Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:52 | april 6, 2011

Namnsdagskille

God morgon min vän. Hoppas att du vaknat på rätt sida 🙂 Jag har sovit som en stock men vaknade av en vidrig syn.

Det här lilla äcklet satt ovanför mitt huvud. Avskyr spindlar men är för vidskeplig för att spola ner den i toaletten än mindre vågar jag ta i den och släppa ut den. Så den kryper runt och lägger äckliga ägg någon annanstans i huset. Huvva! Minns du filmen Imse Vimse spindel. Den gav mig spindelfobi, likt filmen Hajen fick mig att knappt våga bada :-)

Det här lilla äcklet satt ovanför mitt huvud. Avskyr spindlar men är för vidskeplig för att spola ner den i toaletten än mindre vågar jag ta i den och släppa ut den. Så nu kryper den runt och lägger äckliga ägg någonstans i huset. Huvva! Minns du filmen Imse Vimse spindel. Den gav mig spindelfobi, likt filmen Hajen fick mig att knappt våga bada 🙂


Några som gjorde min morgon trevlig var William och Mio. William har namnsdag idag. HURRA!
Grattis alla Williams på eran dag :-) Särskilt Du min älskade plutt.

Grattis alla Williams på eran dag 🙂 Särskilt Du min älskade plutt.


Mio ville visa dig sina nya kläder. Igår kom ett stort H&M-paket med kläder till barnen. Mio är en härlig färgexplosion idag med röda chinos, röd piké, blå luvtröja och grön jacka.

Mio ville visa dig sina nya kläder. Igår kom ett stort H&M-paket med kläder till barnen. Mio är en härlig färgexplosion idag med röda chinos, röd piké, blå luvtröja och grön jacka.


Nu kommer Livis tassandes alldeles ruffsig och nyvaken.
Hej på en stund.
Önskar dig en fin morgon.
All kärlek ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Namnsdagskille”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fy fan vilken äcklig spindel rent ut sagt! Usch, det är nog bland det värsta som finns tror jag.
  Grattis William på din namnsdag i alla fall 🙂

  Svara
 • Haha, jag glömmer aldrig när jag mitt i natten känner att något kittlar mig på axeln. Kändes precis som när håret ligger mot axeln, men av någon anledning frös jag till och väntade på mer rörelse. Mkt riktigt…det började krypa! Luuuugnt försöker jag tända lampan och ser till min stora skräck att det är en enorm, svart och hårig spindel som precis då kryper bort. Gahhh…på det vaknar sambon (som har större spindelskräck) och vill absolut hitta den där spindeln annars ska han minsan inte sova på hela natten. Till slut så hittade vi den på undersidan av sängen. Ett under att vi hittade den! haha.

  Svara
 • grattis fina william! vi namnsdagsfestar här hemma vi också! kram

  Svara