Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:38 | mars 31, 2011

Dags för lycko-tävling

Nu är det dags att lotta ut sju stycken Lyckopåsar. Sju, för det är mitt lyckotal 🙂
En sammetspåse med ett månstenshjärta, en duva och en fyrklöver. De tre sakerna symboliserar kärlek, fred och lycka. Något vi alla vill ha.
img_24091
Så nu har Du chansen att bli en av de sju som får en sådan här Lyckopåse att ge till ditt eller någon annans barn, eller behålla själv. Allt du behöver göra är att svara rätt på en fråga.
Vilka två färger symboliserar fred och kärlek? Dela även gärna med dig av vad lycka är för dig.
Det är alltid så härligt att läsa alla vackra ord och berättelser.
Lycka till!
Vinnarna kommer att utses tisdag den 5 april. Den dagen är lycka för mig för då gifte sig jag och Peter oss för tre år sedan 🙂
Kärlek ♥


97 kommentarer97 kommentarer om “Dags för lycko-tävling”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Färgen för FRED måste ju vara vit och färgen för kärlek är naturligtvis röd.
  Kärlek för mig är när man bryr sig om sina nära och kära. KRAM!!

  Svara
 • Färgerna måste ju vara vit för fred och röd för kärlek.
  Lycka för mig att jag äntligen ska få bli moster till en söt liten kille eller tjej från Kenya. Min syster och svåger åker dit inom några månader och kommer att bo i Kenya allt från 7-10 månader. Jag kommer att göra ett besök där nere och skulle så väldigt gärna vilja ha med en liten lyckopåse till detta vackra människobarn. Jag är så LYCKLIG!
  Kram

  Svara
 • Jag vill vara med i tävlingen!
  Färgen för fred=VIT
  Färgen för kärlek=RÖD
  Lycka för mig är när mina 2 barn leker tillsammans utan att bråka 🙂

  Svara
 • Fred tänker jag på grönt och kärlek är självklart färgen röd för mig.
  Lycka för mig är min fina familj som jag fått, med man och våra 2 underbara trollungar!
  Och även solen gör mig lycklig 🙂

  Svara
 • Fredens färg är vit och kärlekens färg röd!
  Lycka för mig är när mina barn kommer till mig och kryper upp i knät och lägger armarna om in hals. Det värmer så otroligt mycket och jag känner mig då så lycklig att just jag fått den fina familj jag har – en underbar man och tre fina barn! ♥

  Svara
 • Förut trodde jag, liksom många andra gör, att lycka var något man måste sträva efter och ”hitta”, men idag känner jag att lycka är att vila i nuet, bara vara i stunden och ha tillit till att allt är precis som det ska vara 🙂
  Vit står för Fred, och röd för kärlek 🙂
  Kram!

  Svara
 • Fredens färg är vit och Kärlekens färg röd 🙂
  Självklart är lycka mina barn och min familj men känner även en genuin lycka när jag tittar på tv-programmet Sjukhuset (som går i repris på kanal 8)där man ibland får följa svårt cancersjuka barn som tillfrisknar. Det är LYCKA!
  Kram Linda

  Svara
 • Färgerna du tänker på måste vara vit och röd.
  Lycka för mig är min man och mina tre barn…så klart. Men även solen. Tänk att få äta en god middag ute på altan med nära och kära samtidigt som solen skiner – Det längtar jag till!
  På tal om 7 – Min yngsta dotter är född 070707 (dvs 7 juli 2007) en riktig liten lyckotjej.

  Svara
 • Jag skulle vilja säga Vit för FRED och röd för KÄRLEK.
  Lycka för mig är att vara nära min familj och se min son utvecklas. Även att mina nära och kära får vara friska och må bra är en lycka för mig! <3

  Svara
 • Vit för fred och röd för kärlek.
  Lycka för mig är att vakna berdvid min sambo varje morgon, och att känna vårat kärleksbarn som ligger och gror i min mage <3

  Svara
 • Färgerna är såklart vit och röd. Lycka för mig är att gå barfota i gräset med min son.

  Svara
 • Färgen vit för fred och färgen röd för kärlek! Lycka för mig är min fantastiska lille son och min underbara man! kram

  Svara
 • Vit och röd.
  Lycka för mig är all tid med mina två döttrar. Det senaste året har varit en riktig berg och dalbana. Nu känns det mer som att vi njuter av en tur i pariserhjulet och tittar ner på vad som varit och spanar bort mot en framtid tillsammans.
  vh
  Mamma Monika

  Svara
 • Färgen för fred är VIT och för kärleken RÖD.Lycka kan vara väldigt mycket.Min och min familjs hälsa är det viktigaste.Att få följa mina barnbarn genom livet är lycka.Lycka att få vakna varje morgon bredvid min älskade man.Lycka är att ha ett jobb att gå till.Lycka är att varje dag få äta sig mätt.Ja listan kan göra hur lång som helst.Kram på dig finaste Hannah.

  Svara
 • Kärleken är röd och freden är vit. Lyckodag för mig är den 28 september 2008 då jag och min fästman möttes i Milano och kände att det ”var vi”. En riktigt lyckodag för oss! 🙂

  Svara
 • Vit är färgen för fred och röd är färgen för kärlek.Lycka för mig är förgylla vardagen för andra och se deras glädje.
  Förresen så kommer jag sällan in på Starwomens blogg hoppas att ni kommer lösa det.

  Svara
 • Fred=vit och Kärlek=röd.
  Lycka för mig var den dagen vår dotter föddes. och alla dagar med henne.

  Svara
 • Fredens färg är VIT och kärlekens färg är RÖD. Kärlek för mig är min fina sambo som stöttar mig i vått och torrt och självklart även våra fina barn <3 <3 <3

  Svara
 • Hej Hannah!!!
  Färgen för FRED= VIT
  Färgen för KÄRLEK= RÖD
  LYCKA för mig är att vara tillsammans med min sambo Peter, som jag för övrigt ska gifta mig med snart….
  KRAMAR Malin

  Svara
 • Färgen för fred är vit och färgen för kärlek är röd.
  Lycka för mig är känslan som infann sig dagen då jag och min sambo ”plussade”, det är bara för några veckor sedan och jag kan nästan inte förstå att vi ska bli en liten familj 🙂 En liten bebis som växer i min mage! Helt otroligt, vad fantastiskt 🙂

  Svara
 • Fred är vit och kärlek är röd 🙂
  Lycka för mig är att jag och min familj får fortsätta vara friska…och att jag klarade mitt första zumbapass igår efter många års stillasittande.. 😉

  Svara
 • Färgerna är vit för fred och röd för kärlek. För mig är lycka allt omkring mig, min kärlek, min familj, mina vänner. Känner mig lycklig som får vara en del av allt fantastiskt som livet har att erbjuda.
  Kram

  Svara
 • Fred – vit
  Kärlek – röd
  Lycka – kan vara nåt så enkelt som den allra första fikan i strålande vårsol, en tidig promenad i höstskog, med frostiga löv prasslande runt fötterna, en solvarm katt i knät, barnaarmar rumt halsen, den stora kärlekens hand i min… lycka är livet!

  Svara
 • Färgerna är röd och vit.
  Lycka för mig är att få ha barnen omkring mig. Jag har de varannan vecka och det är precis som att jag ”lever upp” när barnen kommer tillbaka 🙂 Just nu är jag arbetssökande så jag är hemma med barnen mycket och ta till vara på tiden.
  kram

  Svara
 • VIT som FREDsduvan
  RÖD för kärleken.
  Lycka för mig är klart mina 2 tonåringar och att vi klarat oss så bra .Blev änka för 10 år sedan o lever som sjukpensionär. Man får hitta det lilla i livet för lycka. Saker som ger energi och glädje. Kram

  Svara
 • Hej Hannah!
  Fredens färg är VIT och kärlekens färg är RÖD!
  Lycka för mig är livet, och det största i livet är mina tre barn och min man såklart, dessa 4 personer gör mig lycklig varje dag!Lycka kan också vara att bada med barnen på sommaren i det härliga havet, fika i solen eller äta på restaurang, ja det är mycket som kan vara lycka! Kram Lina

  Svara
 • fredens färg är vit, och kärlekens röd:) Lycka för mig just nu är att min dotter börjar bli bättre, hon är under utredning pga magproblem på sjukhuset:( Det har verkligen varit en bergodalbana, men nu ser det ljusare ut! Det är LYCKA! Familjen, det är LYCKA!! kramar från mig!

  Svara
 • Hej!
  Freden är vit och kärleken röd och dom två tillsammans är för mig LYCKA <3

  Svara
 • Fred & kärlek förknippar jag med färgerna vitt & rött! lycka för mig är att mina nära & Kära har ett friskt & Hälsosamt liv och att de mår bra! oCH SJÄLVKLART att vår lilla gosse får växa upp i ett tryggt & hälsosamt samhälle med nära & kära!

  Svara
 • Vit står för fred och röd står självklart för kärlek! Lycka för mig är min familj, mina tre barn och mitt fjärde som är på väg. 🙂

  Svara
 • Fred är vit och kärleken är röd. 5 april är en tur dag för mig med, och den går i kärlekens tecken även för mig, då föddes min sista lille skrutt. Som fyller 1 år på tisdag.
  Kramkram Hannah.
  Mvh En Helt vanlig mamma Ulrika

  Svara
 • Vitt för fred och rött för kärlek!
  Lycka för mej är att få vara frisk, att mina nära och kära är friska!
  Min familj och mina barn är all lycka för mej!!

  Svara
 • Hej Hanna!
  Färgen för fred är ju vit och för kärlek är det rött som symboliserar!
  Lycka för mig är att mysa med min 6 v gamla son (det är till honom jag hemskt gärna vill ge en lycko påse) och att alla i min familj, nära och kära, är friska och glada!
  Linda

  Svara
 • Fred är vit och kärleken röd.
  Lycka för mig är att jag och min familj och vänner får må bra och vara friska!

  Svara
 • Rent spontant skulle jag svara att fredens färg är VIT och kärlekens färg är RÖD.
  Lycka för mig är att få träffa min familj som bor i Halmstad medans jag bor i Skövde och studerar. Denna lyckopåse skulle jag gett till Julie som är min systerdotter, en liten klump på 6 månader som har skänkt oss alla så mycket lycka bara genom att finnas till och le! Det är lycka för mig, att bara kunna va och trivas med nära och kära!

  Svara
 • Röd är naturligtvis kärlekens färg och den vita färgen representerar fred.
  Lycka för mig är att umgås med min pojkvän, nära vänner och familj. Lycka är att vakna upp frisk och utsövd, ha ett hem och mat för dagen. Lycka är också att få koppla av i ensamhet på ett mysigt café med en god kaffe och dagens tidning (rena vardagsterapin)! 🙂

  Svara
 • Röd är kärlekens färg och vit är fredens färg!
  Lycka för mig är att se mina små barn leka och vara glada!

  Svara
 • Grattis i förskott!!!, dagen efter, den 6:e blir min lilla Wilma 9 år, fattar inte att hon är så stor, å jag håller med, man kan inte låta bli att tänka på när man satt där med sin första lilla bebis, för 9 år sedan! kram

  Svara
 • Färgerna är vit och röd, vitt för fred och rött för kärlek.
  Lycka för mig är att få vakna upp jämte min kärlek Peter varje morgon, och veta att han vill jag dela hela mitt liv med. Får fjärilar i magen bara utav att tänka på vårt liv tillsammans i framtiden 🙂
  Kram på er Hannah m. familj 🙂

  Svara
 • Fredens färg är vit ock kärlekens färg är röd.
  Lycka för mig är att jag och min familj får vara friska från allvarliga sjukdomar coh att få vara tilsammans.

  Svara
 • Hej Hannah 🙂 Färgen för Fred är vit och färgen för kärlek är röd. Jag har inga barn men lycka för mig är när jag kommer hem från jobbet och jag hör min hund ta sats för att springa ut i hallen och möta mig med ett tjut av lycka! Kram

  Svara
 • Vit för fred och röd för kärlek!
  Lycka för mig är att se någon man älskar lycklig 🙂
  Kram Anna

  Svara
 • Vit för fred & Röd för kärlek.
  Lycka för mig är när min dotter kommer springande in i famnen, kramar mig hårt och säger, älskar dig mamma och när lillebror/syster buffar runt i magen. Vinner jag lyckopåsen så är det den perfekta 2-års presenten till min dotter som fyllder nu den 11e april.
  All lycka till Hannah med familj

  Svara
 • Färgen VIT står för Fred och Färgen RÖD står för kärlek.
  Lycka för mig är att ta vara på stunden tillsammans med min lilla älskade familj! Att se våran lille guldklimp må bra, utvecklas och bara ha det bra! Att få vara frisk och ha hälsan är även det sann lycka!!
  Kramar Jeje!

  Svara
 • Hej!
  Åh vilken rolig tävling, skulle bli så glad ifall jag vann en lyckopåse till min lilla skatt Filippa som är min lycka !
  Vit färg är FRED och Röd färg är Kärlek!
  Massor med kramar Jessica

  Svara
 • Piiis = vitt
  Löööv = rött
  Lycka för mig är att familjen får vara frisk, det räcker gott och väl just nu!

  Svara
 • hej, jag bara undrar var du köpt lyckopåsen, skulle gärna vilja köpa en likadan till min systerson, kramar maca

  Svara
 • VIT för FRED
  RÖD för KÄRLEK
  Lycka för mig att få en ”sovmorgon” då jag samtidigt ligger och lyssnar på döttrarnas (3 st)skratt, bus och mys med sin pappa alldeles utanför i vardagsrummet! (hahaha och dom tror att man sover tsssss 😉 )Kram på er alla fina!

  Svara
 • Fredens färg är vit och kärlekens färg är röd! Kärlek för mig är när jag får ett underbart leende från min lilla tjej, när jag får en spontan ”jag älskar dig mamma” kram från den stora tjejen och närheten jag får från min älskade sambo!

  Svara
 • Vit är färgen för fred och röd är färgen för kärlek.
  Lycka för mig är när hela familjen (sambo och två söner) ligger och drar oss och bara myser i sängen en helgmorgon!

  Svara
 • Färgen för fred är vit och kärlekens färg är röd.
  Lycka för mig är min man och mina vänner som alltid finns där. Har precis fått ett tungt besked och att då hade dessa personer omkring sig ger lycka.

  Svara
 • Hej!
  Tänkte svara på frågan (även om jag givetvis upprepar mig) FRED är vit, svanarnas eleganta färg skimrande i vattnet där de glider fram.
  KÄRLEK är röd , som livet självt,som den ljuvaste ros, som kindens rodnad av en älskades kyss…. LYCKA är när jag tittar in i ett par ögon som älskar mig för den jag är.

  Svara
 • Hej, färgen för fred är vit och kärlekens färg är röd. Nu ber vi för att den vita freden förenar den röda kärleken i hela världen…kramar

  Svara
 • Vitt för fred, och rött för kärlek. 🙂 och lycka för mig är helt klart min underbara lilla dotter som fyller en vecka i morgon. Hon ligger här och sussar bredvid mig i sängen, åh! snacka om lycka!! =)

  Svara
 • Fredens färg är VIT
  Kärlekens färg är RÖD
  Kärlek för mig är min familj å mina vänner,positivitet å lyckliga barn..
  Fred är något alla vill ha å jag vill ha fred i själen å önskar alla jag känner fred i sig själva,vet att många av mina vänner mår dåligt å även jag ibland…
  En lyckopåse skulle säkert ge mig mer lycka…kram fina Hannah…

  Svara
 • Vitt för fred och rött för kärlek.
  Lycka för mig är att titta på mina barn när dom inte har en aning om att jag har ögonen på dem. Få förundras över att det där är min och hon har varit i mon mage skapad genom kärlek med den man jag älskar.
  Kram

  Svara
 • Hej Hanna! Fredens färg är vit och kärlekens färg är röd. Lycka för mig är min dotter som är 1 år och 9månader och det lilla livet i min mage som beräknas födas på mors dag, 29/5. Kan man få en bättre mors dag present… Det vore fint att få ge det lilla livet en lyckopåse den dag det kommer till världen. Kram

  Svara
 • Färgen för fred är vit och kärlekens färg är röd. Lycka för mig är vänner och familj samt att få ha hälsan – det är tacksamhet!

  Svara
 • Fredens färg är vit och kärlekens färg är röd. Lycka för mig är att få se min familj och släkt må bra. Skulle så gärna vilja bära med mig denna påse i min handväska och känna lyckan även när jag är ensam
  Kram <3

  Svara
 • Hejsan.
  Färgen på kärlek är röd och fred vit.
  Lycka för mig är mina barn/ min familj och att få ha hälsan. Utan hälsan så har man ingenting.
  Kram

  Svara
 • Fred = VIT
  Karlek = ROD 🙂
  Lycka for mig ar att vakna upp pa en ny morgon och en ny dag och veta att de jag alskar fortfarande finns runt om mig att alska och bli alskad av 🙂
  Kram.

  Svara
 • Fredens färg är vit och kärlekens färg är röd. Lycka för mig är min man och fyra söner.

  Svara
 • Fredens färg är vit och kärlekens färg är RÖD såklart! Vad innebär lycka för mig? Att få vara med min familj och att få möjligheten att resa runt till olika platser!
  Hälsningar
  Sara

  Svara
 • Fredens färg är vit och kärlekens färg är röd. Lycka för mig är när jag tittar in i min fyra månaders gamla dotters leende ögon. Trodde aldrig att jag skulle älska någon så mycket och så snabbt. Kram

  Svara
 • Vit=Fredens färg
  Röd=Kärlekens färg
  Lycka för mig är att få umgås med min familj…varje dag, minut, sekund.

  Svara
 • Det vet ju alla att kärlekens färg är röd och fredens färg är vit 😉
  Lycka för mig är att vakna till glada barns skratt, se solen stråla in genom persiennerna och komma ut ur sovrummet och höra ”MAMMA” och få en massa varma goa kramar och pussar av barnen. Åh, dessa barn som skänker så mycket lycka (och tandagnissel ;))

  Svara
 • Hej hej ja jag tror nog ja vt.. vit för fred och kärlekensfärg e röd <3
  Att försöka göra någon glad varje dag även om de i bland tom är mej själv. Sen självklart familjen det bäst som får mej glad.
  Kram kära du

  Svara
 • Kärlekens färg är RÖD och fredens färg är VIT. 🙂 Lycka för mig är att varje dag vakna upp och ha min hälsa i behåll. Kunna ge våran dotter så mycket kärlek, min tid och en god uppväxt. <3

  Svara
 • Kärleken färg är röd och fredens vit svarar jag. men enligt Feng shui så är fredens färg grön sägs det! Jag skulle så gärna vilja lägga en påse under min lilla Claris madrass för hennes lycka, framgång och kärlek i livet! Hoppas hoppas! Kram

  Svara
 • Vit för fred och rött för kärlek.
  Vi behöver verkligen en påse och lägga hos oss. Vår pappa jobbar just nu i Afghanistan med att hjälpa människor att komma till sjukhus och få vård. Vi saknar honom och vår största lycko önskning är just nu att det går bra för honom och att vi snart kan vara tillsammans igen.
  Kram

  Svara
 • Hej Hannah! Fredens färg är vit och kärlekens färg är röd.
  Lycka för mig är min fina dotter som kom till världen i februari efter 3 års kämpande via Ifv,tänk att jag fick se henne när hon bara var fyra små celler på en dataskärm och nu en perfekt liten bebis..helt otroligt..
  Tack för en toppenbra blogg,kram!

  Svara
 • Hej!
  Vitt är fred & Röd är kärlek!
  Jag är 21 år gammal och för ungefär 4 månader sedan så blev jag faster för första gången till finaste lillaflickan Alva. Att få ett leende av henne får mitt hjärta att smälta! Jag skulle vilja ge henne en lyckopåse för att visa hur mycket jag tycker om henne! Alva är lycka för mig<3
  Kram!

  Svara
 • Fredens färg är vit och kärlekens röd.
  Lycka för mig är min son. Vi kämpade i 7 år för att utöka familjen, gjorde IVF men det misslyckades. Sen en måndag i mars 2009 testade jag positivt, vi var gravida, och på egen hand! Så i november 2009 kom vår väldigt efterlängtade son. Han är all vår lycka!

  Svara
 • Vit & röd!
  Lycka för mig är att känna mig på bra humör hela vägen inifrån och ut. Att nästan känna hur det bubblar inombords för att man verkligen mår så bra. Vad svårt det vara att beskriva i ord! Jag känner ofta känslan när jag precis gått på semester, min man och jag kanske sitter på flygplatsen och är på väg någonstans. Då känner jag det i magen och jag vet att ingenting kan få mig på dåligt humör. Allting framöver är bara roligt, härligt och spännande! Åhh, vilken härlig känsla det är! Ska bara försöka lista ut hur jag överför den känslan mer till vardagen, tips?
  Ha en riktigt skön helg!!!
  Stora kramar från Victoria (20+6 idag)

  Svara
 • Fred-vit, Kärlek-röd
  Fred är något som jag önskar fanns i hela världen, speciellt i dessa tider som präglas av inbördeskrig och elände för så många oskyldiga.
  Kärlek känner jag i all oändlighet för främst min fina lilla familj som betyder allt för mig. Kärlek känner jag också för många andra goda och fina människor som på olika sätt gör andra medmänniskor lite gladare. Lycka är också en känsla som jag önskar att alla får möjlighet att känna. Vill dela med mig och skulle så gärna vilja ge en fin lyckopåse till en fin person som har väldigt jobbigt i livet på så många sätt.
  Kram och Grattis till ert 2-års jubileum!

  Svara
 • Jag skriver som Kicki Danielsson sjunger… Varför är kärleken röd varifrån från den sin glöd? Kärlekens färg är röd. Fredens färg är vit. Vit som en duva 🙂

  Svara
 • Hej Hannah!
  Fredens färg är vit och den ljuva kärleken röd. Den största lycka som finns i mitt liv just nu förutom min familj är min brorsdotter som kom till världen för exakt en vecka sedan. Genom att titta på henne och hålla henne så får hon mig att tänka på vad som faktiskt är viktigt här i livet.
  Kramar i massor

  Svara
 • Fred=vit. Kärlek=röd
  Jag skulle vilja vinna lyckopåsarna för att lycka för mig är min familj. Väntar på att sambon ska fria, går lite segt. 😉 Har en underbar dotter som snart är 2. Har även en till skatt i magen som beräknas komma i juli/augusti.
  Jag följde dig när du väntade Liv, vi var beräknade samtidigt men min dotter kom 24/4.
  Kram

  Svara
 • Färgen för fred är vit och kärlekens färg är röd.
  Lycka för mig är att umgås med min älskade familj, att sitta och ”snuffa” på min son Leon som nu är två år – det är lycka!!

  Svara
 • Hej Hannah 🙂 Kärlekens färg är röd och fredens färg är vit! Kärlek och lycka för mig är min familj, såklart!!! Min underbara man & 2 barn, sen har jag många ”på andra sidan” bla min käre far som jag förlorade i cancer för 4,5 år sedan, lycka är att inte glömma och att berätta vidare för mina barn hur underbar deras morfar var! Kramar från Therese

  Svara
 • Hej
  Fred-vit, kärlek-röd
  Lycka för mig är att komma hem efter en lång dag på jobbet, fixa mat, tända lite ljus och sen sitta och prata i timmar med mina fina tonårsbarn om allt som hänt under dagen!!

  Svara
 • Vit för fred och rött för kärlek.
  Lycka mig är inte pengar, dyra ting eller att ha massor av vänner utan min lycka är mina 2 små barn som jag hoppas får ett långt och friskt liv..Man blir lycklig bara av att se på dom..Underbara små liv som vi har skapat <3

  Svara
 • Fred är vit o kärlek är röd.
  Lycka för mig är att mina nära o kära mår bra.
  Lycka är även mina 2 söner som alltid kommer finnas i min närhet 🙂

  Svara
 • LYCKA för mig är att vakna på morgonen och kika ned i min tre månaders sons spjälsäng och få ett leende av honom, då blir jag såå lycklig som jag inte ens kan beskriva med ord.
  Kärlekensfärg är röd och fredens färg är vit.

  Svara
 • röd är kärlekens färg och fredens är vit! ett ordspråk som beskriver hur jag ser på lycka är ”jag har noll kronor på kontot men är rikast i världen” lycka är inget man kan köpa sig till och man behöver absolut inte vara rik på pengar för att vara lycklig. Jag är rik på kärlek till och från mina två underbara barn, min fantastiska man, min familj och mina vänner, detta gör mig lycklig! En nyfunnen lycka för mig är att få ut och jogga. Lycka är så mycket, jag gör allt för att stanna upp och se lyckan, känna den och för mindre lyckliga dagar, minnas den!

  Svara
 • Åh vilken underbar liten lyckopåse!!
  Fredens färg är vit och kärlekens färg är röd.
  För mig är lycka att lukta på mina två små barn som snusar så gott i sina mjuka pyjamasar.
  Kram kram

  Svara
 • Färgen vit symboliserar fred och färgen röd symboliserar kärleken.
  Jag har just fått äran att vara gudmor till en underbar liten prinsessa som heter Alva, hon ska döpas den 7 maj och det skulle vara helt fantastiskt att få ge en lyckopåse till henne.
  Annars så verkar du ha ett öga för fina barnsaker, så har du något tips på present som en gudmor kan ge? jag har funderat på att köpa ett äppelträd som de kan plantera eller en sån där bokstavspall, har du sett sånna? tack för tips. Din blogg är så himla rar! kram

  Svara
 • Vilken fin lyckopåse. Färgen för fred är vit, och kärlekens färg är röd. Lycka för mig är när hela min familj mår bra, får vara friska och känna kärlek! Tack för en underbart inspirerande och glädjande blogg! Kramar

  Svara
 • Vit och röd 🙂
  Kärlek för mig är som så många andra har skrivit att umgås med familjen!
  Har även en stor kärlek till musik och sång, så det nämner jag med 😉
  Kram!

  Svara
 • Färgen för fred är vit och kärlekens färg är ju röd som hjärtat <3 Lycka för mig kan vara så mycket; min största kärlek är min son Oscar som är drygt 3 år och han är en riktig guldklimp! Min sambo är förstås också en stor lycka, att vi är friska, min underbara familj och mina vänner, vackra soliga dagar, sommar, en god kopp kaffe med bloggfamiljen… ja listan kan bli lång! 😀

  Svara
 • kärlekens färg är såklart röd. (minfavvo färg!) och fredens färg vit.
  Lycka för mig är att vi ska bli föräldrar i september, äntligen! har försökt i två år och vi är så glada, bubbliga och förväntansfulla!

  Svara
 • Vit är Freden och röd är kärleken!
  Lycka är för mig att se in i min lille sons mörk blå ögon och riktigt se hur han ler med dem och höra hans goller! Magiskt!
  Jag hoppas på lite tur så att jag kan ge min son en av dessa påsarna på hans dopdag i slutet av Maj! Ha en skön Söndags kväll! Vänligen Mikaela

  Svara
 • Vitt för fred, Rött för kärlek. Lycka för mig är att få vara för min familj.
  kärlek <3

  Svara
 • Lycka för mig är att vara med mina barn och leva i nuet och vara lycklig för varje dag!!! Vi har fått lära oss detta den hårda vägen, men man lär sig då också att uppskatta vardagen så mycket mer än man gjorde förr, så det är lycka för mig <3 <3 <3
  Färgen för fred är vit och färgen för kärlek är röd.

  Svara
 • Vitt för fred och rött för kärlek!
  Lycka för mig är att varje dag vakna upp frisk till min älskade familj som består av min älskade make och våra tre underbara barn!
  Har tänkt mycket på Linda som dog i förra veckan och jag är så tacksam att jag har hälsan och ledsen att hon inte fick vara kvar här!
  Kram

  Svara
 • Fred-VIT Kärlek- RÖD!!!!
  Lycka för mig är min lilla underbara familj!!! Och resterande av min familj och vänner

  Svara
 • Fred VIT, Kärlek RÖD, Lycka att göra någon glad Kram Martina

  Svara