina söner en varsin sådan, och så klart ha en själv 🙂

  Svara
 • Den fina Lyckopåsen skulle jag vilja ha under Emilias säng,hon är en gudagåva som en skänk från ovan,hennes dramatiska ankomst till livet ,klarade hon utan några som helst men,å det kan bara vara hennes mormors / min mammas förtjänst från himlen,jag tror helt klart att Min mamma vakade över mig å Emilia under hela min graviditet för efter 2 missfall kom äntligen mitt Mirakel…En Lyckopåse med en ängel i Under hennes säng å kanske en under min oxå skulle vara pricken över i….
  Å nu får man bara hoppas att den 60000 kommentaren faller på just mig,för en Goodiebag skulle vara underbart…
  Hannah mina Red Paisley muggar är på väg på posten..TAck till dig å MArianne för all hjälp…. <3 <3

  Svara
 • Åh, önskar nästan att jag behövde en ny vagn, skulle gärna kika på era modeller. Har ni någon resevagn/sulky liknande? Skulle faktiskt behöva ett semesterkomplement! KRAM

  Svara
 • Fina Hannah!
  Jag tycker det är fantastiskt att du delar med dig av din vardag så bra. Du är en inspirationskälla för många av oss, även om du kanske inte riktigt är medveten om det.
  Att du berättar att man som egen företagare ibland ligger sömnlös på nätterna för att få ekonomin att gå ihop, fast man ändå har förmånen att göra det man vill göra är ett stort steg från ”tryggheten”. Dit man går för att göra sina 8h om dagen, enbart för att få mat på bordet, fastän man vantrivs med det.
  Men vad tusan, kan andra så kan jag tänker jag=) Och att du berättar att du känner så, får mig att våga ta steget ännu mer=)
  Stor kram!

  Svara
 • Vad sött med en lyckopåse, bra idé =)
  Ha en skön kväll!

  Svara
 • Snälla Hanna kan du tala om vart du köpt lyckopåsen. Jag har precis blivit gudmor åt en underbar prins och skulle vilja köpa en sådan till honom i doppresent. Ska även bli moster åt ett barn fött i Kenya även till honom/henne vill jag köpa en sådan påse, så snälla skriv vart du köpt den.
  Tack för en underbart bra blogg!
  Kram Sara

  Svara
 • Nu har jag fixat nytt lösenord igen så jag kan lämna kommentarer, Följer ju bloggfamiljen varje dag och det är roligt att få skriva inlägg ibland. Bonti har jättefina saker, kul att ni fått era vagnar dit. Söndagen den 1 maj ska jag skriva upp i kalendern, härligt med brunch och att du ska hålla i den, kram!

  Svara
 • Åh vilken söt lyckopåse!! Var finns de att köpa?

  Svara
 • Om jag inte vinner en lyckopåsen (behöver två faktist 🙂 i tävlingen önskar jag veta var finns de att köpa.
  Den 1 maj kommer vi gärna dit, Scandic Park, och brunchar. Min tvååriga dotter vill gärna träffa Liv, hoppas att hon är med dig Hannah den dagen. Spännande!
  Kramar Natalia

  Svara