Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:38 | april 8, 2011

Varning för gåendes på Autobahn

Fredag!!! Härligt! Hoppas att du är vid gott mod. Jag och barnen var uppe tidigt och kunde ta en lugn morgon.

Mio slappade i soffan efter frukosten.

Mio slappade i soffan efter frukosten.


Han fick sällskap av Liv...

Han fick sällskap av Liv...


... som i sin tur fick sällskap av William.

... som i sin tur fick sällskap av William.


Livis är hemma med mig idag för hon har sovit jättedåligt inatt. Tror det är alla drömmar. Hon är i den typiska åldern då barn börjar drömma mycket. Hon är trött och behöver en lugn dag med mig 🙂
När hon gick och ställde sig vid frysen och sa glass så gav jag med mig trots att klockan inte mer är tio. Det är i alla fall freadg och det måste firas 🙂
När kameran åker fram så klistrars leendet på.

När kameran åker fram så klistras leendet på. Hon är en poser av rang.


a51
a61
Nu är det dags att kamma sig sätta lite färg på kinderna och promenera ner på byn med Liv. Frisk luft och motion är något som jag saknar.

Nu är det dags att kamma sig, sätta lite färg på kinderna och promenera ner på byn med Liv. Frisk luft och motion är något som jag saknar.


Såg precis en tv-reklam på 4:an där en familj åker på bilsemester genom Europa. Barnen är i fyra, fem års åldern och sitter fint i bilen, alla skrattar och det ser ut som en dröm. Reklamen får mig att direkt vilja gå in på hemsidan för företaget och boka vår bilsemester, men då slår verkligheten mot mig. Kan inte tänka mig något värre. Pojkarna skulle var tredje minut fråga när vi är framme, Liv skulle göra allt för att komma ur sin bilstol, det skulle kivas och Liv skulle skrika och jag skulle säkert få ett bryt och kliva ur bilen på Autobahn och börja promenera hem. Nej, vår bilsemester skulle inte se ut som på reklamen 🙂
Önskar dig en fin dag.
All Kärlek ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Varning för gåendes på Autobahn”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken mysmorgon!!
  Hoppas att du och Liv får en fin dag trots dålig sömn.
  Mina killar är hemma och lediga med mig idag med!
  HAPPY FRIDAY!
  Kram

  Svara
 • Hoppas att ni får en superfin helg! Här har den börjat lite si så där, jag har en hostig och förkyld kille här hemma och vi har inte sovit bra nån av oss. Hoppas på bättre sömn inatt!
  Kram du fina!

  Svara
 • Gosig morgon! Nej du, den reklamen talat nog inte helt sanning….haha, när är vi framme?? efter 2 mil….Här är det tvätt o tvätt o plock innan jag börjar jobba kl. 14.00, lite mulen dag här i cityland.
  Kram fina Hannah

  Svara
 • Fiiina bilder på barnen.Dom är väldigt goa alla tre.Önskar dig en skön Fredag med massor med myyys.Kram på dig.

  Svara