Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:00 | april 4, 2011

En gul glädjespridare

God kväll vacker. Har nattat Liv och satt mig tillrätta i soffan. Tänkte kolla på tv men den är upptagen och två pyjamas-killar som sitter på helspänn och tittar på AIK-DIF. Nu har den sketans fotbollssäsongen börjat så mina tv-kvällar kommer nog bli sällsynta. Tur att inte MFF spelar varje dag och att pojkarna bara får vara-vaken-längre-dispans när det är AIK som spelar 🙂
Idag hittade jag ett efterlängtat vårtecken vid huset. Tänk vad en liten blomma kan göra en glad.

Äntligen lyser dessa små gula tussilagos upp den bruna marken.

Äntligen lyser dessa små gula tussilagos upp den bruna marken.


Vad har du sett för vårtecken?

Vad har du sett för vårtecken?


img_2547

Mitt egna vårtecken är skinnjackan som används flitigt med en varm, stor scarf.


Har rensat i hallen halva kvällen. Sorterat och tryckt ner alla våra dunjackor, täckbyxor och andra för varma vinterkläder i säckar. Kängor och raggsockor är utbytta mot gummistövlar och gympaskor. Gillar övergången från vinter till vår, alla dofterna (förutom all hundskitsstank som dyker upp när snön smält), fågelkvitter, varma husväggar och barnen som äntligen vill cykla och spela kula istället för att strirra på dumburken och datorn.
Att tänka på imorgon: Om du möter en människa utan leende – Ge henne ditt 🙂
God natt min vän.
All kärlek ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “En gul glädjespridare”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gatusoparmaskinerna är mitt vårtecken! Och att jag såg en hel slänt med krokusar i varierande storlek hemma i Karlstad idag 🙂
  Kram
  Anna

  Svara
 • Åh, vilket underbart vårtecken. Jag vill också se sånt 😉

  Svara
 • go morron
  i gbg har vi fullt mr krokusar å snödroppar 🙂
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • Tänk om alla människor vore så att de gav ett leende tillbaka. Även om man är trevlig, skämtar o ler…så blir det ett hårt ansikte man får tillbaka… det kanske har att göra med att de själva har problem…
  Har du stött på dessa moral-tanter som har problem då man har barn med olika pappor… jag har en ny pojkvän o varit ensamstående på heltid med min son sedan han var 10månader. Jag var för några månader sen på ett gyn-besök för att ta cell-prov o passade d på att berätta lite kring våra planer/drömmar om att få ett syskon… fick då svaret av gyn-kvinnnan- hon stirrade på mig med kall blick o sa ”jaha… så du ska ha två barn med två olika pappor då..?..”… Jag svarade ja, så kommer det att bli 🙂 men fick bara en blick tillbaka… Undrar varför man visar sånt agg…?..dit kommer jag inte gå igen.

  Svara
 • God morgon fina Nikki. Fy, vad ledsen och sur jag blev när jag läste om Gyn-kärringen! Så barn med olika pappor är inte lika välkomna till världen?! Sjuk trångsynthet och dumhet. Stå på dig och bry dig inte on hennes ord. Har själv mött denna typ av människor och det gör ont. Livets vägar är outgrundliga och vi ska aldrig behöva försvara eller förklara varför våra livssituationer, drömmar, framtidsplaner eller de vägar våra liv tog. Mina barn är de bästa som hänt mig och är älskade till månen och tillbaka. Trots att vägen hit många gånger har varit tung så är det mina barn och de är välkomna och älskade oavsett olika pappor. Hoppas att allt kommer gå bra nu för dig och att din kommande graviditet 🙂 blir lätt oavsett kön. Minns vad du berättade tidigare. Allt gott. Kram Hannah

  Svara
 • Tack för ditt fina svar 🙂
  Du har så rätt så… man ska stå på sig ( o det gör jag)o inte ens behöva förklara eller ursäkta sina val i livet. Tråkigt att vissa (kvinnor mestadels) har så negativ syn på andra.. Det måste vara jobbigt att vara så negativ o bitter.
  Tack… (kul att du minns) jag hoppas verkligen allt ska gå bra o det blir en bebis relativt snart 🙂
  Kram !

  Svara
 • Grattis på er bröllopsdag! Visst var det idag? 🙂

  Svara